Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ane.tt

knížka

já jsem se chtěla zeptat,jak se jmenuje ten spisovatel/ka co to psal tyhlety všechny knížky...já vůbec nwm,tak kdyžtak děkuju...ráda bych si je přečetla...doufám,že budou v knihovně,nebo v knihkupectví...
    *3*
    • robot-xx

Re: knížka

Stephanie Meyer *3*
    • elizabethd

Ahojky spisovatelka se jmenuje:Stephenie Meyer *3* *3*
    • luczyi

Sérii napsala Stephenie Meyer :)
  • alice-cullen

SUPER FILMÍK!!!

Nedávno jsem na stmívání byla v kině a klidně bych šla znovu!!! *14* Je to super filmík *14* a supr knížka. VŠEM DOPORUČUJU!!! PS: Edwardovi (robert pattison) a Bells( kirsten stewart) to spolu sekne!!! Vybrali skvělí herce prostě COOL film!!!!!!!! *3*
  • elik.cmelik

Twilight-Soundtrack

Ahojky,Stmívání se stalo mým nejoblíbenějším filmem *14* *4* A Twilight saga nejoblíbenějšíma knížka je to prostě podle mě naprosto dokonalý *14* *4* Chtěla jsem se vás zeptat jestli náhodou někdo nemáte nebo nevíte kde by se dal sehnat instrumentální soundtrack z Twilight? *9* Většinou by na něm měli být písničky od Cartera Burwella *3* Kdyby jste mi někdo mohl poradit budu ráda děkuju mějte se *4*
  • kikinka9114

On je fakt krasnej !! a moc a ona taky!!! mohli by to dat do hromady!!! to by pak podle me byli par snuůů!!!FAKt celej film upa dokonalej!!!A reknu vam ze sem si zamilovla Upíííry *14* *14*
    • robot-xx

Re: ***

to sice jo ale v jednom článku říkala že spolu byli na rande a ta kirsten steward pettisona nechce takže....pettison nejspíš chodí s tou alic ,,,,jestli se nemýlím *5*
      • ferrerrka

Re: Re: ***

mno ja zase cetla ze on je do ni fakt zamilovanej,ale ona ma uz tri roky nejakyho pritele a on ji prej uz dokonce pozadal o ruku,ale ona toho svyho miluje a roberta nechce,ten je z toho prej spatnej a nejak nezvlada tu svoji popularitu atd...nevim co je na tom pravdy..proste drby:D *1*
  • pink.princess.-.

Motivy na mobil

Ahojky, nevíte někdo kde se dají sehnat motivy na mobil Stmívání..? Jo a za tu stránku s filmíkem moöoooc děkuju :)
    • Re: Motivy na mobil

krásné jsou na www.zedge.net *4*
  • ane.tt

...

přísahám,že lepší film jsem neviděla *14* famozní *14*
  • jaja15

Pesnicky z filmu

Cawte, dala som osobne na net vsetky piesne z filmu, ktore som nasla na nete *4* *4* *4*
    http://www.jaja15.estranky.sk/clanky/mp3/twilight
  • stmívání ke shlédnutí:)

http://www.video-film.cz/search.php ?search=stm%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD
    • Re: stmívání ke shlédnutí:)

tak znova no: http://www.megavideo.com/?v=V5QWFEI Y
      • Re: Re: stmívání ke shlédnutí:)

nebo víte co nejlepsi bude kdyz si to najdete sami na: www.video-film.cz a je to *15*
  • ane.tt

...

zítra jdu na to do kina,tak už se moooc těším *3*
  • adrianga

pisnicka

pls nevite nekdo kde sezenu tu uzasnou pisnicku co tam furt hraje v tom filmu..takova ta pomala!! upe nadherna..pls do vzkazuuu :]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit