-
Film na netu s CZ titulkamaa
Ahojky..kde to je Stmívání na netu s českejma titulkama? Já to nemůžu sehnat..:( Plssss *9* *4* *4* -
-
Re: Film na netu s CZ titulkamaa
Ahoj..treba filmax.cz:) -
-
Re: Re: Film na netu s CZ titulkamaa
Díky,ale mě to tam nejde...:(( nevíte o něčem jinym?? *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Film na netu s CZ titulkamaa
http://pozeraj.eu/index.php?page=mo vie&name=stmivani-sumrak-twilight -
-
Re: Re: Re: Re: Film na netu s CZ titulkamaa
Nebo na ulozto.cz tam máš hodně verzí,v docela dobrý kvalitě *3* *4*
-
-
-
-
-
titulky
Ahoj lidi...viděla jsem ten film a je fakt dobrej! sice jsem si říkala že to bude blbost, ale pak sem se na to koukla a fakt krása... nevíte měkdo kde bych k tomu filmu stáhl ačeské tiulky ? pls poraďte díky moc! -
-
Re: titulky
na titulky.com ta urcite najdes:)
-
-
Tak co lidi, zkoušeli jste mu napsat na icq? :-D jen mě to zajímá. Teda já sem psala do USA(gee way) a on mi odepsal tak nvm no. *4* -
-
Re: Icq
Vau, odkial si zistila jeho icq, uprimne ti strasne zavidim.... *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Icq
A co si mu psala jak se má nebo co? A on ti odepsal dobře už nepiš!!!!!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Icq
No icq sem vzala někde na netu ale nesmim ho nikomu dát sorka *9* no napsala jsem mu...že sem z česka a že ho skvělej...pak mi odepsal že je rád a já sem se ho pak ptala, jestli maj něco novýho a on řekl že jo a pak zkrátim to *15* že za nim můžu přijet a že mě nechá pár dní přespat u něj ale naši mě nepustěj *9* :'( -
-
Re: Re: Re: Re: Icq
pár dní přespat???hm....aha:):):):):) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Icq
tj já to beru taky jako vtip taky pochybuju, že to je on ale sen to je hezkej *15* *15* -
To neni podle mě on..ICQ na slavný, zvlášť z Ameriky nenajdeš...většinou ho nemaj..nanejvíš MySpace. Nejmín 500 lidí ze všech různejch zemí se za ně vydává... To holky ze třídy jsou uplně blbý a psaly si s "Zacem Efronem"..samozřejmě ne doopravdovym.. -
souhlasím s Fererkou myslím že si spíš dělal srandu. A seš si jistá že to je on?já jsem taky našla ICQ a tak jsem mu napsala že je to dobrej vtip. Protože to je taková blbost cos tady napsala, promiň ale neubránila jsem se smíchu je to směšný.To je jako kdybys psala di Capriovi *1* *15* -
mno ja sem nechtela bejt oskliva a vazne to tak nemyslim ale asi si ji delal,protze myslim ze ma fanynek vic nez dost uz v hollywoodu a ze mu jich pise vic nez dost takze nejaky cesky ho asi moc neberou:) -
tj to si spíš dělal srandu... *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: Icq
ty si mu psala???:):):)
-
-
jaja15
Plosim nemohol by mi niekdo poslat knihy Twilightna mailik jaja15@atlas.sk vopred diky *4* -
-
Re: jaja15
klidně ti je pošlu všechny? *4*
-
-
mail
holkyyy, nemate nakdo ctvrty dil stmivani na mailu... moooc bych ho chtela... muj mail je- markyy95@seznam.cz -
-
Re: mail
pošlu ti to jo? *7* *3*
-
-
stmívání
ahojky holky... film jsem videla jednou v kine a asi petkrat na internetu... *1* , ted ctu treti dil a je to uplne luxusni... nevíte nahodou nekdo, kdy by stmivani melo vyjid na dvd??? a jestli nekdo ma nejake informace o novym mesici, tak jestli mi je nekdo pisne... moooc dekuji za jakoukoli odpoved... *4* *1* *1* -
-
Re: stmívání
Já sem film v kině viděla 2x a je to ten nejdokonalejší film na světě a na internetu aspoň 20x. A teď sem třetí díl dočetla a máš pravdu je super. Někde jsem četla že by Stmívání mělo bejt na dvd až v dubnu a Nový měsíc v kině až koncem roku :-( zatím se měj papa *3* -
-
Re: Re: stmívání
Ano,Stmívání je skvělej film viděla jsem ho milionkrát!Přečetla už jsem všechny 4 díly a je to naprosto dokonalý!Premiéra Nového měsíce by měla být v Listopadu v ¨ČR v prosinci. *9* Kdo si počká ten se dočká! *4* *14*
-
-
-
supeeeer
já jsem na tom filmu byla v koně třikrát!čtu i ty knihy,a jsou ještě o něco lepší než film.doporučuju všem! -
Super film
Ahoooj lidi normalne vcera jsem na tom byla v kine a uplne bozi .. Paradne obsazeni a nejheerci .. Emmmet s Jasperem uplne bozi a Edward nejlespi .. Krasne to bylo zahrany proste nejlepsi film co znam ... JO kdybyste to nekdo mel na stahnuti trebas stranku tak mi pls pisnete ja bych si to rada stahla diiiky moc mejte se vseci papaa .... TWILIGHT 4ever ! !! ! ! *14* -
BEST
Je to nej film co sem videla !!! *14* strasne hezkeeej !!!! *4* -
*IN LOVE*
já ten film upa lovuju..než se natočí New moon tak se asik nedočkám!!!..nevíte někdo jak se jemnuje ta písnička co hraju u té scény jak hrají všichni Cullenovi baseball???? *7* -
-
Re: *IN LOVE*
tak ta písnička se jmenuje Supermassive Black Hole od Muse.......je fakt super *4* *4* *4*
-