-
krása
no ten film je vážně úžasnej chtěla jsem jít na to v kině ale nestihla jsem to a u nás to dávaj až v únoru tak jsem to prostě nemohla vydržet a musela se na to kouknout na internetu...nejlepší film jakej jsem kdy viděla *14* *14* -
stále super
Tak film jsem v kině zatím shlédla 4x a stále se mi líbí *4* -
ůžasný
Dnes jsem ten film shlédla a musím říct že se mi moc líbil *1* Opravdu ůžasný filmík a ůžasný příběh *1* Mno A Ten Edward Je oparavdu ůžasnej herec ty jeho pohledy no ůžasný prostě *14* Doporučuju všem *5* -
Twilight
Upíři moye parketa :o) prostě nééééj filmeček viděla jsem zatím jen doma v blbý kvalitě chcu jít na to do kina ae sama nechci a kámoši nemaju čas -.- best film co sem zatím viděla. :) *14* -
Upa uza filmik
Ahojky lidi.tenhle film je strasne kraaaaaasnej nevi te nekdo jestli neni na nekteri strance a muze se na nje koukat online???DYztak diky moc *5* *3* -
-
Re: Upa uza filmik
stáhni si ho na www.uloz.to
;) -
Krááásnýýý
Jako upe nejvíc mě dostal! dneska sem ho sice viděla poprví, ale...Já nemám ráda slaďáky typu "a žili šťastě a do smrti" Ale tendle film je fakt naprosto úžasnej a nejvíc ten kukuč Edwarda *1* Jedním slovem krááása:)
-
-
Nej ..!!
Tohle je tn nej film sem úplně do něj zblázněná!!!chtěla bych taky upíra *4* *4* *3* *3* *3* *1* *1* *14* -
Krááááása
Ted jsem se na něho dodívala.Můžu říct, že je to nejkrásnější film, který jsem kdy viděla.Na konci mi tekly slzičky *1* .Fakt kráásný. *14* -
Neeeeej film!!!
Na ten film už jsem se nemohla dočkat a takz mě vůbec nezklamal, byl to jeden z nejkrásnějšéch filmů, co jsme kdy viděla. Líbil se mi fakt moc. Na konci mi dokonce tekly slzy a ještě když Bella málem umřela. PRostě krása a ta láska co k sobě cítili..jéé:))nejlepší film!!<3 -
stmívání
no ty voee....NEJLEPŠÍÍ film snááát!!!už sem na tom byla 2x v kině a šla bych znováá...no prostě nejvííc peckáá těším se na pokračovááníí *14* *14* -
Film - Twilight....
Byla sem na tom včera..a musím uznat že to byl ten nejlepší a nejromantičtější film který sem kdy viděla.. upe klasnej... chtela bych videt znovuuuuuuuuuu:) *8*