Přejít na výpis diskuzí

50 Cent

OSOBNOST 31.12.2006 
344 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no neni ta jeho niva pisnicka candy shop proste skvela? je to frajer a je ssssseeexy.
  • to nevim ale sliseli jste tu novoyu pisnicku just a lill bit tak to je fakt pecka
  • 50 cent jsi mega hip hoper uplne te miluju ani nevis jak libam
  • Candy shop

Písnička Candy Shop je super...stejně jako on.... !!!!
  • boží hip hoper

Jo máte pravdu je fakt boží.Prvně se mi ty jeho písničky moc nelíbily ale teď je doslova ŽERU=o) A teď se mi nejvíce líbí ta písnička: Hate It Or Love It-The Game feat 50Cent. Ta je fakt rajcovní=o)No tak se mějte.
  • 50 cent

50 cent je naprosto uzasnej,ma skvely pisne a jeste lepsi image!!!je peknej.nejlepsi pisnicka od nej je candy shop,just lil bit,a jeste dalsi......no proste super...
  • FERY- Si SUPER!!! Mam taky isty nazor! Pocuvas hip-hop? Ja ano! A ti ktori nadavaju na Nellyho, 50 Centa, Eminema adt...asi v zivote nedokazali nic a len zavidia!
  • chachar- Ty pocuvas MOZARTA ci co?! Chobot jeden...to nemvoozes nadavat!
  • SUPRRR 50 CENT

Ahoj lidi!50 cent je fakt užasnej!!! Ja ho doslova žeru. Hezkej chlap plus nádherný písnicky.Nemyslíte?! Ja ho ze zacatku moc nemusela ale změnila jsem hodně rychle názor!:) Tak se mějte a já mu budu držet palečky aby mu to slo tak nejlíp jak jen si přeje.Čauky
  • 50cent je nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííííííí=o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit