-
stmívání
No, musím hodnotit tento film jako jeden z nejhezčích co jsem kdy viděla.
Četla jsem všechny díly (Stmívání, Nový měsíc, Rozbřesk, Zatmění a prvních jedenáct kapitol Midnight Sun) a nic úžasnějšího, nabytého emocema a láskou jsem nikdy nečetla. Myslím že taková láska snad nemůže ani existovat. Je to prostě taková nádhera, doporučuji všem aby si to přečetli, potom ani ten film nebude mít takovou sílu jako knížka!!!
*1* *1* -
stmívání
ouuu Stmívání?????jako nejvíc good filmík který sem kdy viděla *14* -
-
Re: stmívání
úpa supa nejvíc good filmík je Život Briana *14* *3* *1* -
-
Re: Re: stmívání
a ještě je skvělý film-Bratříčku,kde jsi?
-
-
-
trapky
jste uplne nejvic trapny, nevim, jak ten film a hlavne knizku muzete milovat... jezisi, jste trapky *13* *9* -
-
Re: trapky
nevim kdo je tady trapnej ale my to nejsme když se ti to nelíbí tak sem nic nepiš blbe nevidělas to a ještě máš keci. tak sklapni jo?! *16* -
-
Re: Re: trapky
Proboha neblbněte prostě někomu se ten film líbí a jinému ne!nemusíte si tu hnedka vzkazovat,že jste trapky a já nevím co jiného!Diskuse není od toho,abyste se tu uráželi a nadávali si!tak laskavě napište jak se vám ten film líbil nebo nelíbil.
-
-
vysečr si voko ty woe mne se ten film i tak knizka fuck libi a je mi jedno co si vo tom mislis TY *10* *10* *14* *13* *5* *16* -
-
mimochodem....myslím se píše s tvrdým Y
-
-
Je vidět kdo je tady trapnej. A vůbec proč sem vlastně lezeš,když se ti to nelíbí.
A ani nemáš odvahu se pod to podepsat a pak kdo je tady trapnej Ahoj posílám pozdrav Petra -
-
s pozdravem Lucie Cerna... *9* *9* *13* *1*
-
-
tak každýmu se líbí něco jinačího...nám se to líbí,bo aspon mě..takže..klidááá.....takže. .klidně si to příště můžeš nechat pro sebe....děkuju.. -
-
jojo..máš pravdu..asi je ta nej girls nennormální...myslim že se každýmu libi neco jinyho takze by bylo hodne mili pokud nemas kladny nazor tak ho sem nedavej..ja ho taky nedavam na skandara keynese.... *5* *5* -
jj souhlasim..klido si rikej svuj nazor ze se ti to nelibi,ale nechapu proc by sme meli bejt trapny..proste se nam to libi a ja na tom nic spatnyho nevidim:)
-
-
-
Tw:
4. kniha se jmenuje Rozbřesk-v originále je to Breaking Dawn. Je to boží knížka.
Bella tam otěhotní ale to už všichni asi víte. *3* -
Pomoc
A jak se jmenuje ta 4.knížka?? *4* prosím -
-
Re: Pomoc
Breaking Down - česky Rozbřesk *4*
-
-
twilight
film je úplně boží, a všechny 4 knížky jsem přečetla během 3 dnů s tím se zkrátka nedalo přestat.. člověk je úplně na tom závislej teda aspoň já nevím jak vy... *14* *14* -
Neeeeeeeeeeeeeej
*14* upe musim uznat že všechny knížky sou super nejvíc se mi líbila 3 tu sem přelouskla za den,už se těším na 4 *15* A filmík byl boží,nemužu se dočkat dalších *4* -
tw
No můžu říct že jsem se Do toho úplně zbláznila. Všechny 3 knížky jsem měla přečteny za 5 dní. Film byl naprosto super.
U dvojky jsem trochu v rozpacích protože nemám ráda Jacoba/úplně ho nesnáším/. Už mám přečtenou i 4 v angličtině a přečetla jsem si i Půlnoční slunce a můžu říct jen wow-edward je tak sladkej, a dokonce bych řekla že se mi to z jeho pohledu přijde zajímavější a mnohem lepší. Ale všechny knížky jsou naprosto boží. *14* -
-
Re: tw
konecne nekdo!!!sem rada ze taky nekdo nenavidi Jacoba:):):)sem ti za to vdecna fakt...ja zatim teda cetla jen tri knizky,ale v druhym a hlavne v tom trerim z nej sem fakt silena!!!je strasnej...jak Bellu porad zene proti Edwardovi,ale musim rict ze me nastvala v tom tretim dilu i ta Bella...ale no jo no...neda se nic delat....jo a taky jsem se jeste chtela zeptat zkusenych fanynek kdy u nas vyjde 4 kniha??nebo vysla???a kolik by jich meli byt???diky.. -
-
Re: Re: tw
jacoba naprosto nesnáším je příšernej asi budu brečet až Edward opustí bellu no a trojka se mi líbí ale vadí mi že Bella tam bude líbat Jacoba je fakt hnusnej no a ve čtverce ju málem zabije jenom kvůli tomu že si Edwarda vezme no děs. V češtině by to mělo vyjít 14.2. a můžu říct že v Brně to bude celkem boj o knížku *15*
Ale jacob je fakt slizkej a ve 4. dokonce budou kapitoly z Jacobova pohledu no děs. -
-
Re: Re: Re: tw
jj me vasi ze to proste neprijme..ze porad tu Bellu zene proti edwardovi a nesmiri se s tim ze je proste jeho:)a vadi mi na ni, ze ho liba a pak si mu klido rekne ze ho miluje jakoby nic.,,pripada mi ze on je peknej kreten a ona je tak trosku devka:D.Dkdyz to reknu silne *1* *1* *1* a diky za datum..uz se na to tesim..a pak jeste nejaka knizka je??? -
-
Re: Re: Re: Re: tw
Jo pak je ještě Půlnoční slunce je to stmívání ale z Edwardova pohledu/můžu říct že je to lepší jak a zajímavější než z pohledu Belly/ ale neví se kdy pesně nebo jestli vůbec vyjde protože někdo ze stephaniiných kamarádů to dal na net a ona z toho byla zničená. NO a ještě k tomu myslím si co ty jak mu klidně řekla že ho taky miluje fakt dojemný má tak skvělýho borca.... *16*
A vtipný je pak do koho se otiskne Jacob! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tw
jj už se na to těšim...:)už jsem si stáhla nějakej ten program na to stahování a jdu zkusit stáhnout ten film)tak mi drž palce:) -
Jestli si nečetla 4. tak jsi u ní být ani nemohla *1* Ale počkej všechno se pak dozvíš *3* -
aha:)tak u ty sem jeste nebyla:):):) -
Otiskne se do malé Renesme do malé poloviční upírky dobrý ne? -
mno tak ja to zkusim...net mam celkem dobrej,ale moje schopnosti sou na tom hur:Dale jinak diky...jako fakt se do ni Jacob otiskne???dyt to nedava smysl...:D -
No mě to stáhnul kamarád mám pomalej net. Ale naistaluj si mikrotorrent ten ti všechno stáhne pak si najeď na twilight/nejlepší kvalitu najdeš přes google/ a pak si k tomu stáhneš titulky ale jde jim dobře rozumět. No a Jacob se otiskne do renesme to je *1* -
aha,ale oficialne to konci tim Rozbreskem???a jeste jsem se chtela zeptat kde se da ten filmik stahnout???a protze na pocitace nejsem zrovna expert tak k tomu potrebuju nejakej program co???esi bys mi nemohla poradit jak na to:)moc diky:)a do koho ze se to ten Jacob otiskne???ja ymslela ze je otisklej do Belly ne???
-
-
-
-
-
-
boží
Upe nádherný film,prostě BOŽÍ,jinak se to neda nazvat neeejjjjjjjj -
nnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj jjjjjjjjjjjjjj
NEJLEPSI film na svete BOŽÍ naprosto