Přejít na výpis diskuzí

Zorro: Meč a růže

FILM 5.12.2008 
142 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: online a cesky

napiš mi pls tu stranku na 9.m@seznam.cz diky mooocky *3* *3* *3*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Zorro

Já tu telenovelu miluju!!! a ted ji neuvidim ponevač jedu na dovču beeeee *10* *9* A pokud de o Marlene je skvělá!!! *14* *14*

ahoj já mám zájem řekneš mi tu stránku teda napííšeš a můůžeš mi to napsat na můj email:19.2.1996@seznam.cz dííííkes.....:))))moooc mi pomůůžeš jáá sem do toho seriálu zblázněna !!!!!nejradšííí bych v tom hráála!!!!Nejvííce Esmeraldu!!!!Tak pp a dííkes:))))
  • Re: Re: Nej serial

ale jo daváji na nove cinema asik ve 14.10 hodin...:))))))
  • Re: Zorro

prosíím te kde si je stáhla ty všechny dííly?????já sem stahovala na uloz to.cz ale tam nesou všechny!!!?????Tak jestli by si byla hodná a napsala bys kde si ty všechny díly stáhla a jak si to tam musela napsat...????!!!!Děkuju...:)))
  • telka

telenovelu davaji kazdy den od 14:10 na nove ci. *4*
  • your-darling

Re: Zorro

kde si je stáhla??
  • danusha123

Re: Zpěv

tu původní písen pívá beyonce knowles a alejadro fernandez :)

Prosím pošli mi tu adresu na conni9@seznam.cz děkuji *3*
  • Zpěv

Chtěla bych se zeptat kdo zpívá uvodní píseň. Díkiy moooooooc
  • zorro

Tak nám to zas běží.Miluji Osvalda Riose.
  • .

Chrapouni,ale seriql je good.
  • Re: zorro

Ahojky Danushko123 *4* prosím tě mohla by jsi se mi ozvat na e-mail..kde si stáhla ty díly?? Děkuji *4*
  • Re: Nej serial

jo Zorro meč a růže byl fajn seriáál staršně ráda jsem se na něj dívala škoda že ho už nedávají ani třeba na novacinema..... škoda *9* *9*
  • vevisek

zorro

Ahojky nemáte prosím nějaké stránky kde bych si mohla stáhnout 3 poslední díly v češtině ??? byly jsme na dovči a nestihla sem to můj email je supervevisek@seznam.cz predem díky
  • Re: Re: Re: online a cesky

sestrajanulka@seznam.cz
  • Re: Re: Re: online a cesky

ahoj prosím mohla by si mi poslat na email adresu kde najdu 2 poslední díly Zora bohužel jsem je nestihla a dost mě to mrzí.Jo a v češtině.Děkujííí.Jana *4*
  • danusha123

zorro

a ten diego ooch.. no ale ta Marlene Favela se tam hodí.. já se na telenovely nedívám ale tooto je suuuper každé ráno jsem se dívala ani jsem nepropásla akorát jsem neviděla některé díly jak jsem byla ve škole ale ty teď mám stáhle takže...super *1* *1* *1* *3* *3* *14* *5*
  • danusha123

Zorro

Já miluuuuuuuuuujjjjjjjjjjjiiiiiiii zorro meč a růže a ted to na nove skončilo *10* *10* *10* *8* *8* *15* *9* *9* *9* *9* a mám všechny díly stahnuté no to je supr až po 122 poslední a první je nej !
  • ajulina

:D

ahoj!!!chces vyhrat zajimavy veci?tak se prihlas do teto souteze...na tomto blogu.......
    http://make-up-cosmetics.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit