Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marketa11

film

CHtěla bych se zeptat jestli nevíte kde bych mohla zkouknout tenhle film.
    • polianah

Re: film

na kinotip.cz
  • Stmívání.........:-*

Kniha-------*14*upa supr-miluju ji.......:-*A další díly---to nemá chybu.....hlavně NOVÝ MĚSÍC.......Vůbec bych netušila,že Jacob by mohl být vlkodlak.....proszě pecka knihy..........A film Stmívání?????.....no co k tomu dodat....akorát mě trochu zklamalo obsazení ve filmu......Tak třeba Victoria má mít podle knihy rudé vlasy,Emmet má mít kudrnaté........ale jinak se mi to zdá celkem v poho.....Ale knize se stejně film nevyrovná....Ale jinak super podíváná.....:-*
  • capinda

úúúúúúúúúúúúúžaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

mno lidi uplne s vama souhlasim....je to ten nej filmik jakej sem kdy videla....edward,bella,jasper,alice ,rosalie,emmett,
    esmmé,a carlisle...upa nejlepsi upíři:-D ja sem na tom filmu uplne zavisla:-D jedna moe kamoska na nem byla vkine a od ty doby o tom filmu porad mluvila...a ja ji povazovala za blazna:-D a pak sem se na nej predevcirem podivala na netu...a od ty doby sem ho videla 5x ..... knizky sem jeste necetla ale podle ohlasu tady je urcite sezenu:-D a prectu si je take :-D mate pravdu kam se na to hrabe treba HSM at uz 1,2, nebo 3
    • Re: úúúúúúúúúúúúúžaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

naprosto nesouhlasim, je to špatně prostříhaný a na knížku to samozřejmě absolutně nemá
      • capinda

Re: Re: úúúúúúúúúúúúúžaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

MNO JAKO JA VIM ZE NA KNIZKU TO NEMA...ZADNEJ FILM NENI TAK HEZKEJ JAKO KNIZKA....ALE ME SE TEN FILM LIBI....OBSAZENI...MNO PROSTE VSECHNO *1* *1*
  • tominka_483

:-*

Knížka i film sou naprosto oužasný... *14* ten spalující pohled edwarda když jí zachranuje... *16* lidi..pomoct...já omdlívám...nej filmík jakej sem kdy viděla...strašně se těšim na nový měsíc...jen nemůžu sehnat druhej a třetí díl knížky... *9* *9* tak mocky bych je chtěla...pa...
  • Odkaz +kde stáhnout soundrackt???!!!

Ahuj musim říct zhe předtím sem předtím o knižkách nevedela ae pak mi kamoska řekla at jdem do kina na STMÍVÁNÍ prý nejaky horor.. *7* ale chcem jit az to bude v menším kine v Ově za menši prachy *1* Stejne sem to nevydrzela a začla schánět abych se kukla online mno sehnala na www.filmy.itelka.com/sumrak
    sice nicmoc kvalita ale i thak ok *14*
    Pak sem schanela soundrackt newite zda se dá stáhnout někde cely??JOu a četla na jedne webce aj knižni predlohu nwm zda všechno nebo jen čast ae zhruba wím jak to bdue v2 a trochu i 3díle!!Skámoškou se už nesmirně těšíme na to az pudjem do kina *4* *14* a já uz začla schánět wšechny3 knihy.. *14* Mimochodem pridám se k ostatním zhe Edward(robert pattinson) je upe hezů *14* Tak se mějte a kdyby nekdo vedel kde ten soundrackt tak a t mi pisne na e-mail plssss *9* *5* pa *5*
  • Knihy..

Film jsem ještě neviděla, dneska na něho jdu. Ale kniha mě naprosto uchvátila.. Za dva dny jsem ji měla přečtenou a když jsem zjistila, že je to trilogie, hned jsem si šla koupit 2.díl - Nový Měsíc, který jsem přečetla za jeden den.Už se těším na Zatmění.. nechci, aby příběh Bells a Edwarda skončil.. Miluju ho a ji nenávidím za to, že ho má :D .. P.S. Miluju tu postavu Edwarda z knihy, NE herce!! Edwarda jsem si představovala trochu jinak.. *7*
    • elio

Re: Knihy..

jo ty knihy jsou super ..me se vic edwart libi v ty knizce nez v tom flmu....ja sem na tech knizkach taky tak zavisla ...a tesim se na 3 dil...novy mesic..hm dobry akorat me docela nastval ten jacob...ja si mislim ze bi jse s tebou dobre kecalo....hm...tak odepis *1* *1* *3*

Prosím vas mam tady pár otázek:Bude v dalších dílech porád bella s edwardem nebo ne? A jestli ani na youtube v trileru sem videla ze asi budou mít dítě jo? a Jacob on bude chtit zabít edwarda nebo edward Jacoba???a mužete mi nekdo napsat vsechny díli po porade i ten breaking down bo co to......osobně si myslím jak sem tak koukala na trilery že to už spíš budou horory....Stmívání mi jako horor moc nepříjde ae to ostatní ano...mno už se těším až uvídím všecky..... *14* *14* *14* *14*
  • ♥Stmívání-4ever♥

http://www.video-film.cz/filmy-onli ne/stmivani-titulky/
    Tady na té stránce je to s titulkama a celkem slušná kvalita.....a anglicky je to stejnak lepsi nez cesky bych rekla jen kdyz ctete titulky ....a nevíte kdy budou davat premieru v sumperskym kině Oko???četla sem ze v lednu ae ja nwm napiste pls....Jinak ten film miluju proste nejlepsi jenom ten dej toho filmu....edward je sladkej uz aji jak hral v harry potterovy Cerdika byl úžasnej *14* A brutální písnička k tomu filmu *Paramore-Decode*Tu poslouchám už poslední měsíc pořád dokola.....A nevíte ty dalsí díly budo taky u nás v kimě žhe??Twilight-4ever *14* *14* *14*
  • edwardcullen12

.............

hele lidisky nevite jak se jmenuje ta pisnicka jak edward hraje na piano belle?kdyztak mi ji poslete na e-mail EdwardCullen12@seznam.cz *15*
  • Zbožňuju!

Hej nejvíc mě dostal tento film, musím na to pořád myslet, jsem posedlá!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit