Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martina7

Milujuuu

Hej jo bomba film ale nemozu ho najit cesky a nebo aspon s ceskema titulkama jo a ty herce tam obsadili uplne nejlip jak mohli proste Emment a Jasper uplne bomba a o Edwardovi a Belle ani nemluvim .. Prostě super a knizka se cte uplne sama no nemam pravdu ??? Joa kdybyste nekdo mmeli ty stranky me to totiz v tom avi nejde tak kdybyste nekdommeli neco jineho tak se mi ozvete dikky moc :D
    • Re: Milujuuu

no film sjem si stáhla už dávno normálně z torentu ;) takz ten film miluju a o knížkách ani nemlvuím .. fatk super už se těšíma na 4 díl v unoru *14*
      • Re: Re: Milujuuu

z čeho sis to stáhla..?
    • Re: Milujuuu

nááááááááááááááááá ááááááááááááááááá
      • martina7

Re: Re: Milujuuu

Coo??? Poraďte ... Pls
        • tominka_483

Re: Re: Re: Milujuuu

http://www.sleduj-online.cz/filmy/a kcni/513-stmivani-titulky.html

a le musíš si chvíli počkat...
          • martina7

Re: Re: Re: Re: Milujuuu

Já nevím mě to nefunguje tam tam se objevi nejaky napis a nejde to sputit ... Porať .. Joa díky za snahu *14*
  • isabell

super film

Tak jsem na Twilight byla včera popáté, vzala jsem i maminku, která z toho byla také úplně vedle a to dokazuje, že to není film výhradně pro teenagery.. *1*
  • knihy

po návratu z kina jsem si rychle sehnala pokračování-nový měsíc a zatmění- knížky jsem zhltla za necelých pět dnů...všem doporučuju :D *14*
  • super filmiik

caaaauky lidi, máte recht, tenhle film je fakt supráááckej, už jsem přečetla i všechny díly a knihy taky nejsou k zahozeníí, tak doporučuju přečííst, jsou i na netu ty knížky přeložený... takže paradička *1*
  • marie1995

Super filmíkk

Tajto je úlně super filmíkkk!!!! *3* *4* *4* *3* *4*
  • andyytisdale

Nádhernej film!!!

Tenhle film byl naprosto úžasnej!!!!
    Byl vážně nádhernej,herce obsadili skvěle,hudba i děj byli perfekní!!!
    lepší film jsem neviděla :) *14* *14* *14*
  • pozrite si to

Ludia nasla som stranku kde sa to da pozriet http://www.pozeraj.eu/movie-name-st mivani-sumrak-twilight.html
    *3*
  • zanessa123

Achhchchchchchcachchachchachchachcc h!!!

No takže Stmívání....

Jako první byl můj NEJ film HSM 3 ale oproti tomuhle je to kravina! Miluju Stmívání a Edward je tak tak ale tak krásnej!!! Na něj ani na film nemohu přestat myslet! Tolik mě to zaujalo že sjem přemýšlela...a dospěla jsem k tomu že si najdu podezřelého hezkýho kluka a nechám aby mě zachránil...ale Edwardovi se podle mě nevyrovná ani sám Zac Efron! *13* Na konci když Edward vysává z Belly jed...když jsem viděla ten jeho pohled...věděl že nemůže ale potřeboval se napít! Je to jako když jíte čokoládu...já žeru žeru a vím že budu tlustá jak vůj ale stejně ji jím protože mi chutná! To stejné prožíval on! Díval se na ni tak utrápěně! Takže: MILUJU STMÍVÁNÍ A EDWARDA! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kiki.nnka

Re: Achhchchchchchcachchachchachchachcc h!!!

Souhlas:)
  • :-)

to jeupa bombastikej filmík *14*
  • jitkasa

help :-))

Ahojky tak tenhle film je naprosto božííí jen bych si ho chtěla někde stahnout. Tak jestli byste byly tak hodni a nedali nakej primej odkaz na stahnutí. Byly byste zlatíčka *3*
    • kiki.nnka

Re: help :-))

http://uloz.to/1086053/twilight-dob ra-kvalita.avi
      En bez titulků...musíš si je stáhnout...
      • jitkasa

Re: Re: help :-))

JJ díky už sem si to stahla a titulky už mam taky zprovoznění a díky mocky :-) a nevíš ještě jak to vypálim na dvd i s těma titulkama ?? Nebo neví to tady někdo ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit