Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to je?

ahoj, muzete mi nekdo rict jak je to s natacenim dalsich filmu? Na youtube uz jsou neoficialni trailery ke vsem dilum,takze uz musi byt neco natocene nebo ne? *7*
    • Re: Jak to je?

to jsou trailery jen od fanoušků, některé jsou velice povedené..Jinak New Moon se začne natáčet v březku *3*
      • lucykate

Re: Re: Jak to je?

a premiéra v Americe je 20.11.2009 *14* už se nemůžu dočkat....
        • Re: Re: Re: Jak to je?

jj dekuju, taky se straaaasne mooooc tesiiiim *14* *14* *14*
  • baushka.17

Krásný film

*14* *14* Stmívání je strašně krásný film
    byla sem na něm w kině a jak sem ho viděla tak sem si ho zamilovala potom sem na ten film šla podruhý a byla sem zamilovaná etě wíc *1* jako moc krásný film je to!! je i dobře obsazený správnými herci stáhla sem i film a díwám se a něj každý den *1* *14* a čty i knížky kdo na tom nebyl tak doporučuji *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • lucykate

Re: Krásný film

a kde sis ho prosím stáhla ???? je to v dobrý kvalitě ?? *3*
      • Re: Re: Krásný film

Ahoj...kvalita desna - je to hodne tmave ale lepsi nez nic *3* *3*
        • Re: Re: Re: Krásný film

jj taky ten film mam v strasne kvalite ale kdo chcete,stahnete si ho tady: http://www.megaupload.com/?d=KZ9DE6A4 PS:film je dokonalej,uz aby bylo pokracovani,mohli yb to trochu popohnat,rob se do role edwarda nejvic hodi,uplne sem si ho po tomhle filmu zamilovala:)je fakt ze jsou tam nekdy mensi vizualni nepresnosti,ale pri sledovani mi to bylo šumak *14*
  • juj

JEE tak ted fakt nevím ale na internetu jsem četla překlad nejaky "noy zivot"..a tam Bella umře to je nejakej nesmysl....nebo ne??..ja myslela ze ji normlane premeni a bude vscehno v pohode..!!!!vi to nekdo???
    • Re: juj

Nejsem si jistá ale to co popisuješ by měla bejt kapitola 4. Ve zkratce: Ale určitě vím že když bella bude rodit reneesme tak porod bude těžký, Jacob si bude myslet že umřela.
      Ale bella přežije Edward jí dá svůj jed a ona se přemění v upíra *1*
      • lucykate

Re: Re: juj

jj máš pravdu Bella bude upír.Ale jacob si nebude myslet že je mrtvá,dokonce k nim bude chodit domu skoro denně za reneesme....
        • Re: Re: Re: juj

To ano Jacob bude chodit denně za reneesme protože se do ní otiskne, ale bude si myslet že bella umřela při porodu. Bude jí tam resuscitovat a pak odejde. Mezitím Edward do jí dá do srdce jed
          • Re: Re: Re: Re: juj

boze to je tak...... *3* ...romanticky!!!
            • misineczka

Re: Re: Re: Re: Re: juj

jojo to je *4*
          • lucykate

Re: Re: Re: Re: juj

jooo to jo *3* akorád sem to před chvílí dočetla celkem mě mrzí že už nemám co bych četla....
  • lucykate

twilight

Absolutně s vámi všemi souhlasím.Twilight je naprosto nejlepší film co sem viděla a Robert nej herec.Roli Edwarda zahrál bezvadně.Včera mě pobavilo to,že sem zjistila že má Rob narozky ve stejnej den co já ...jen je o 8 let starší.Jinak akorád čtu podlední díl Rozbřesk a fakt vám ho moc doporučuju .... kdyby někdo chtěl nejaký díl poslat tak mi napiště na lucykate@seznam.cz ...ráda vám to pošlu.... *3*
  • linette195

:)

newíte náhodou jestli mají Nový měsíc(pokračováni stmívání :)už zfilmovaný? Pokud ano vyšel už v amerických kinech či lépe dá se už někde najít na internetu? Díky moc za odp
    • lucykate

Re: :)

Natáčet by se mělo v Březnu 200í a premiera by měla být 21.11 neno 20.11 2009.U nás v ČR o něco později asi nějak na jaře 2010 *3*
      • novy mesiic

holka na youtubku uz soou i trailery z dvojky ...natacet se zacalo uz pred 6 dny ( myslim ) ...ale pry udelali uz par scen v prosinci aby mohli udelat trailer bo co nak tak ....a posledni klapka by mela klapnoout o prazdniny ....tak dooufam ze to vydrziime a film bude jak slibuji do prosince 2009 *13*
        • adus103

Re: novy mesiic

jak se mohlo začít natáčet když se ještě hledají herci pro některé postavy???? *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • adus103

Re: :)

pokud vím tak by se mělo začít natáčet v létě a premíéra by měla být na jaře 2010
  • _kristus_

the best

hey tento film je uplně mazaný...:-* hlavně Edward:-* ta role mu úplně sluší :-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lajla

...

Hele prosím newíte jak se jmenuje ta písnička co hraje úplně na konci?jak běží titulky...dík za odpovědi :) *3*
    • píseň u titulků

Ta písnička co hraje při titulkách...je od Linkin Park - Leave out all the rest...nevim jestli se to tak přesně jmenuje... *3*
    • pajuska87

Re: ...

Jak běží titulky to si nepamatuju,ale vím, že jak to končí,jak spolu tančí v tom altánku tak to je Flightless Bird, American Mouth (Iron & Wine) *3*
      • lajla

Re: Re: ...

Mno a přesně potomhle tam ta písnička je...jak de ze schodů ta Victorie tak jsou tam takový bubny jakoby a takowej tenkej hlas tam zpívá :)
  • Twilight?THE BEST

Nejúžasnější film,no prostě no coment,prostě to nemá chybu,už se těšim na další díly a Edward??Absolutně dokonaleeej!!I love Edward Cullen a taky Twilight!! *4* *14* *14*
    • ajulina

Re: Twilight?THE BEST

no a wís ze Edwart tam uz moc nebude??bude to je o Belle.....to me jako dost stve!!jinak Robert(Edward)je krasny chlap upa k sezrani!!!nejhezci bylo jak byl na to vrcholku a jak na nej svitil ten papsek slunce.... *14*
  • linette195

Nemám slov

Pro tento film nemam slov je naprosto dokonaly.....perfektne vystihuje moje predstavy o dobrem filmu a obsazeni uzasne... uz se tesim na dalsi dil *14*
  • stmívání

fakt senza filmík nejlepší co sem kdy viděla.!!!Těšim se na další díly!!!
    The best.... *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit