-
dabing
Nevite prosim kdy bude stmivani v kineech s českým dabingem? -
-
Re: dabing
myslim že v kinech většinou americký filmy jsou bez českýho dabingu...takže pochybuju že by se to objěvili v češtině v kinech...ale na DVD už to v češtině snad bude... *3* *4*
-
-
prosím ještě jednou...
Lidičky, máte někdo Nový měsíc, Zatmění a Rozbřesk???...Mohl by mi to prosím, prosím někdo z vás poslat na mail??? (jindruska1@seznam.cz)..budu moc ráda...nemůžu se dočkat toho, co tam bude dál.. *3* -
-
Re: prosím ještě jednou...
Prosim me taky *9* *15* -
Re: prosím ještě jednou...
Snad to schanis =) -
-
Re: Re: prosím ještě jednou...
Děkuju... *3* -
-
Re: Re: Re: prosím ještě jednou...
Ahojky já ti to pošlu:)
-
-
-
-
Prosím, prosím...
Lidičky, prosím vás, řekněte mi...jak ten příběh pokračuje...zrovna sem dočetla stmívání...bude Bella nakonec s Edwardem nebo s Jacobem??....prosím....řekněte mi to nebo se zbláznim nedočkavostí, než začnu číst další díl...a je pravda, že Bella bude mít dítě???...Jinak si myslím, že filmík je super.... *3* -
....prosiiiim : )
Prosim vas byli by ste nekdo tak hodnej a rekl mi kde muzu stahnout film s titulkama ? Vsude to shanim a kdyz uz stahnu tak to nema titulky... *9* A jeste se chci zeptat jestli yb nekdo nebyl rposiiim tak hodnej a neposlal mi nekdo aspon par dilu na mejl ? nebo pres icq ? *4* dekuju moooc *3* -
-
Re: ....prosiiiim : )
Ahojky,tak filmík můžeš stahnout na www.ulozto.cz a nebo na www.filmax.cz
*4* Jinak ráda ti pošlu všechny díly twilight ságy na mail nebo na icko *4* jenom mi napiš icko nebo mail:) -
-
Re: Re: ....prosiiiim : )
Hele dobry... diiiiky moooc *4* ale uz sem si to sehnala jinde *3* ale jinak vazne dik *14* -
-
Re: Re: Re: ....prosiiiim : )
oukej *3* nemáš zač *14*
-
-
Re: Re: ....prosiiiim : )
jeee *14* muzes si vybrat co je pro tebe lepsi *3* icq : 303359749 a mejl : gagourek@seznam.cz diiky moooc *14*
-
-
-
Pisnicka
Nevite nekdo kde bych stahla pisnicku ktera hraje v 1hod. a 16min. ve stmivani? pls.vsude ji hledam a nemuzu ji najit.a ani v soundtracku neni :(( pls help *9* -
.
film se da stahnout na ulozto.cz.....fakt husty stranky mam film stahli a ted si ho zrovna vypaluju.... *5* -
-
Re: .
ahoj, prosim te a mas to s titulkama ? preposles pls odkaz ? *4* myslim ze tady bude vic lidi ktery to budou chtit *3* dekuju *14* -
Ahoj prosimte psala si ze mams stahnuty film stmivani z ulozto?ja jsem to zkouslea ale uz mi to nejde zdarma:(nevis jak to udelat?nemhola bys mi ten film prosim psolazt na email jana.lutkova@seznam.cz jako prilozeny soubro dekuju moc:) -
Hej kdybys mi mohla poslat stranku s presne vyhledanym stmíváním tak mi ju pls posli budu ti moc vdecna .. Nikde to totiz nemozu stahnout viis :D Diiky moc *14*
-
-
Rozbřesk
Ahojky nemohl by mi někdo z vás poslat na email-Rozbřesk....moc prosím....můj e-mail Ivettka.89@seznam.cz ....předem moc děkuji... -
-
Re: Rozbřesk
ahojky ráda ti ho pošlu :) někdy zítra ju?:) -
-
Re: Re: Rozbřesk
poslala bys mi ho prosim taky???? *15* prosiiiiiim
-
-
-
Film
Ahoj prosim vas moc moc kdybyste mi mohl kdokoliv poslat film stmivani na email: jana.lutkova@seznam.cz nebo stranku kde to jde stahnout tak byste byli skveli,prosim prosim dekuju *3* *4* *14* *4* -
Jablko a Twilight
hele lidi co má stmívání společného s tím jablkem? *7* -
Filmecek stmivani
Ahoj prosim vas lidi nevite nekdo kde bych mohla najit film stmivani ke stazeni?nikde to nemzu najit napiste mi prosim co nejvice stranek nebo i pres programy treba.diky moc:) *4*