-
HB!!
Všechno nejlepší k narozkám ty můj negřee *14* *14* *14* .. seš nejlepší a nejkrásnější raper.. frajeeer můj njvětší *14* -
To je málo!!!
jejej!kde je víc???nemyslíte,že si 50 zaslouží,aby tady o něm bylo trochu víc???já osobně myslím,že ano!!!!měli byste to napravit!!! -
50 KAR
Ahoj co se deje s centem ze vubec nejde widet? ? -
??
Vysvetlite mi nekdo obsah te diskografie?? jako 50cent neni zadny muj oblibenec, ale tak pece jenom jeste vim, ze to, co tady je pojmenovane jakozto jeho diskografie, az na vyjimky, jsou jednotlive pisnicky. Nez tady neco zverejnite, tak si aspon overte, jestli to je pravda. Nebo tady nekdo nevi, co je to diskografie..??? -
je to borec
50 cent je borec...=) *5* -
Candy shop je naproso úžasná písnička stejně jako on
-
50 centa
Miluju jak zpíváš jak se oblíkáš tvůj styl jsi dokonalej...:-*mít tě tam v českuuu a třeba se i stebou setkat...:-* -
-
Re: 50 centa
chtěla sem napsat tak...:-)
-
-
50 rockz! g_unit
50 shot ya!g...g...g...g...G Unit -
true
zajimavy je ze prvni hip hop je zaznamenanej v roce 1979 od skupiny beastie boys , belossky trio , maj i docela dobry texty a byl to dobrej styl s prvky rocku, jenze pak si to privlastnily cerny a udelaly z toho devku -
-
Co to meles první zmínka o rapu je z roku 1973 ty vole. Nějaký jamajcan rapoval v New Yorku
-
Re: true
prvni single byl v roce 1979 od Sugarhill Gang s názvem Rapper's Delight.. ale dřív byl rap také od počátku 70. let se začal vyvíjet jen z povídání... a na konci v 79 se stal vlastním stylem...
-
-
50 cent
cau lidi momentalne se nachazim v IRSKU tady maj tak skveli hadry s tim drsnakem .jinak 50 neni tady popularni Irove jsou trapny.