-
stmívání
Nevím kdo vymyslel,že by to měl být horor,nic hrůzostrašného tam není,je to vyloženě romantika.Ten film je celkem v pohodě,ale netvrdím že je to nejlepší film století nebo nej film na světě....Je určený holkám tak okolo 13,14 let....Chvilkama je ten děj nežáživný,drhne to....,ale některé momenty jsou zase docela vtipné(přivedl sis svačinku?) *3* soundtrack je vážně dobrý *4* -
písničky-knížky
Ahojky lidičky,mě hodně lideček poslalo věci který sem scháněla tak vám chci nabídnout kdyby jste někdo scháněl knižku tak mám všechny 4 díly v e-mailu, a i 12 kapitol-půlnoční slunce-z pohledu Edwarda, a taky mám asi 16 písniček z filmu tak mi napište vzkazík nebo email-můj- Ivettka.89@seznam.cz a já vám to rqada pošlu... a stmívání je ovšem supeeerrr! *3* -
-
Re: písničky-knížky
Ahojky prosímtě byla bys tak hodná a poslala mi na mail 4.díl Rozbřesk??nikde to nemůže sehnat moc moc prosíím můj mail je lucik.27@seznam.cz -
Re: písničky-knížky
ahojky zkoušela jsme ti napsat mail ale piše mi to že došlo chyba přijemce tak newim pls poslala bys mi to -
-
Re: Re: písničky-knížky
a copak by jsi chtěla poslat,a opsala jsi si to dobře...tak mi napiš svůj e-mail...pa -
-
Re: Re: Re: písničky-knížky
Hej poslala bys mi peosíím písničku jak Edward saje Belle jed??? Moc prosim a dííky :D:D *4* -
-
Re: Re: Re: Re: písničky-knížky
jj rada tak mi napiš vzkazík a tam mi pošli emailovou adresu a co přesně chceš...
-
-
-
-
-
pomocc!!
prosííím pošlete mi stránku kde stáhnu stmívání s českýma titulkamapls. -
-
Re: pomocc!!
ahoj film newm kde stahnout s titulkama ale ty titulky si muzes stahnout na www.uloz.to a pak je musis dat do stejny slozky k tomu filmu ........... *4* *4*
-
-
pomocc!!!!!
ahojky všichni nemohl by mi někdo poslat stránku kde bych mohla stáhnout Stmívání s českýma titulkama mocinnkkyyy děkujuu *4* -
-
Re: pomocc!!!!!
ahoj, tady máte několik odkazů. kde to stáhnete i s titulkama, je to v celkem slušný kvalitě *4*
http://www.wareznet.cz/viewtopic. php?f=17&t=195356&hilit=twilight
-
-
edward
to jo a hned po nem je taky peknej jacob
a vubec otazka fandime belle *7* asi ne *13* nebo jo *5* -
-
Re: edward
já ji teda wuebc nefgandím..ona je děsná, a namyšlená..a bere mi roberta!!! -
-
Re: Re: edward
Bella ( Kirsten) ti bere Roberta? :D On je snad Tvůj? Pokud vím tak ne, a navíc Kirsten nechce Roberta, čti noviny a dozvíš se víc, že to není pravda, Robert je jen její kamarád a navíc není tvůj. Jenom na ni uboze žárlíš a závidíš jí. Nechápu jak Kirsten můžeš posuzovat, když ji neznáš tak zalez, krávo *16*
-
-
Re: edward
já teda ano!!!!! -
-
Re: Re: edward
ja ne:)pak uz me zacla pekne stvat:):).)
-
-
-
superrrr
Stmívání je nej film na světě a knížky ty sou úplně božíííí *14* a nej je EDWARD *14* *14* *14* -
stmivani
joooooooooooooooooooooooooooooooo stmivani je nejlepsi hlavne edward *4* -
Nej nej nej
Tak tohle je nejlepší filmík století *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A komu se to nelibí at mi pr... políbí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
písničky
kdyby někdo chtěl ještě nějakou písničku ze stmívání,tak mi napište na email xlolkax@seznam.cz ráda pošlu... -
-
Re: písničky
ahoj..strašně bych chtěla tu písničku jak hrajou ten baseboll...muj email je: steffy.vesela@seznam.cz *14*
-
-
song
ahojte, nemáte někdo tu písničku, kterou hraje Edward Belle na piano? mohl by někdo poslat prosím. . .wiki856@seznam.cz děkuju moc *4* -
-
Re: song
Ahoj. Jmenuje se Bella´s Lullaby. Je na youtube.cz. Je tam několik verzí. Krátká z filmu, ta je i s orchestrem a pak delší- 4 minuty-jen klavír.
-