Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • innos111

Twilight

Ahojky lidičky jako správně střelenej a závislej fanoušek Twilight mám o tomto filmu 21.století i blog :) tak se jukněte ... *3* je tam i Twilight ke stažení ... :) tady: http://cullen-swan.blog.cz/0901/stmivani-twilight-ke-stazeni-hq-ceske-titulky *3*
  • Pls poradte ??!!!

Ahuj musim říct zhe předtím sem předtím o knižkách nevedela ae pak mi kamoska řekla at jdem do kina na STMÍVÁNÍ prý nejaky horor.. ale chcem jit az to bude v menším kine v Ově za menši prachy Stejne sem to nevydrzela a začla schánět abych se kukla online mno sehnala na www.filmy.itelka.com/sumrak
    sice nicmoc kvalita ale i thak ok
    Pak sem schanela soundrackt newite zda se dá stáhnout někde cely??JOu a četla na jedne webce aj knižni predlohu nwm zda všechno nebo jen čast ae zhruba wím jak to bdue v2 a trochu i 3díle!!Skámoškou se už nesmirně těšíme na to az pudjem do kina a já uz začla schánět wšechny3 knihy.. Mimochodem pridám se k ostatním zhe Edward(robert pattinson) je upe hezů Tak se mějte a kdyby nekdo vedel kde ten soundrackt tak a t mi pisne na e-mail plssss pa *5* *14*
    • Re: Pls poradte ??!!!

Já ten sountrack mám úplně celej
      • Re: Re: Pls poradte ??!!!

Ahuj ahuj.. sry zhe odepisuju opozdene .. vzane ho máš?? to by bylo super pls.zaslala bys mi odkaz nebo nejak info na email pls?? *7* *7* *5* díky.. iva :) ozvi se na mail pls!!!!! *1* *3* *3*
    • innos111

Re: Pls poradte ??!!!

Ahojky mohu ti poslat odkaz na stazeni obou soundtracků i filmu pokud by jsi chtěla *4*
      • Re: Re: Pls poradte ??!!!

ahuj..jj to by bylo fajn kdyztak napis na mail !! pa a díííky *14* *3*
  • kikinicky

????

Ahojte,neviete náhodou,kedy výjde kniha z tejto série,ale z Edwardovho pohľadu???ALEBO už je???ak jo,tak mi pls dajte link na stiahnutie dííííky *3* *7* *7*
    • Re: ????

Půlnoční slunce není ani dopsanej a není vůbec jasné jestli někdy bude vůbec dopsán
      Dokonce se už aji objevilo že ho Stef nikdy nedopíše
  • anjelik007

Edward

oh i love this film its so beatiful omg
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Stmívání

ahoj, nevíte náhodou někdo, kdy vyjde Stmívání na DVD? a kolik tak by mohlo stát?
    • Re: Stmívání

Vyjde 29.5.2009 a bude stát 499 kč
      • hannaaah

Re: Re: Stmívání

mě to netrápí, ja už to na dvd mám xD
        • vandasek

Re: Re: Re: Stmívání

hele a nemohla by jsi mi ho poslat plosim??????nejak treba postou,????urco se odmenim ale musela bys rict jak....no a mas to s titulkama? *5*
          • Re: Re: Re: Re: Stmívání

Na DVD to můžeš mít když si to vypálíš to je toho mám to taky ale doopravdy vyjde v Americe a v Anglii až v květnu a u nás s dabingem až v červnu. takže co????
        • caroline8

Re: Re: Re: Stmívání

ahoj ja sem cetla ze uz to mas na dvd,muzu se zeptat jestli to mas s titulkama nebo bez ....
  • mishqa

help me!!

hojík.. mno pls nikde nemůžu najít ten film.. nevíte bněkdo odkaz kde se na něj kouknout online?? pls. je to nutný
    • ferrerrka

Re: help me!!

tady to mas:)je to dole:)
      http://www.filmax.cz/filmy/ akcni/
  • twilight111

Upe nej film

Nemám k tomu co říct je to prostě upe namakanej film stáhla sem si ho a viděla sem ho asi 15....na ten film se prostě nedá přestat dívat....ale v kině je to o něco lepší mno...ale jinak bomba film *1* *14* *1*
    • vandasek

Re: Upe nej film

ahoj prosim te na jaky strance jsi ten twilight stahla?dik za odpoved *4*
      • Re: Re: Upe nej film

Dá se pohodlně stáhnout třeba tady:

http://www.ulozto.cz/hlede j/?q=twilight+avi
        • vandasek

Re: Re: Re: Upe nej film

a hele a to jako tam musim zadat neco nebo se zaregistrovat protoze tam se jen napise twilight.neco a neda se na to kliknou pls porad
    • lucykate

Re: Upe nej film

jj souhlasím,sneska jsu na nej do kina potřetí *1*
  • Stmívání?

Mě se tento film moc nezamlouvá.Sice jsem ho viděla,ale mě tyhle sci-fi filmy o upírech fakt neberou.Nwm co na to všichni mají. *5*
    • linette195

Re: Stmívání?

By mne zajimalo proc na tento odkaz stranek vubec lezete kdyz se vam ten film tak "nezamloubá" dmnce toto *9*
      • ferrerrka

Re: Re: Stmívání?

Ale vzdyt to nevadi..jassne tohle je fanklub ale tak proc by sem nekdo nemohl prijit a rict taky jinej nazor to mi zase takova tragedie neprijde..jo a k tomu ze se lidem stmivani libi hlavne kvuli edwardovi...musim se ohradit:)me se treba ten herec vzhedove vubec nelibi...,to je vec nazoru samozrejme ale neni to proste muj typ,jasne v tom filmu ja ho treba osobne nehodnotim vzhledove ale tim co dela:)mno a na tom filmu se mi nejvic libi to jak ho kazdy muze pojmout jinak..trinactilete fanynky budou hotove z edwarda...muze se na to prakticky divat cokoliv ja ho poustela my mame a musim rict ze ji to hodne prekvapilo a me se na tom filmu libilo to ze ja jsem byla naprosto unesena z toho jak je vytvoreny vztah mezi edwardem a Bellou:)je to naprosto dokonale jak oni bez sebe nemuzou byt jak se navzajem poznavaji a to mi na tom filmu pride nejhezci:)
        • Re: Re: Re: Stmívání?

presne tak, moje slova *1* .Pubertacky jsou hotove z Edwarda, ale ti starsi vnimají uz i silu toho vztahu a "nenaplnene" lasky, neb maji nejake vztahy uz za sebou. Knizka je taky dobra, uz jsem ji precetla, druhy dil - Novy mesic se mi libil jeste vic nez Stmivani.
    • lucykate

Re: Stmívání?

No většině - aspon tý holčičí- se tam líbí Edward ..to je hlavní *VĚC* z celýho filmu....komu by se nelíbil
      • kajinek011

Re: Re: Stmívání?

No,mě se ten Edward teda nějak moc nelíbí, ve filmu jsou i hezčí, třeba takový James určitě vypadá líp
  • je to šupa film

je to nejlepší film kterej sem kdy videla byla sem na tom dokonce 2krát v kině mocinky moc se mě ten film líbí
  • mitote

stmívání

Včera v půl osmé jsem se stala dalším člověkem, který stmívání viděl..... Byla jsme v úžasu celý film!!! Nádherna, strhující a promyšlený dej, láska a kouzlo jaké z toho vyzařuje... prostě úžasné!!!! Člověk má v knině pocit, že se takové věci skutečně dějí, že to, co běží před ním na plátně je pravda a přitom by se chtěl stát její součástí!!
    Velice mě uchvátily prvky, jako byly Edwardovi oči, láska, která z obou hlavních herců vyzařovala a tajemnost obou herců... Za méňě zdařilé výkony bych považovala létání hlavního herce, připomělo mi to nepromakané filmy o kunk-fu. Ale to je asitak jediná výtka, kterou mám, a je zastíněna těmi ostatními... vyjádřeno jednou větou : Stmívání je jeden z nejúžasnějších filmů, které jsem ¨měla možnsot vidět.... A vrhnu se i na knížku *14* *1*
    • ferrerrka

Re: stmívání

ty jo:)konec ne tady odrikal nekdo absolutne muj presnej nazor:)vsechny pozitiva co si rikala se mi zdají skvelý ale hlavne mam radost jak si tady zminila spatnost toho letani:)musim rict ze to je asi taky jedina vytka kterou bych na tenhle film mela..prislo mi ze na to jakej ma dnesni film moznosti tak to mohli udelat lepe:)pripada mi to trochu jak mrazik:)diky za tvuj nazor:):):)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit