Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • film

Ahojky můžu se zeptat?..chtěla jsem vědět kolik bude dohromady dílů?..jen..a nebo jěště nějaký protože jsem se odčetla jěště o nějakým půlnočním slunci??..co na tom je?..dik
    • pajuska87

Re: film

Twilight sága má celkem 4 díly.Midnight sun je kniha (nedokončená) z pohledu Edwarda - je to vlastně Stmívání,ale z jeho pohledu.Co se týče dokončení,tak to je odloženo na neurčito,protože co se to dostalo neprávem na web tak spisovatelka neví zda tuto knihu dokončí.
  • isabell

skvělý film

Tak jsem na tom byla včera znovu a stále mě to baví, skvělý film a ještě lepší knihy! *4*
  • pajanike

Twilight

Tenhle film je skutečně úžasnej. Slyšela jsem, že je tu jako náplast na HP 6, který byl posunut na léto 2009. Nečekala jsem moc, ale byla jsem příjemně překvapena. Robert, coby Edward, se konečně se zbavil nálepky slaďouška Diggoriho, kterou mu HP4 přinesl.
    Po filmu jsem četla i knížku a kupodivu kromě příběhu Alice a Carlisle nebyl film prakticky ochuzen o nic.
    Stmívání si mě prostě získalo. *14*
  • ??dotaz??

ahj hele byl z vas nekdo v kine??potrebovala bych vedet jestli to je stitulkama nebo v cestine? *7* *9*
    • pajuska87

Re: ??dotaz??

Tak samozřejmě, že to bylo s titulkama.Titulky jsou stejně lepší než dabing *3*
      • Re: Re: ??dotaz??

Jj to je pravda s titulkama je to nejlepší ale doufám že dabing neposerou umíte si představit Edwarda s nějakým debilním hlasem mě by asi mrdlo *16*
  • stmívani

Ahoj vcera jsem vyrazila po dlouhej dobe do kina a vybrala jsem si filmik Stmivani,lepsi filmik jak tenhle jsem snad nevidela,kdydne bych sedela v kine od rana do vecera a koukala bych porad na ten filmik...a hlavne Edward je tam uplne k nakousnutiiiii *14* *14*
  • nic

hey mate pravdu..........byla sem na tom v kine a vubec mi to nepripada jako romantickej horor,jako romantickej jo ae jhoror no nevm..........ae i tak *8* *14*
  • twilight

Stmívání..tka to je upa božííí film..sice sem ještě nečetla knížky..ale právě se na to chystám až budou v knihovně...ten film sem vyděla v angličtině s českýma titulkama..a upa super..už se těším až na to půjdu od kina....asi si říkátě proč na to pljdu když už sme to viděla..protože je to prostě upa božíí film s nejlepšíma hercama:-* *3* *4* ..a Nový měsíc..to bude taky dosti dobrej fuilm..co sem viděla jen ukázky..tak bomba!...už se těším!
  • nik011

twilight

je to uplne nej film na kterej sem kdy videlaaaaaaaaaaa *14* *4*
  • Tw

jako suprově tam obsadili Rosalii.vubec sem nepoznala ze je to nikki reed *3*
  • Kniha vs. Film

jelikoz sem videla film dřív nez sem celta knihu tak ted si alespon uz predstavuju tváře v tý knize ted ctu nový měsíc a je skoda ze tam edvard moc nehraje a je smutný jak jí nazacátku opustí jen tak z niceho nic to jsem docela koukala *9*
    • Re: Kniha vs. Film

taky jsme si dneska cetla novy mesic,uz se tesim az to budou hrat v kine..nemuzu se dockat,ale asi si budu muset vzit vic kapesniku!! *9* kdyz jsem to cetla a on se tam sni loucil a rek ji ze uz se nikdy neuvidi tak jsem mela slzy na krajicku *9* *9*
      • Re: Re: Kniha vs. Film

z toho si nic nedelej, ja uz ctu rozbresk a u vsech dilu sem brecela *4* je to vazne krasny
    • Re: Kniha vs. Film

hned jak sem viděla film sem si sehnala knížky a když sem přečetla první tři česky tak sem si sehnala Breaking dawn aspoň anglicky a to je taky dokonalý :) škoda že už je konec :(
    • ferrerrka

Re: Kniha vs. Film

jj ja uz sem na konci stretiho dilu takze Zatmeni...:):):)je to husty..hrozne dobre se to cte:)taky je mi lito ze v tom druhym dilu moc hrat nebude...ze ji opusti a skoro celou knizku tam neni,ale za toten treti dil stoji za to:)i kdyz to teda nechci nastvat fanynky jacoba takze mi holky prominte,ale obcas i v tom druhym dilu ale hlavne v tom tretim je to peknej debil..chapu ze tu Bellu miluje ale je na ni hnusnej,porad ji stvat proti edwardovi a tim vedet ze ji zranuje..porad ji presvedcovat ze je lepsi nez on..mno je to muj nazor ale docela me v ty knizce vytaci:):):)nevim jak vy,ale budu rada kdyz sem taky hodite svuj nazor:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit