-
Písničky
ahojky....prosím nemohl by jste mi někdo poslat písničky z filmu Stmívání budu vděčná za každou ....moc děkuju můj email je Ivettka.89@seznam.cz mějte se *3* -
-
Re: Písničky
pošlu pošlu... *3* -
-
Re: Re: Písničky
Ahojky poslali by ste mi taky někdo tu písničku na EliseK-14.Díkiss *3* -
Re: Re: Písničky
Prosímtě nemohla by si mi je poslat taky??? *7* *9* *4* -
-
Re: Re: Re: Písničky
Napiš mi na icq(452632397)...přes mail se to posílá hrozně pomalu... *9*
-
-
-
-
Prosíííííím
Ahojky prosim vás nemáte někdo tu písničku jak je uplně na konci jak tam odchází ta Victorie??? Prosím pošlete na můj mail: Zuzulinka1994@seznam.cz budu hrozně vděčná ....děkuju *3* *4* -
-
Re: Prosíííííím
mám a ráda pošlu... *3*
-
-
Twilight
Ahoj, nevíte kdy u nás má vyjít Půlnoční slunce (Midnight sun) v češtině? a jestli má kniha nějaké další díly, nebo jsou ňějaké v plánu? -
-
Re: Twilight
Ahoj,kniha ještě není dopsaná! *9* Stephanie Mayerova musela psaní Midnight sun přerušit! *9* Pár již napsaných kapitol uniklo na veřejnost! *13* *9* *9* Stephanie řekla že teď nemůže pokračovat a odložila dopsání knihy na neurčito! *9* Doufejme že se brzy odhodlá v dalším psaní pokračovat *9* *3* -
-
Re: Re: Twilight
tak to taky doufám a nevíš jestli to Půlnočním sluncem skončí nebo budou napsány nějaké další díly? -
-
Re: Re: Re: Twilight
má to být úplně poslední díl
-
-
-
-
Akutní problém
Ahojky všichni,mm takovej menší dotaz,už vyšla u nás kniha Rozbřesk?každej mi totiž říká něco jinýho tak by mě zajímalo jak to teda je.. *7* -
-
Re: Akutní problém
Oficiálně kniha vyjde 25. března...mrkni se na www.egmont.cz... *3* -
-
Re: Re: Akutní problém
né kniha už oficiálně vyšla!!!!11.února! *14* -
-
Re: Re: Re: Akutní problém
ahá tak teď jsem opravdu zjistila že kniha vyjde až 25.března *9* *9* Omlouvám se!
-
-
-
-
písnička
Ahojky,prosím vás mohl by mi někdo poslat na mail tu písničku jak EDWARD nese BELLU na ten konec,aby jí ukázal kdo je??A ještě tu jak EDWARD otevírá BELLE ty dveře od auta před škoula jak tam na ně všichni čumí??Strašně mooc vás prosíím mě to totiž nejde stáhnout *4* můj mail je:lucik.27@seznam.cz *4* děkuju předem..jinak TWILIGHT FOREVER *14* *14* -
-
Re: písnička
Ráda ti to pošlu... *3* -
-
Re: Re: písnička
ahojky mohla bych tě poprosit také o ty písně....můj email je:Ivettka.89@seznam.cz předem moc děkuju pa *3* -
-
Re: Re: Re: písnička
Jj...pošlu ti to... *3*
-
-
-
-
Stmívání
Prosím vás nevíte někdo kdy se bude natáčet 2. díl Stmívání????????? Budu vám moc vděčná když mi to někdo napíšete. -
-
Re: Stmívání
Ahojky natáčet se začne oficiálně v březnu *4*
-
-
Stmívání
Prosím vás nevíte někdo kdy se bude natáčet 2. díl Stmívání????????? Budu vám moc vděčná když mi to někdo napíšete. -
-
Re: Stmívání
Ted v létě ale premiéru u nás bude mít asi až v listopadu
-
-
HELP ME!!!!
Ahoj,hele nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička jak tam Bella čeká na parkovišti na Edwarda,ale on nepřijde??Mooc vás prosímm můžete mi to někdo na psat?? *4* *4* -
-
písnička
Ahojky, myslím že se jmenuje EYES ON FIRE od BLUE FOUNDATION. *4* *3*
-
-
OK
AHOJTE LIDIČKY,MOC RÁDA BYCH SI PŘEČETLA VŠECHNY KNÍŽKY NAVAZUJÍCÍ NA TWILIGHT. nemohli byste mi poslat na mail .dik -
-
Re: OK
Ahojky jestli by jsi chtěla tak já mám rozbřesk....:-) -
Re: OK
Ahojky všechny klidně pošlu napiš ae nějakej kontakt *4*
-
-
the best
je to mrte film, mrte herci uplne nejlepsi no comment ,no nejlepsi tam je stejne Robík *14* *14* *14* *14* -
-
Re: the best
Nevím co s vám na tom líbí když je to blbej film a hraje tam ten slizoun!Je to prostě blbej americkej film a ten komu se líbí je tupoun a nevím proč jste všichni z něho pokadění!A nauč se psát ty chytrouši!
-