Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tereza

Na stránce www.koukej.xkrat.cz ten filmík de stáhnout musíte se sece zaregistrovat ale fakt to stojí ze to a je to ve fantazy kvlita cice neni jako v kine ale i tak je to supeeer *14* *14* *1* *14* *15*
    • sandyela

Re: tereza

A je to v češtině? my máme doma twilight ale anglicky *1* Mě by to zajmalo a není to pozvánka na vir? *5* *13*
  • Písničky

Ahojky...Smívání je nejlepší film jakej jsem kdy viděla fakt ho zbožňuju a taky bych si ráda stáhla písničky ze smívání...mám jich několik ale chybí mi ta na konci jak tam odchází victorie a taky ta co zní když bella na netu hledá důkazy o tom že je Edward upír(taky zní upe na začátku v tom lese) a pak tak co hraje Edward Belle na klavír tak ta mi nejde stáhnout tak kdyby ste někdo měl tyhle tři písničky a byl by chotnej mi je poslat tak bych mu byla strašně moc moc mocinky vděčná...Muj mejl: Zuza-nyje13@seznam.cz *14* *14* *4* *4*
    • martina7

Re: Písničky

Ja mam Bellinu ukolebavku tak jestli chces pisni na meil Martule77@seznam.cz zatim caau :D:D *14*
      • Re: Re: Písničky

ja mam cely soundtrack *3* *3* *3*
  • Twilight

ja to ten neeejjjkyyy filmík. Naprosto ho zbožňuju
  • aliuse

FILM

MILUJU NEJLEPŠÍ FILM *14* *14*
  • film

upoo nejlepšii film ....ten jeho usmev *14* *14* ..a nejviic jak hraje an ten klavir a ten ples jak ona chce aby ji přemenil..ty woe ja to nevydržim než bude New Moon
  • mekkys-twilight

TW sraz (ještě jednou)

Tak jo...už sem tu jednou zminovala že bych usporadala TW sraz v Brne...takze kdo chce vedet vic at jukne na muj blogis: www.mekkys-twilight.blog.cz *3*
  • FILM

znate nejakou stranku kde bych mohla stahnout film ???????????pls
  • janushe

Písnička z titulek

Ahoj ráda bych se zeptala nemáte někdo písničku z titulek ..šla jako první začínala tím jag tam šla Vickorie?? *3*
  • mekkys-twilight

TW sraz

Hej tak me napadlo...ted sem četla o TW srazu v Praze..proč ale v Praze...já sem z Brna, takže to mám do Prahy krapet z ruky. Tak sem si řekla...co takhle udělat TW sraz v Brně? *15* *7*
    • martina7

Re: TW sraz

JJ souhlasím ale ve Vizovicích by to bylo nejlepšípač jsem ze Slavkova pod HOstýnem tak se kukněte jak to mám daleko do Prahy aj do Brna ...
      • Re: Re: TW sraz

Jo no já sem z Vizovic a taky to mám mega daleko
      • Re: Re: TW sraz

tak a co takhle Blansko??? *1* *1* *1* *1* já to k němu mám jen kousek
        • mekkys-twilight

Re: Re: Re: TW sraz-Nikol

Hej já bych mohla jedině v Brně.... *9* tak jestli se ti chce jezdit do Brna?
  • volse

písničky

pokud chcete všechny songy z tohohle super filmu tak mi bud napiste na volsanska1@seznam.cz ale spis na icq 374323051 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit