-
ahoj je to uzasny serial chtela bych vedet jestli bude jeste ctvrta a pata a jak to dopadne s mahydevren chudak mehmet dozvi se pravdu sultan a sultanka ze ho nechali zabit dekuju moc *14* *14* *14* *14*
-
Je to jeden z nejlepších seriálů který jsem viděla a po návštěvě Istanbulu a přečtení historie z období sultána Sulejmana vidím že seriál zobrazuje i skutečné dění v tomto období.Obdivuji i výkony tureckých herců.
-
moc děkiji madam Kaře že tady vyžvanila jak to dopadne každý určitě o to její poblblé zhrnutí stál. Hold inteligencí jen oplíváte Karo!!!
-
někde jsem četla, že kolem 90. stejně jsem to nevydržela a na youtoub shlédla díl, kdy umírá Hurrem i závěrečný díl, kdy umírá Sulejman. Je to sice v původním znění bez titulků, ale nevadilo mi to.
Když jsem seriál náhodou shlédla na Barrandově, říkala jsem si, co je to za blbost, kdo na to může koukat. No a za pár týdnů jsem byla "lapena" a dívala se taky. Když to pak na Barrandově dávali znova od 1. dílu, byla jsem ráda, že jsem to mohla vidět od začátku. -
shlédla jsem celou 4 serii a je to síla,sultán zabije Mustafu,Mihrimah Rustema,Nurbanu Huridzihan ,Selim Bajazida a Dzihangir zemře žalem po Mustafovi,kromě toho se všemi mordujou i jejich děti no super rodinka,Hurem zemře na nějakou nemoc zřejmě ji otrávila nejmladší sestra sultána Fatma,velmi napínavé 4serie končí smrtí sultána na podagru a nástupem opilce Selima,opravdu jsem prolila potok slz.Jo a k paní,která píše o Mehmedovi tak toho nechala zabít Mahidevran nakazila ho neštovicemi.no těšte se .
-
-
4 serii sem nevidel takze mozna je to v serialu jinak nez ve skutecnosti ale pokud vim Hurrem zemrela prirozenou smrti a Rustem na vodnatelnost mozku...
-
-
da se nekde stahnout veskera hudba ze serialu?diky ajduska25@seznam.cz
-
Od kdy pobezi 4 serie nevi nekdo??
-
Dobrý den,kolik dílů má 4.série Velkolepého století?děkuji..
-
Velkolepé století se pomalu začína opakovat i tady tom století až jde z toho strach.Jinak serial se mi líbí.
-
Dobrý den proč zas nedávají Velkolepé Století na Barrandově?? Kvůli dabingu?? Však to už musejí mít dávno. Snad ne? Tak jak to tedy je. 31.5.2014 přesně tehdy skončil třetí série. A na programu Barrandov zas to dávají od začátku. Mě picne už!