Přejít na výpis diskuzí

Velkolepé století

FILM 16.12.2012 
54 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolik dílů má 4. série
  • Jen tak mimochodem!!! Pro neinformované - Velkolepé století má zatím 4 série a možná bude i pátá....Ve čtvrté sérii už roli Hürrem nehraje Meryem Uzerli, ale nahradí jí jiná herečka...
    • A vrátí se tam Meryem Uzerli???
    • viděla jsem 221 díl- to je konec 3 série ? 222 díl nelze stáhnout . to už je pak 4 série - tu natáčí teprve , nebo jak je to ? kdy bude ke stažení. díky za odpověd !!!!
  • Já jsem již viděla část 4.serie a upoutávky. Seriál je dokončený - nakonec zůstane jen Mihrimah a Selim, ten bude vládnout po Sulejmanovi. Sulejman zemře při bitvě o Budapešt. Máme se na co těšit!
    • BULDOG
      Co udělá asi hyrem až sulejman zemře :( počkat a nebude vladnout mehmed?
      • hurrem zemrela o 8 let drive nez sulejman... a ne nebude, necha ho zabit mahidevran a vladnout bude jeho mladsi bratr selim
      • Hurrem nic neudělá jelikož už bude mrtvá. Mehmet vládnout nebude jelikož také zemřel ale o něco dříve, ve 3. serii v ČR. Zemřel na neštovice na zbytek se musíš podívat. Kdybych ti vše prozradila nebylo by to ono.
  • BULDOG
    Jako,bylo to tak napiavý jak se Hyrem vratila,a zase od znova
  • MartinDyntar

Raději sledovat "Velkolepé Století" než už dnešní americké filmy a seriály . Nepotřebuji už zapnout TV a nevidět nic jiného než lacinou americkou kulturu zábavy z všeho nemyslného násilí, které je pro američany evidentně už lidsky příjemné, v těžce idiotských už jen v komerčně lacině a v tupě v nesmyslně konzumně prohnilích amerických filmech a seriálech, američanum vždy šlo jen o jedno - o peníze a zábavu, tak doufám že se všichni američani v té slavné konzumní a v konzumně v kapitalisticky krajně prohnilé Americe všichni navzájem už konečně v reálu už postřílejí. Těžce nenávidím Ameriku a američany! Pohrdám těžce a rád její kulturou zábavy a konzumu a nelidského už zrudného kapitalismu ve všem a nade vše v hodnotách američanu a dnešní Ameriky, naštěstí jsme stále ještě kulturně doma v Evropě a žijeme domovskou Evropou a to je právě dobře..

• MartinDyntar

upřímně sám se na to raději už více nedívám, to bych běžel myslím za chvíli a každou chvíli do lékarny s Marií pro clavin, jenže já jsem snad doufám štastně i neštastně ji melancholicky notoricky oddaný že si nemužu už bohužel pomoci a ne tohle skutečně už není žádná naše psychologicky sexuální poradna pro melancholiky v před manželské krizi to jsme tady všichni pak asi špatně nebo ne?... Jsem hrdý že jsem sám vysoce už vždy loajální a štastně i neštastně natolik zklamaně věrný. Všem stále opakovaně notoricky už tolik připomínám že už nejsem žádný jejich už vysněný sultán Suliman a není to bohužel už nic platný nemyslíte?, jsem asi na FB magnetem jak na nechápavce a hlupáky tak na samé naježené plaché a chytré lstivé lišky, proto to je také na místě to psát právě naposledy sem k "Velkolepému Století" nemyslíte? Ne to bude omyl, týká se to Velkolepého Století, Marie mě totiž nutí se s ní na to dívat i bez kondomu a bez Clavinu a to je pak skutečně už největším diváckým utrpením..

• Můžete mi říct prosím kolik to má celkem dílů? Chci si to právě stáhnout. Protože to na Barrandově zrušili :(((
    • Těžko říct, protože se to dělí na série...Ale musím říct, že některé ty série se mi hledaly opravdu těžko. Je to dabované z 99% ve Slovenštině..to problém není, ale kolikrát je opravdu problém se spíš vyznat v těch sériích a najít tu správnou. Kdyby se to vzalo na díly podle Turečtiny, tak momentálně jsem u 4.série a jsem u dílu 109, ale podotýkám Tureckého číslování, protože jeden jejich díl je na jednu hodinu a čtyřicet minut..což na barrandově cca 30 minut bez reklam a na netu jsou díly dány stejně, protože je to podle Slovenské televize, kde se tento seriál jsmenuje Sultán a tam to mají stejně cca 30-40 minut...Takže jden Turecký díl jsou cca 3 až 4 díly naše *1*. Kolik je jich celkem vědí jen herci a scénáristé, protože se seriál ještě stále natáčí..zatím vím o tom, že je čtvrtá, ale nikde není psáno, že nebude i pátá *3* *4*
    • Ahoj .. Stále se seriál vysílá na slovenské Stanici doma, kde již začala 3. série :) :) .. Jinak stáhnout to můžeš samozřejmě na ulozto.cz pod názvem Sultán :) Ve slovenštině pochopitelně :)
      • No jo ale tam je jenom 4série a rozdělený do 3 části. A toť vše. Tak kde to mohu najít?? Děkuji. :-)
    • v češtině nevim, ale můžeš si to stáhnout ve slovenštině a to je až do 126. dílu :)
  • hurrem,beyazit,dzihangir,mihrimah,
    selim 2,mehmet hezzka rodinka.
  • MartinDyntar

Také se na to občas rád dívám, a bez nejmenované pěkné už nezadané milé, hodné a laskavé přátelské slušné a bez rozumně naježené lišky bych to nikdy divácky asi nedal, potřebuji do toho divácky ještě hodně zasvětit liškama, je to také o liškách, o intrikách, o moci, o manipulaci, o dějinách, je to také o Turecku...je to moc krásný film. Je tam skvělá kamera a skvělí herci, kteří umí skutečně herecky hrát, a ví co hrají. Mám rád kvalitní záběry kamerou a znamenité záběry hercu vždy zblízka, a to tam pro mě divácky je..

• Nevíte jak se jmenuje princ Selim a princ Beyzid v realitě?? Křestní a příjmení :)
    • Selim - Engin Oztürk
      Bayezid - Aras Bulut Iynemli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit