-
Proč se zase opakuje seriál Velkolepé stoleti od 1.dílu?Bude ještě pokračování?Vždyť příběh byl nedokončený.Děkuji,že mi odpovíte.
chorvatova.dagmar@seznam.cz -
Ráda bych si někde přečetla porovnání historické pravdy s dějem seriálu. Co všechno je podle doložené historie. Kupř jak to bylo ve skutečnosti s princeznou Fortunou, či je-li to pouze vymyšlená epizoda o které není v historii zmínka.
-
Hurrém je neskutečně krásná, chytrá a panovačná. Sulejman je pohledný, je také chytrý i spravedliví. Toto jsou už jen výjimečně prozměnu slova mé přítelkyně Marie, která mě v tomto komentáři právě k "Velkolepému Století" tu prozměnu ted tolik vyjímečně podpořila.. protože i já mám "Velkolepé Století" také už divácky rád.
-
Dobrý den, vydržel jsem sledovat asi 2 měsíce tento historický seriál, ale je to děsné. Intriky, nic než intriky od všech, a nad tím vládce, který si to ani nedokáže rozkódovat, natož změnit. Nejstrašnější jsou třeba popravy za jinou víru (přesvědčení) a tady nám to zřejmě rozkrývá pravou tvář islámu. Zajímavá osoba? třeba pan soudce Ebůsůd,který usilovně na přání sultána hledá, jak zkroutit zákony, aby mohl sultán nechat zamordovat svého velkovezíra. Ty vztahy! Plodit syny s děvkami! Pro mne celkově absolutní hnus a již nikdy více.
-
-
Myslíte si, že u nás to bylo a je jiné? Myslíte si, že naši panovníci se chovali jinak? Viděl jste třeba Angeliku? To by jste se nesměl dívat na žádné historické filmy a dokumenty.
-
-
proč to dávají na barandově oznovu ?? fakt to nechápu !! *10* *10*
-
Souhlasím s jedním z předchozích komentářů, že paní Kara moc inteligence nepobrala, takhle nám to tady naservírovat. No, to vám pěkně děkujeme, aspoň se budeme věnovat něčemu jinému místo sledování televize, až poběží další díly. Už nemám chuť se dívat. Snažila jsem se to nečíst, ale něco jsem bohužel stačila zahlédnout. *16*
-
-
:-) Jak můžete Kaře něco vyčítat, ty pokrytecké komentáře jsou vážně vtipné. Pokud Vás nezajímalo, jak seriál bude pokračovat, neměli jste koukat na tuto diskuzi. Hold zvědavost opět zvítězila nad prožitkem ze seriálu. to je však vaše hloupost, nikoliv Kary. A ten váš kec je také dobrý " Snažila jsem se to nečíst, ale něco jsem bohužel stačila zahlédnout.". Vsadím se, že jste zhltla celý text od začátku do konce, protože jste neuměla ovládnout Vaši zvědavost. Vaše hloupost a Vaše škoda, nikoliv Kary.
-
-
co na to říct?..někdo rád holky někdo vdolky a někdo seriály :) janina brno jo a někdo Fšechno
-
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej fiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmm *14* *14* *14*
-
*14* *14*