-
no neviem
ta kniha bola dobra ale ten film sa im velmi nevidaril najprv tomu spravia super reklamy a nafotia dobre fotky a nakoniec zistis ze sa ti to ani stahovat neoplati... *13* -
............
lidi daly byste mi prosííííím vedet kdyby vysel nakej casak z robertem pattinsonem nebo stmivanim......predem dk *15* *14* -
-
Re: ............
teď vyšel časák pevnost
-
-
Luxus
Musím říct, že film je naprosto úžasný. Nečekala jsem to, že to bude taková pecka. Přišla jsem do kina s tím, že to bude zase průměrně natočený film, jako poslední dobou všechny, no a když to skončilo...tak jsem byla naštvaná, že je konec. Tak jsem si to musela hned stáhnout...a ve středu jdu na to do kina znova *1* Robert Pattison, i když není vůbec můj typ chlapa, tak v tomto filmu jsem se do něj "zamilovala". Je nádhernej a jeho uhrančivý pohled...málo kdo má takový sex-appel a charisma. -
filmářka
prostě ROBERT THOMAS PATTINSON a CAM GIGANDET-ten co hrál jamese...sou oba prostě nádherný kluci...ale GASPARD ULLIEL---na toho se musíte kouknout..pač hnedka k těm dvěma krásnejm klukům ze stmívání přibyde i ten třetí..GASPARD ULLIEL měl hrát ve stmívání Edwarda Cullena jenže mu to nevyšlo a hraje ho Robert Thomas Pattison..škoda..ale co GASPARDA ULLIELA můžete vidět například ve filmech Hannibal-zrození,Příliš dlouhé zásnuby,Zkáza zámku Herm,Bratrstvo vlků hon na bestii a různejch dalších filmech
*3* *14* -
-
Re: filmářka
Jo a koho tam Gaspard bude hrát to ani nevím?
-
-
Nádhernej film
*14* Tohle je nádhernej film *14* Da se na to koukat porad..kdo nevidel,doporucuju *3* .. -
nejlepsi
je uplne nejleppsi film... ted ctu knizku stmivani a je to uplna luxus... *1* *9* *14* -
wOw!!
Teda jako...,. *14* ten film jako moct luksusní *3* nádhernej :o) Edward a Bella no prostě jako ůžaSnej dÁ se na to pořád koukat:) -
Povedenej
No jako tenhle film se dost poved...Už sem si ho pustil asi třikrát a klidně si ho pustim eště 20krát... -
-
Re: Povedenej
Můžu jenom souhlasit je to opravdu super film. Můžu říct že mi tam chybí jedna scéna z knihy ale tenhle film se jim oravdu povedl. Mám to stažený už jsem to přehrála asi 1000X a pořád bych se na to dívala a určitě si to koupím na DVD *14* -
-
Re: Re: Povedenej
jaka scena konkretne ti tam chybi??? -
-
Re: Re: Re: Povedenej
No nejvíc mi tam chybí ta hodina biologie s těma krevníma skupinama ta mě tam oprvdu hodně chybí *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Povedenej
jj taky sem si rikala ze by bylo zajimavy kdyby ji tam dali,ale jinak se mi na tom filmu libi, ze se tam snazili dat vsechno:)ze toho tam moc nechybi:)
-
-
-
-
-
nej
stmívání je nej film i knížka na světě
*14* -
Pomoc!
Prosim uz jsem z toho zoufalá!byl by někdo tak hodný a na mail nebo tady mi napsal stránku, na které se dá objednat první díl knihy Stmívání? Plosim pomozte mi film miluju a knihy si chci taky přečíst !prosim!
*9* -
-
Re: Pomoc!
ahojky,kizky sezenes na arara.cz *5* -
Re: Pomoc!
http://www.egmont.cz/index.php?okno =books_single&id=817
tady je stránka kde se dá asi kniha objednat..:)
-