-
Jo
Nechápu jak můžete být všichni z toho filmu pach !! Když je to kravina jak všechny ostatní americký filmy...teda kromě výjimek!! *8* -
-
Re: Jo
kdyz se ti to nelibi tak bud ticho laskave a neurazej!!di se koukat na krtecka.. -
twilight
Náhodou americký filmy jsou fajn a tenhle je z nich nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *3*
-
-
pls pls!!
plosiiim poslete mi nekdo stmivani na mail- marky010@seznam.cz !!! *1* byla bych vam moooooc vdecna!!! *14* *14* -
-
Re: pls pls!!
Ahooj *4* hele STAHNI si presne todle : http://uloz.to/1296877/stmivani-twilight-cz-titulky.avi ....je to v celku dobra kvalita a titulky to taky ma OK ? *4* *3* -
-
Re: Re: pls pls!!
tk diky mno.. :) !! *14*
-
-
-
cuzzz vsici!!
prosiiiim kde jste si stahli film stmivani??mne totiz vubec nejde stahnout tk se chci zeptat jestli by jste mi ho nekdo nemohl poslat(a pokud mozno s titulkama!) diky vsem!!! *1* *14* -
Rozbřesk
Ahojky lidičky, nemohl by mi proším někdo poslat na mail Rozbřesk? Mockrát děkuju předem. . .wiki856@seznam.cz *14* -
Úžasné
Tady ten film je nejlepší na světě *1* ...už se nemůžu dočkat až bude druhý díl *4* ...mimochodem "Edward" je naprosto úžasný. *14* *14* -
CZ dabing
To mi neříkejte, že ještě není oficiální CZ dabing *10* . Nechce se mi na to koukat v AJ. Kdyby přeci jen náhodou někdo na tento filmík(jen CZ) narazil, tak prosím mailněte odkaz ke stažení na VincentV@seznam.cz Moc moc díky -
-
Re: CZ dabing
tak se na to koukni s titulkama ne???:)
-
-
HELP!
Ahojky holky!Potřebuju helpnout:)...
Stáhla sjem si film Stmívání i s titulkama,ale bohužel nevím "jak na to"vypálit ho...zkoušela sjem různé programy,ale nejde mi to!Pomůžete? -
-
Re: HELP!
ahojky nevim jak ho vypálit ale nemohl/a bys mi poslat odkaz na stránku kde si ho stáh/la kdyžtak to pošli na můj e-mail tina221@seznam.cz mociinky děkujjjuuu *4* -
Re: HELP!
zkus program Convertxtodvd, mě funguje bez problémů.
-
-
plís
ahojky nemohl byste mi někdo prosím poslat odkaz kde bych si to mohla v češtině stáhnout ?? nemůžu to nikde najííííít *9* strašně moooooc chci Stmívání viděět. plllllllllsííííííík napište mi vzkaz bo na maila ArpinkaK@seznam.cz děkuju mooooooooooooooooc *4* *5* -
-
Re: plís
Bohuže stmívání nemůžeš stáhnout v češtině jelikož ještě není oficialně nadabovaný. *9* *9* *9*
-
-
film..
ÚŽASNÝ,NEUVĚŘITELNÝ,NAPÍNAV -
-
Re: film..
Úžasný,neuvěřitelný,napínav -
-
Re: Re: film..
Presne ja ten film upa miluju a Edward je dooost hustej.
Ale nejvic nevim proc se mi libi Alice *15* *4* -
-
Re: Re: Re: film..
Jo ta je good.Ale oni dva-->NEJVÍC.
-
-
Re: Re: film..
Moc s eomlouvám,ale vůbec s emi nezobrazuje text! -
-
Re: Re: Re: film..
Tak to zkusím znova:
Úžasný,neuvěřitelný,n apínavý,romantický-->prostě DOKONALÝ!Ten film je fascinujicí!Úžasný......
Chtě la sjem se vás na něco zeptat nebo spíš poprosit.Četla jsem od vás pár příspěvků a doslechla sjem se,že sjou i další díly..knihy?filmy?..jestli někdo víte prosím dejte vědět.Czkazík na tento nick kasnic tady na osobnostích.Moc děkuju! -
-
Re: Re: Re: Re: film..
Stmívání je první z tetralogie knih, dalíš je Nový měsíc, pak Zatmění, nejnovější Rozbřesk (můj nejoblíbenější :o)). Všechny jdou stáhnout na netu. Pak ještě prosáklo na net prvních 12 kapitol Půlnočního slunce, cože je Stmívání z pohledu Edwarda. Ale asi zůstane nedokončen.
-
-
-
-
-
twilight
ahojki plsky neumim stahovat filmy a tak jsem chtela poprosit jestli yb jste mi nekdo neposlal ten film treba mailem esi to de dik za odpoved -
-
Re: twilight
Ahojky,klidně bych ti to poslala ae do mailu se to nevejde je to na to moc veliký *9* -
-
Re: Re: twilight
aha *9* a kde jsi to stahla?hlavner mi uznikdo nerikejte uloz.to bo tamje prekrocen nejaky vat nebo tak neco -
-
Re: Re: Re: twilight
Já jsem film stáhla přes torrent na www.isohunt.com Je to celkem rychlý, spolehlivý a žádný omezení jako na uloz.to
-
-
-