Přejít na výpis diskuzí

Znovu 17

FILM 23.9.2008 
87 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellunqa

Re: Matt

S tim Zacem máš pravdu, tak na něj neletím :D ae Matthew Perry je v poho, bue to sranda ;)
  • zanesskaaaa

Matt

Hehéé tam hraja Matthew Perry táák to bude přehnanej film.. a Zac mi moc nevadí.. ale nejsem do něj ujetá *15*
  • katunka99

...

Byl to super film, ale mohli ho nadabovat do češtiny , jinak to byl super film *1*
  • mija6994

zdarec

zdarec máte pravdu film byl super ale mohl by mi někdo z vás říct jak se jmenoval ten sígr co chěl furd *13* s tou holkou ale efton mu v tím bránil *7*
  • bellinka

Re: JOJOJO

vidim obdivovatelka Zaca(17 Again)...Jo am spravdu ta scena je uplne aaaaaaaaaaaaaaaaaa *15* *15* *14* *14* ale taky je dobry to v ty sprse jak krici a ebo to jak ma tu kukurici mezi nohama(smich) *15* *15* *15* *15* *15* *15* Ja mela rada Zaca uz predtim ale ted je to zase cerstvi dost *15* *15* a v Hairspray????Ty woe tak kdo nevidel juknete dost hustej film uz sjem ho videl aasi....nespocitatelne!=D *15* *15*
  • upss

JOJOJO

Supa! dnes jsem na tom byla a.... BOŽE! Nikdy jsem Zaca moc nemusela ale tady je prostě SLADKEJ!!!!!!! nejlepší je ta scéna jak vystoupí z toho auta obleče se a odejde!!!! OMG OMG OMG!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bellinka

Ahoj lidi nevite nekdo kde byhc se na to mohla kouknout na netu?..vsude to hledam a nic!..Byla jsme na tom sice ve stredu v kine ale musim to zase videt prooosiim!..
  • Hrozně boží film

Dneska jsem na něm bYyla je to fakt boží film a moc ho žeru. *1* *15*
  • adela13

best

Uplně úžasný film,úžasný hlášky,úžasný Zac......:D:D:D njn.........musím to mít hned na DVD *1* *14*
  • bellinka

SEXYYYYY

Tak tenhle film nema chyu!fakt ne nic byhc na nem nezmenila a herce uz kort ne!...S kamoskama jsme si to neprekonatelne uzily!..Takhle jsem se u filmu uz dlouho nesmala!..a bylo to i dojemny dokonce i vtipny i Sexyyy no proste supr film uz se tesim az pujdu zase do kina na to!! *15* *15*
  • lidus5

Re: Re: nadšená!

Já půjdu ještě jednou!!!! *3* *14* Mladší segra (11) to chce děsně vidět, a jelikož já jsme šla v Brně, kde jsem na intru, musím s ní znova u nás!! Takže skvělý!!!!!!
  • thesimsa

Re: Re: ...

Díky
  • Re: nadšená!

Suprovej filmík.. Zac vůbec nezklamal to máš pravdu, ale jak vystupuje s toho auta tak tam se mi líbim nejvíc.. Fakt jako prdel šla bych na to klidně ještě jendou no:-d Vše, ale upe všem to doporučuju!!!!
  • lidus5

nadšená!

Úplně super film!!!! Pobavila jsem se! No a samozřejmě, že Zac nezklamal! Nejlepší je, ale scéna jak vystupuje z auta!! Ty boty, kalhoty, bunda a brýle!! *14* Všem doporučuji!
  • kleo96

Re: Re: Filmový štáb

JJ MÁŠ PRAVDU ALE KAŽDEJ MÁ JINEJ VKUS A NEMUSÍ BEJT TEN FILM TOLIK ŠPATNEJ
  • lidus5

Re: BEST

Já na ot jdu v pondělí, a po tvém komentáři se teda těším ještě vííííííc!! *3* *14*
  • janisssek

BEST

Tenhle film jsem včera viděla v kině a je prostě nejlepší, nejůůůžasnější best film na světě...řekla bych, že je i lepší ne HSM..a to už je co říct...Zac je tam prostě ůžasnej..a ten děj toho filmu...upe best...já si ten film seženu...prostě musím...a těm co ho neviděli doporučuju si ho taky sehnat..já ho sice viděla, ale seženu si ho, abych se naňho mohla dívat pořád...I LOVE ZAC AND THIS MOVIE...4EVER..:-*:-*:-*;-):-):-):- )
  • Re: Re: Re: Re: Filmový štáb

Tjn a vis kde ten film stahnout
  • Re: ...

je to s českýma titulkama
  • Re: Re: Re: Filmový štáb

FILMY VE KTERÝCH HRAJE SOU NEJLEPŠÍ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit