-
Re: .......
moje taky *14* *14* *14* fakt nej a jaká herečka nebo herec se ti nejvíce líbil mě esmeralda a diego a tobev ???? -
Re: Zorro
ano ta skola je otrava *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *15* *15* *15* *15* -
jasně *14* *14* *14* *9* *9* -
Nej serial
Zorro Meč a růže je můj nej seriál škoda že ho uš na novje nedávaj třeba bude zas příští prázdniny *9* *4* *1* *1* *1* -
Re: :)
ahoj prosím to je ta stránka Zorro:Meč a růže???já jsem na tu stránku vyjela a neviděla jsem tam nic prosím napiš mi tu stránku kde je to zorro meč a růže měli bych totiž zájem -
:)
http://www.egzem.cz/index.php?k=199 1 -
Re: Re: Re: online a cesky
Aneticka14@seznam.cz
diky moc.. -
Re: online a cesky
Ahoj prosim nevíte někdo kde najdu poslední dílo zorra meč a růže nestihla jsem ho:-(( -
Online a česky
Ajulina: Hey a jak je ta stránka online Zorro meč a růže?? Nechceš mi napsat na mail??? Plsky odepiš na: molik35@seznam.cz
Dííky moc... *4* *3* -
...
neni on primo bozi?? erick alias..... *14* -
pridala jsem sem tedkom nejaky fotky tak sem zvedava kdy je schvali :D http://www.derf.com.ar/imgnoticias/100141_2382006_Christian%20Meier%201.jpg -
Re: Re: online a cesky
anette:jasne....tak mi dej mail.... -
Re: Re: Zorro
tak to ja se musim priznat ze kvuli tomu sem taky nechodila do skoly:D ae pssss..... -
ja sem myslel zhe uz ty new dily natocili kdyz tam potom nastoupil jeho syn a taky myslim zhe az skonci to blbe smner na jih tag pusti pokracování doufam:-) *4* *7* -
Ajulinko také bych chtěla stránky ZORRA plosím,napis mi na muj email predem mocinky dekuji *4* -
Re: Re: online a cesky
také bych chtela fotky zorra *9* -
taky souhlasim, sem kvůli škole neviděla začátek..takže pár desítek dílů:( ae je mi to líto že je konec... -
Zorro
Taková škoda že už Zorro zkončl *9* mohly by udělat pokračování *4*. -
moje slova *3* *1* -
Re: Re: =)
nejsi cvok *4* ja taky kvuli nemu stavam o pul9...ale ted kdyz uz ho nedavaj.. *9*