-
Miluji tento seriál
A hlavně miluji Stefana salvatore ♥♥♥♥
Chci aby to zase davali -
super
Tohle je úžasnej seriál, úpa jsem mu propadla *3* -
vandasek
tvl co je zase s tím webem?? *16* -
Už se nemužu dočkat!:D Kdo taky palec nahoru!:D
-
Upíří deníky
já chci druhou sééériiiii !!! :D vždyť to skončilo tak, že to vlastně neskončilo .. já chci vidět co Damon bude dělat až se dozví že se líbal s Katherine .. až se to dozví Stefan .. a Elena až se s ní uvidí .. až Jeremy bude upír .. na tolik toho se těšim .. a uvidim to až na podzim .. :( sice teď asi budu mít knížky, ale v těch to není tak jako v tom seriálu :D -
-
Re: Upíří deníky
A kde se na to dá dívat...vy si to stahujete? -
Re: Upíří deníky
to je fakt, ze v knizkach to neni tak jako v tom serialu,.... Je to o hodne strasidelnejsi a Elena je takova namyslenejsi, ae ne moc, proste si vic veri nez ta serialova Elena, ae jinak je to v poho, ted ctu ten ctvrtej dil a upe se to bojim cist,, ...., ae je to super aspon si tak ukratim to cekani, ja myslim, ze bych to snad mohla vydrzet, pac na nove ten serial budou vysilat, takze se kouknu na vsechny zase znova a v cestina, coz se mi sice nechce, protoze uz sem si zvykla na tu anglictinu,...chjo, kdo se vam libi vic stefan nebo Damon???? -
-
Re: Re: Upíří deníky
ve filmu sou i takovy detaily ze tam je napsano :
Katherine zemřela v 15. století, film: v roce 1864
Eleny teta se jmenuje Judith, film teta Jenna
Elena má sestru Margaret které jsou roky, film :bratr asi 16 let
okolnost Katherininy smrti - falešná sebevražda -upálení na slunci, film: ve starém kostele s ostatnímy upíry upálena = kouzlo ji ochránilo ale ona tam nebyla a tak je pořád naživu
a spousta dalšího ...... -
-
Re: Re: Re: Upíří deníky
To je fakt. Ještě v seriálu je Mystic Falls, v knížce Fell´s Church. Stefan a Damon podle knížky pocházejí z Florencie a podle seriálu z Mystic Falls. A pak ještě jména. Třeba Vickie Bennettová, Bonnie McCouloghová, Matt Honeycutt... A v knížce je Elenina nej kámoška Bonnie a Meredith, která v seriálu vůbec není
-
-
no me se najvíc líby Damon je víc okouzlující než Stefan *14* jo a nevíš na jakych stránkách se dá zhlídnout film já všude hledala ale nenašla??? *7* *7* *7* *7* *1* -
rozhodně Stefan *4* -
D A M O N -
to se bude vysílat na nově? a nevíš kdy? jo jinak mě se moc líbí Damon! mám ráda toho herce! líbí se mi i Stefan, ale Damon víc *14* -
4. díl sem četla je suprový a nakonci úplný zvraty, sice úžasný, ale nevím jak to budou v pátým díle vysvětlovat:) Já už ani nemůžu spát jak se těším na druhou sérii, myslím že seriál je lepší než knížky, ale ty jsou taky dobrý. Osobně bych byla radši kdyby Elena chodila s Damonem, ale nedá se, jenom škoda, že na konci nelíbal Elenu, ale Katherine. Damon se mi rozhodně líbí víc než Stefan, ale Damonovi víc sluší když hraje zlýho:). Ale moc se těším jak se bude Elena tvářit až zjistí, že Jeremy je upír. Hrozně se těším na druhou sérii -
-
Re: Re: Re: Upíří deníky
jo souhlasím s tebou taky se moc těším jak se bude tvářit Elena až zjistí, že je Jeremy upír! takže nakonec teda bude upír? jo a taky se ještě mega těším na toho vlkodlaka! jsem děsně zvědavá jak bude vypadat...teda doufám, že ho někdy ukážou ve vlkodlačí podobě...no a těším se ještě na hodně moc věcí! a taky jsem moc moc chtěla aby byla Elena s Damonem! myslím, že by jim to slušelo víc! -
-
Re: Re: Re: Re: Upíří deníky
Nevím, jestli bude upír, ale asi jo když se předávkoval a nikdo o tom neví, aby ho ještě zachránil. A zajímalo by mě co udělá Damon až zjistí že je Katherine v Mystic Falls. Jestli se k ní vrátí nebo se na ni vykašle, když se o něho 145 let nezajímala
-
-
-
-
-
Je to prostě bomba ! *14* *4* Mohla bych na to koukat furt ! *1*
A oni jsou boží : Damon,Elena i Stefan *4* *3* -
miluju ten seriál a sleduju ho furt a furt a furt *14*
-
-
já ho taky furt a furt a furt sleduji. I když už to opakují po několikátý. *4*
-
-
Už se nemůžu dočkat:)) a co vy??:D Odpočítávám dny!:D Od 31 budou dávat TVD na nově:) konečně po skoro třech letech... si daly na čas:D Já odobně se dívat nebudu, sice by bylo pěkné vidět zase Damona zlého. A ho jako největší hrozbu MF, ale slyšela jsem upoutávku a ten dabing je prostě HROZNEJ. Není nad originál, ještě k tomu když jste na něho zvyklí ty roky jako já:) takže tak:))
-
Trapasy
Další videa jsou Bloopersky neboli trapasy z natáčení taky doporučuju..rozhodně se u toho zasmějete..jsou 2 časti
1. http://www.youtube.com/watch?v=vb2JK1kVNj8
2. http://www.youtube.com/watch?v=WzaeSydFm_w
Having Fun ! *1* -
-
Re: Trapasy
nejlepší je to s tou sochou... OH MY GOD! *1* -
-
Re: Re: Trapasy
a nebo na Matta nějakej chlápek : ta flaška od piva vypadá jako tvůj penis *1* a ještě jak se snažila Nina dat ty vlasy z obličeje to mně pobavilo *15* a nebo v tom první jak Nina spadne *4*
-
-
-
4.díl
ahooj tak jsem zkoukla čtvrtý díl a musim říct že to bylo hodně zajímavé hlavně to jak se vraceli do roku 1864.... potom sem taky zvědavá jak to dopadne mezi Damonem a Masonem a taky jestli Katherin zjistí že tu hádku Stefan a Elena jen hráli... no začíná to být zajímavé... už se těšim na 5.díl... *14* *14* *14* *14*