Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stmívání

hele lidičky knížka stmívání je stejná jako film a co dvojka a trojka? to je pokračování nebo zase jinej příběh? *7*
    • Re: stmívání

dvojka me nabavila vubec,toci se to tam kolem Jacoba a Belly, Edvard tam neni skoro vubec zjevi se az na konci knizky.nyni ctu trojku a zatim me to bavi tak uvidim co z toho vyleze
    • Re: stmívání

2 a 3 je pokracovani:D
  • maia.xx

Nejuzasnejsi filmik na svete!!!

Nejdriv sem myslela ze na to nepujdu, ale jak sem se pozdejc presvedcila byla by to hrozna chyba!Ten film je stokrak, tisickrat lepsi nez cela ta saga o harrym Potterovi. *14*
    • pajuska87

Re: Nejuzasnejsi filmik na svete!!!

No jo máš pravdu *3* ,už čtu i 2.díl Nový měsíc,je to zatím takový smutný,ale uvidíme jak se to vyvine
      • Re: Re: Nejuzasnejsi filmik na svete!!!

no v new moon si edwarda moc neuzijeme ale 3 a 4 stoji za to *3* *4* *14*
  • pajuska87

Filmík

Tak včera jsem byla na filmu Stmívání a naprosto mě uchvátil.Uchvátil tak,že jsem si dneska koupila další 2 díly knížky,tak jsem zvědavá jak to skončí :-)
    • ferrerrka

Re: Filmík

jj ja si to taky dneska byla koupit,ale bohuzel me zastavil nedostatek prachu:)tak snad jindy:)
  • ferrerrka

Vztah......

Tak dneska sem videla twilight a musim říct ze je to super...strasne se mi na tom filmu líbí jak je vykreslenej vtah belly a edwarda...vsimli jste si jak je naprosto dokonale natočeny...každej jejich pohle a dech...mozan vam prijdu jako cvok,ale jejich vztah je proste dokonalej:)
    • mitote

Re: Vztah......

Taky jsem si toho všimla... každsý pohyb, každý pohled, každé slovo je vypracované do nejúžasnější dokonalosti... *14*
  • heath.4ever

;)

včera jsem se ségrou shlédl tento film a byl jsem já i moje sestra opravdu unešen!!tak skvělý film jsem neviděl opravdu dlouho..možná až na temného rytíře;)..opravdu moc skvělý film a všem kdo ho neviděli nebo váhají jestli na to mají kouknout tak doporučuju;)
  • rowenova

k Twilight

Knihy jsou super a film Stmívání se jim opravdu povedl :))) *14*
    • Re: k Twilight

jj moc kwasny ted ctu rozbresk a uplne nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *15*
  • losangelesgirl

Twilight

Ten film byl úžasnej hlavně Edward ..Ty jeho sousředěný pohledy *14*
  • martina7

Milujuuu

Hej jo lidi je to bozi a jeste tak krasnej herec :D:D:D ... Umírám
  • n-abby-sciu

Nejlepší film!!!

Tak tohle je nejlepší film jaký jsem kdy viděla!!! Po tom co jsem na tom byla v kině jsem se do něj naprosto zamilovala! Skvělí herci, no a ten příběh naprosto bombastickej... Jestli si někdo myslí, že zamilovat se do filmu nejde, tak se vážně mýlí!!!
    Musím jít na něj podruhé...
    Navíc si koupit tu knížku, no co jsem do toho blázen. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *16*
  • isabell

Midnight Sun

Prosím vás, nevíte někdo jestli jde někde na netu stáhnout překlad Midnight Sun od kapitoly 9-12?
    Jinak premiéra New Moon se opravdu přesunula až na r. 2010, snad se to ještě změní *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit