-
článek...
Lidičky přečtěte si tohle....to jsem náhodou objevila na myspace...http://dailyfill.com/news /Kristin-Stewart-Denies-Shes-Dating -Robert-Pattinson-Which-Means-Theyr e-Probably-Dating/14902/6/ *1* -
-
Re: článek...
ahoj hele mohla bys mi sem napsat o cem je ten clanek??ja nejsem zrovna dobra v ajine a proste si to neumim prelozit....dekuji moc *4* *4* *4* -
-
Re: Re: článek...
no ze Kristen Stewart nemůže zastavit mluvení kolik asi má ráda její představitel. A ona nemůže zastavit rčení oni nejsou položku.
"Rob a já jsem dobří přátelé. My jsme prošli přes hodně společně, tak my cítíme velmi blízce, " STWEART říká její hrát v Nylon MAGAZINE'S březnová záležitost.
"Jestli my jdeme ven na veřejnosti, každý malý detail je prohlédnutý, mít rád způsob jak já stojím vedle něho. A to je jako, já znám tohoto hocha opravdu [doplněk] dobře, " ona říká. "To je jen přírodní že my druh sklánějící se na sobě navzájem, protože my jsme dán do plechovky ne zastavit mluvení kolik asi má ráda její představitel. A ona nemůže zastavit rčení oni nejsou položku.
"Rob a já jsem dobří přátelé. My jsme prošli přes hodně společně, tak my cítíme velmi blízce, " STWEART říká její hrát v Nylon MAGAZINE'S březnová záležitost.
"Jestli my jdeme ven na veřejnosti, každý malý detail je prohlédnutý, mít rád způsob jak já stojím vedle něho. A to je jako, já znám tohoto hocha opravdu [doplněk] dobře, " ona říká. "To je jen přírodní že my druh sklánějící se na sobě navzájem, protože my jsme dán do většiny … psychiatrický případ situace."
Stewart a PATTINSON bude repetici jejich role za soumraku pokračování, nov, který začíná filmování v březnu a je nastavený na otevřít v listopadu 20, 2009. Třetí film v sériích, zatmění, přijede červen 30, 2010.
A do té doby, oni budou přiřazení typu navždy a nikdy nebude pracovat znovu, tak oni mohli také shromáždit se.
nejvíce … psychiatrický případ situace."
Stewart a PATTINSON repetice jejich role za soumraku pokračování, nov, který začíná filmování v březnu a je nastavený na otevřít v listopadu 20, 2009. Třetí film v sériích, zatmění, přijede červen 30, 2010.
A do té doby, oni budou přiřazení typu navždy a nikdy nebude pracovat znovu, tak oni mohli také shromáždit se.
To je fakt stručný... *1*
-
-
pošli ho znovu -
-
Re: Re: článek...
Mrkni se na www.dailyfill.com...tam je ten článek na hlavní stránce...už jsem o tom psala na lidech.cz
-
-
No ten odkaz nefunguje...tak se spis mrknete na dailyfill.com-tam je to jako clanek na hlavni strance...nechapu proc se mi to predtim blbe nakopirovalo.. *7*
-
-
...
nevíte kdy u nás bude premiéra filmu nový měsíc? *7* -
-
Re: ...
v ČR premiera New Moon ještě nebyla stanovena! *7* V americe má ae New Moon premieru 20.11.2009 takže ho v ČR můžeme očekávat s nepatrným spožděním! *4*
-
-
Twilight
Ahoj Twilighťáci!
Někdo to ví, někdo to tuší a někdo o tom dokonce ani neví! Dne 18.2.2009 se totiž na serveru lidé.cz ukula událost tohoto roku!
SRAZ TWILIGHT FANOUŠKŮ!
Ano! Ano! Ano! Máte možnost setkat se s lidmy, kteří jsou do této série stejní blázni! Není to dokonalá příležitost?
Místo: Hlavní město Praha, Václavské náměstí přímo pod jezdcem na koni
Den: 11.4.2009
Čas: cca 11:00
Program: Na programu je dokonalé "vyplenění" knihkupectví LUXOR. Návštěva McDonaldu. Twilight "pochod" při kterém se bude zuřivě mávat knížkami (pokud se s ní chcete tahat :)) a tento pochod můžeme také spojit a anketou lidí, jestli znají Twilight sérii. Pokud i po těchto věcech budete chtít nadála zůstat ve společnosti Twilighterů - nebojte, program tímto nekončí!
Co s sebou? Jedinou hlavní věcí je přece dobrá nálada! A pokud budete chtít můžete zabalit i nějakou tu knihu :)
Pokud si nechcete tuto událost nechat ujít a popřípadně se o ní dozvědět i něco víc, přijďte mezi Nás na TUTO DISKUZI a my vás rádi uvítáme!
Pokud můžeš, kopíruj tento text na svůj blog :) Ať nás není málo -
-
Re: Twilight
Proč až v Praz? Co treba Brno nebo Vizovice ??? *7* -
-
Re: Re: Twilight
přesně...taky bych tam jela ale je to daleko a mamka mě tam asik nepustí...
-
-
-
nový život
nebyl tady někdo kdo říkal že je ještě nový život???je to jen nějaká povídka od nějaký fanynky na jejim blogu sou i knížky:Stmívání,Nový měsíc a zatmění a tohle je jen vymyšlený od ní jesi sem to správně pochopila http://verusss.vzpomina.cz/novy-ziv ot-hotovo/ -
mp3
Hej nemáte někdo prosím mp3 jak Edward saje Belle jed?? Moc moc prosím
*14* -
Trojka
Zdar lidi, nevim jestli to víte, ale producenti chystají 3. díl, bude se jmenovat Eclipse a premiéra by měla bejt 30.6. 2010. -
-
Re: Trojka
fakt no tak to je supeeer alem stejne uz se mocinky těším na nový měsíc,těší se ještě někdo *4* *3* *14* *4* *14* *5* *3* *1* *15* *4* *3* -
-
Re: Re: Trojka
já já se samozřejmě taky těším na všechny díly! *4* *14* *14* *14*
-
-
Re: Trojka
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
-
-
písnička
já mám celej sundtrack ale etd vubec nevím jakej vrcholek myslíte zkuste mi to trochu přiblížit a pak vám tu písničku ráda pošlu.. -
-
Re: písnička
V tom lese jak Bella řekne Edwardovi že přišla na to že je upír a on jí chce ukázat jak vypadá ve slunečním světle.
-
-
Ahojky
Prosím vás nemáte někdo písničku jak běží Edward s Bellou na vrcholek hory nebo jak se aspoň jmenuje.Jestli ji někdo máte pošlete mi ji prosím na e-mail:avril.repova@seznam.cz
Dík y moc -
best..!!!
Na tom filmíku sem byla v kině a je to naprosto bestovej filmík hned sem si ho přepálila od kámošky a čas od času na něj juknu už se těšim na 2 na Nový měsíc.. *14* *14* *14* -
TITULKY
Hojec wšici...máte staženej film, ale nemáte titulky? Nebo máte titulky ale nepasují? Právě dokončuju titulky, které sedí (teda alespon na moji verzi- mám tu co asi většina lidí). Jestli je chceš poslat (přes icq, meil bo skype) napiš mi na blog- www.mekkys-twilight.blog.cz ráda se s vámi o moje tutilky podělím *15*