Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a.r.lavigne

NEJ FILM

jeste nikdy me žádny film nedsostal jako tady tenn je fakt best doufam ze se natoci dalsi dil *3*
  • knižky

Ahojky, film jsem videla vcera-je to upe uchvatny-vazne me to dostalo, a taky jsem slysela ze jsou i knížky, mohl by mi nekdo rict jaky je prvni dil te knizky a pak i druhy atd. a kolik tk stoji, a jestli vubec stoji za to *3* Film je fakt NEJ!!!
    • lucypotter

Re: knižky

ahojik,tak první díl je Stmívání,druhý Nový měsíc,třetí zatmění a v ůnoru bude Rozbřesk a stojí okolo 350 kč,to jsou české názvy knížek ;)
      • Re: Re: knižky

wow, dekuju moc!!
  • claudinka607

:)

je to ten neeeeejlepší film co jsem kdy viděla...předčil všechny.... *14* *3*
  • kiki.nnka

2 otázky, posím odpovězte

Mám dvě otázky: Kolikrát jste tento film viděli a Taky jste takový blázni do Edwarda?? *14*
    • Re: 2 otázky, posím odpovězte

Film jsem viděla 6x.. Koukám každý den. A ne! Do Edwarda jsem se nezamilovala, i když taky není k zahození. Mímy favority jsou Jasper a Emmett, ale nemyslím tím úchvatné herce, kteří jsou naprosto úžasní. Myslím tím knižní postavy, kterým se nikdo nevyrovná, stejně jako Carlislemu a Rosalii a vlastně všem;)
  • hilarynka125

Bude i pokračování?

myslíte že bude i Twilight 2 ??? *3*
    • kiki.nnka

Re: Bude i pokračování?

2. díl je New Moon, ne Twilight 2 :) New Moon- nový měsíc
    • Re: Bude i pokračování?

Já jsem někde četla že ano.
  • edwardcullen12

Twilight

hele kupte si knizky nebudete litovat *3*
  • edwardcullen12

Twilight

je to upa uza a souhlasim vubec to neni horor ale v new moon uz to zacina trochu tak pusobit..........uz aby byl na tocenej a byl tady u nas *14* *14*
  • kikina72

Good film

myslim si že ten film byl fakt dobrej všichni říkaj že je to horor ale na mě to působí jako romantickej fantasi i když se tam nakonci zakousnou do ruky
  • domnika

NEJ FILM!

Podle mě je ten film upee BEST! Strašně se mi líbil!!! Knihu jsem ještě nečetla, ale půjdu si jí koupit ;-) :D
    • Re: NEJ FILM!

Knihu si kup, uvidíš kolik ti toho chybí aby jsi poznala pravé Stmívání;)
  • NeW MoOn

nuu.. upe nejvic se tesim na New Moon.. i dyz nevim na co .. vzhledem k tomu ze tam edward je tak malo.. uz sem precetla vsecky 3 dily.. a ted nemam co delat.. neska sem si prohlizela Breaking down v ajině.. ma to něco přes 700 stran :D.. jouuu :D.. nevite nekdo kdy to vyjde v cestine ? .. pisnete mi pls na mejla klara.steflova@seznam.cz .. what if i'm not superhero ?.. what if i'm bad guy ? ... ... and so lion fell in love with lamb ... what a stupid lamb... what a sick masochistic lion ... :D.. uz mlcim :D
    • edwardcullen12

Re: NeW MoOn

prej v lednu *3*
      • Re: Re: NeW MoOn

14.2 výjde Rozbřesk;)
    • isabell

Re: NeW MoOn

Myslím, že v čj by to mělo vyjít až 11.února *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit