-
!!!!!!!!!!jméno!!!!!!!!!
jak se jmenuje 50 cent svym pravim jmenem? !!!!!!!!PROSÍM PIŠTE NA MŮJ MAIL!!!!!!!!!! -
50 cent není špatný,ele určitě víte kdo to je 2Pac byl te nejlepší raper ktrého svět poznal.Za svůj krátký život dokázal to co jiní nedokážou za 100 let.
-
Co to je za diskografii . Je uplně na h...o .
-
G-Unit
-
50 cen je nej na celím větě má krásnou postavu super klipi je prostě nej nej nej *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
-
Vše nej 50 *15*
-
Peace & Respect
50 cent neni žádnej bůh ale taky neni žádnej mrzák jako ty co se o hopu uměj jen bavit.Kdyby jste všichni co ho pomlouváte byli komerční jako on tak by jste byli frajeři hned co?? Skladby má nice good.A alespoň muj názor je že něco umí když ho poslouchaj tisíce lidí ne?? *5* -
G-UNIT - úplně nové džíny, mikina a kšiltovka
G-UNIT - Prodám úplně nové nenošené, originální džíny G-Unit Crest Jean, pánské, velikost W 34x33 (pas 44-45 cm, délka nohavic 112 cm), barva černá. Moje cena 720,- Kč, v internetovém obchodě 1.990,- Kč. Dále prodám úplně novou nenošenou originální mikinu G-Unit, pánská, barva černá, velikost XL. Mikina je nová a nenošená. Moje cena 700,- Kč, v internetovém obchodě 1.890 Kč. Dále prodám novou nenošenou originální kšiltovku G-Unit Back to Basik, velikost L - XL, barva modrá. Cena 250,- Kč. Tuto kšiltovku lze koupit v internetovém obchodě za 690,-. Vše je vyhráno v int. soutěži, bohužel nevhodná velikost. Vše je tedy nové, ještě s cedulkama. V případě zájmu zašlu fotky mailem. Kontakt: rr.hrdlickova@centrum.cz, mob: 725/596150 -
-
Re: G-UNIT - úplně nové džíny, mikina a kšiltovka
Je to kšiltovka nebo bekovka jestli bekovka tak dej sem fotku muj mail t.sima@seznam.cz
-
-
Chci pokec
Ahojky Curits ty jsi jmenuješ Curtis jackson??Já jsem Karolinka janosikova ale neznáš mě já taky ale jsem česká republice..Ty jsi velmi moc super ptám se máš holku jmenuje je paris hilton je fakt love??Ty super nejkrasnejsi *1* -
Fifty
fifty je nejlepší a G UNIT nejlepsi skupina ktera existuje at zijou