Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz

ahoj prosim vás dneska sem se koukala na tenhle film! a shledávám že je to nejlepší folm co sem kdy videla tak silný příbek dokonce sem u toho i brečela.Ale ch se zeptat jestli by mi nekdo neposlal odkaz na sránky kde bych si ten film mohla sráhnout,ptz nikde mi to njede tak mi pls nekdo napište na e-mail. moooc dekujůů *14*
  • avrilka.14

MUSIC

Ahojky,nemáte někdo tu písničku jak Edward a Bella běží na ten vrcholek??Já jí nikde nemůžu sehnat..Mooc vás prosím kdo jí má tak aby mi jí poslal na lucik.27@seznam.cz budu vám moc vděčnáá *4*
  • fries

kniha nebo film

mno mě se líbí i kniha i film ale myslím že je lepší knižka samože film je taky moc užasnej ale v knize je toho víc je tolíp popsaný co si kdo ymslím a podobně prostě knížka má u mě 100% a film má u mě tak 95% *14* *3* jinak miluju stmívání:) a co vi? hej nevíte kdy přesně bude u nás n konech nový ěmsíc vím že v USA to bude 20.listopadu ale nevím kdy u nás... *3*
  • kniha nebi film

Co je lepší. Kniha nebo film?
    • elik.cmelik

Re: kniha nebi film

Knížka!!! *14*
  • zanesskaaaa

Díly

Ahojte nevíte kolik pokračování má ten fil jako jestli toho je vííc děkuji za odpovd.. jináč hrozně hezkej fil a hlavně Edward *14* *14* *14* *14*
    • Re: Díly

Tohle je série...knížky a pak je podle toho natočenej film...1.díl:Stmívání 2.díl:Nový měsíc 3.díl:Zatmění 4.díl:Rozbřežek ...nejlepí filmík *4* *14* *14* *1*
    • Re: Díly

myslim ze bude mit 4 ale nevim to jiste vim jenom ze jsou 4 knihy stmivani,novy mesic,zatmeni a rozbresk tak by to mohli udelat filmy podle knih stejne jako udelali stmivai *4*
      • kikinecka.kikisek

Re: Re: Díly

ahoj jeste je myslim ze patej ted newim jaks eto jmenuje ale ma to bejt jako prvni dil ale z pohleda edwarda jiank rozbresk je uplne konecnej co se tyce belly, edwarda a vsech ostatnich... jo a jeste ale se ta knizka nenapsala protze spisovatelka ji psala ael pbejvila se na netu tak to spisovatelka oddalila na dobu neurcitou (napsani ty knizky) ahoj
  • můj názor

totální skvělýýýý bezkonkureční film!!!!! první půl hodka o ničem a pak sem ani nedýchala!!před hodinou a něco jsem ho viděla...nádhera totální, je to šílené!!!
  • beast

,hj

tyvole strcte si tenhle zasranej film uz konecne do prdele
    • Re: ,hj

jestli se ti ten film nelíbí tak co lezeš do týhle diskuze tak se di koukat na jiný podle tebe lepší filmy ne ....
    • Re: ,hj

jdi do prdele sam vzdit ani nevis o cem to je a mimochodem jestli znas lepsi film tak si na nej klikni a vypadni z tyhle diskuse a drz hubu *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *1*
  • gabriellavanessa

stmívání

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte kolik dílů bude mít sága stmívání.
    Někde jsem četla,že to bude stmívání,nový měsíc a zatmění.Je to pravda?
    • elik.cmelik

Re: stmívání

je to ještě Rzbřeska Midnight sun!
      • kikinecka.kikisek

Re: Re: stmívání

ahoj ale Midnight sun je prvni dil ale z edwardova pohedu
  • zuza-nyje

užasnýý

moooc krásnýýý nejlepší film co znám...a robík je taky upe božííí *14* *14*
  • úžasný

mocko krásnej film... už jsem ho viděla snad stokrát *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: