Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iwettka

Písničky

ahojky....prosím nemohl by jste mi někdo poslat písničky z filmu Stmívání budu vděčná za každou ....moc děkuju můj email je Ivettka.89@seznam.cz mějte se *3*
    • Re: Písničky

pošlu pošlu... *3*
      • Re: Re: Písničky

Ahojky poslali by ste mi taky někdo tu písničku na EliseK-14.Díkiss *3*
      • elik.cmelik

Re: Re: Písničky

Prosímtě nemohla by si mi je poslat taky??? *7* *9* *4*
        • Re: Re: Re: Písničky

Napiš mi na icq(452632397)...přes mail se to posílá hrozně pomalu... *9*
  • debussygirl

Prosíííííím

Ahojky prosim vás nemáte někdo tu písničku jak je uplně na konci jak tam odchází ta Victorie??? Prosím pošlete na můj mail: Zuzulinka1994@seznam.cz budu hrozně vděčná ....děkuju *3* *4*
    • Re: Prosíííííím

mám a ráda pošlu... *3*
  • Twilight

Ahoj, nevíte kdy u nás má vyjít Půlnoční slunce (Midnight sun) v češtině? a jestli má kniha nějaké další díly, nebo jsou ňějaké v plánu?
    • elik.cmelik

Re: Twilight

Ahoj,kniha ještě není dopsaná! *9* Stephanie Mayerova musela psaní Midnight sun přerušit! *9* Pár již napsaných kapitol uniklo na veřejnost! *13* *9* *9* Stephanie řekla že teď nemůže pokračovat a odložila dopsání knihy na neurčito! *9* Doufejme že se brzy odhodlá v dalším psaní pokračovat *9* *3*
      • Re: Re: Twilight

tak to taky doufám a nevíš jestli to Půlnočním sluncem skončí nebo budou napsány nějaké další díly?
        • elik.cmelik

Re: Re: Re: Twilight

má to být úplně poslední díl
  • veronickaa

Akutní problém

Ahojky všichni,mm takovej menší dotaz,už vyšla u nás kniha Rozbřesk?každej mi totiž říká něco jinýho tak by mě zajímalo jak to teda je.. *7*
    • Re: Akutní problém

Oficiálně kniha vyjde 25. března...mrkni se na www.egmont.cz... *3*
      • elik.cmelik

Re: Re: Akutní problém

né kniha už oficiálně vyšla!!!!11.února! *14*
        • elik.cmelik

Re: Re: Re: Akutní problém

ahá tak teď jsem opravdu zjistila že kniha vyjde až 25.března *9* *9* Omlouvám se!
  • avrilka.14

písnička

Ahojky,prosím vás mohl by mi někdo poslat na mail tu písničku jak EDWARD nese BELLU na ten konec,aby jí ukázal kdo je??A ještě tu jak EDWARD otevírá BELLE ty dveře od auta před škoula jak tam na ně všichni čumí??Strašně mooc vás prosíím mě to totiž nejde stáhnout *4* můj mail je:lucik.27@seznam.cz *4* děkuju předem..jinak TWILIGHT FOREVER *14* *14*
    • Re: písnička

Ráda ti to pošlu... *3*
      • iwettka

Re: Re: písnička

ahojky mohla bych tě poprosit také o ty písně....můj email je:Ivettka.89@seznam.cz předem moc děkuju pa *3*
        • Re: Re: Re: písnička

Jj...pošlu ti to... *3*
  • Stmívání

Prosím vás nevíte někdo kdy se bude natáčet 2. díl Stmívání????????? Budu vám moc vděčná když mi to někdo napíšete.
    • elik.cmelik

Re: Stmívání

Ahojky natáčet se začne oficiálně v březnu *4*
  • Stmívání

Prosím vás nevíte někdo kdy se bude natáčet 2. díl Stmívání????????? Budu vám moc vděčná když mi to někdo napíšete.
    • Re: Stmívání

Ted v létě ale premiéru u nás bude mít asi až v listopadu
  • avrilka.14

HELP ME!!!!

Ahoj,hele nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička jak tam Bella čeká na parkovišti na Edwarda,ale on nepřijde??Mooc vás prosímm můžete mi to někdo na psat?? *4* *4*
    • písnička

Ahojky, myslím že se jmenuje EYES ON FIRE od BLUE FOUNDATION. *4* *3*
  • OK

AHOJTE LIDIČKY,MOC RÁDA BYCH SI PŘEČETLA VŠECHNY KNÍŽKY NAVAZUJÍCÍ NA TWILIGHT. nemohli byste mi poslat na mail .dik
    • iwettka

Re: OK

Ahojky jestli by jsi chtěla tak já mám rozbřesk....:-)
    • elik.cmelik

Re: OK

Ahojky všechny klidně pošlu napiš ae nějakej kontakt *4*
  • nik011

the best

je to mrte film, mrte herci uplne nejlepsi no comment ,no nejlepsi tam je stejne Robík *14* *14* *14* *14*
    • Re: the best

Nevím co s vám na tom líbí když je to blbej film a hraje tam ten slizoun!Je to prostě blbej americkej film a ten komu se líbí je tupoun a nevím proč jste všichni z něho pokadění!A nauč se psát ty chytrouši!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit