-
♥
Pokuď chcete Stmívání a ještě k tomu v dobré kvalitě tak mi napište na mail Leila00@seznam.cz. Pošlu vám odkaz kde to stáhnou a k tomu pošlu i titulky (: Jinak taky jsem slyšela, že dvojka bude až v roce 2010 ale doufám, že to stihnou dřív ): -
Verča
Ahojky lidi,prosím vás poradíte mi na jaký stránce bych našla tenhle filmeček?Prosím vás děkuji. *4* -
-
MS
http://uloz.to/1384164/midnight-sun -cz-1.-12.-kapitola.doc
-
-
Twilight forever!!!
dá se už i stáhnout *14* , ae jenom v angličtině *14* -
Prosíím
Lidi prosím nevíte o nějaký stránce kde je tenhle film online na podívání moc ho chci vidět, ale bohužel u nás v blýzkosti nikde v kině nejni tak prosím *9* *4* -
Film skvělej, kniha božská :-)
Já jsme zatím četla všechny tři knihy které u náš zatím vyšly a nemůžu se dočkat až v únoru vyjde Rozbřesk, jen mi je líto že už je to poslední kniha, bylo by fajn kdyby Stephenie Midnight Sun dokončila... jinak film byl úžasnej *14* *14* *14* -
New Moon
Já sem někde četla, že New Moon má být v kině až v roce 2010!? *3* -
Nemám slov...
Ta knížka mě naprosto uchvátila, nejsem schopna se od ní odtrhnout... *14* *14* Prostě teď všichni kluci vypadají strašně, když si představím Edwarda *14* *1* Na film se moc těším, půjdu na něj hnedka, jak se dostane k nám do kinaa... *3* *1* -
S. Mayer
elisa.h: Rozbřesk by měl vyjít už v lednu nejpozději snad únoru. Také se už na to moc těším, zatím jsem si jen přečetla stručný obsah a vypadá to hodně zajímavě, poslední díl z celé série knih zřejmě bude nejvíce sci-fi *4* Myslím, že to ale stejně nevydržím a objednám si to zatím v aj *1*
New Moon by měl být v kině dokonce už v létě 2009 *4*
Jinak kdyby si kdokoliv chtěl pokecat o knihách či o filmech,také budu moc ráda *3* -
-
S. Mayer
ahoj, zatím nejvíc jsem se dočetla na www.stmívání.cz, kde jsou i aktuality ze světa,např. že právě probíhá evropské turné. Nový Měsíc by se dle infa z těhle webovek měl začít natáčet na jaře 2009, tak se moc těším. Dle mýho názoru budou premiéry uváděny do kin cca zhruba po roce, jako třeba u trilogie Pána prstenu, rychlejc to snad ani nejde. Jinak s čtením jsem dost pozadu, jak tady čtu, k Ježíšku jsem dostala první dva díly... *3* -
Re: S. Mayer
Jé, tak děkuju za info, jsi zlatá. Už se moc těším. Jinak kdyby si někdo chtěl přečíst neoficiální překlad rozbřesku:
http://www.letterwolf. over.cz/
*14*
-
-
já teda spíše chválím
můj nový nejoblíbenější film,už se těším až si koupím i knížky,ten film mě prostě dostal.díky stephanie meyerová!!!!!!!!!!!!!!! -
Nádhera!!
Opravdu moc krásnej filmeček. Nikdy mě žádný film nezaujal jako tenhle. Fakr nádhera....ale co nebudu se opakovat :-P Asi ani nemam zmiňovat, že jsem taky celá blázen do Edwarda *1* -
-
Re: Nádhera!!
To já taky XD Edward je úžasnej a film taky *14*
-