Přejít na výpis diskuzí

Aaliyah

OSOBNOST 31.12.2006 
88 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásná a talentovaná zpěvačka.
  • aaliyah

ahojky lidicky jsem tady nova a chtela bych se zeptat kde se da stahnout hudba od aaliyah nebo jestli ma nekdo jeji cd.a jestli jsou od ni taky zvoneni na mobil realni mp3.napiste mi prosim mail.dik za odpoved *4*
    • Re: aaliyah

ja vim najed na seznam a mas to *1* *1*
    • Re: aaliyah

To si můžeš stáhnout na nějakých blogách a uložit si to do počítače.Nebo na nějaké stránce MP3 stažení. *3*
  • .,...........

sice podporuju Ciaru...ale Aalyiah byla proste v nečem jina ...byla to skvelá slečna se skvelým hlasem ..a etě toho mela spousta před sebou .. její kariéra byla v nejlepším a skončí to takhle ..to je fact shit život ...
    • Re: .,...........

No mě zaujala svojí písničkou Rock the boat,která byla nedávno v televizi. Nevěděla jsem,že je mrtvá. Výdyť byla v nejlepších letech a měla takové superní písničky! *9*
  • Byla urcite skvela ale uchvatila me az ve filmu kralovna prokletych
  • AALIYAH

i think she was superp.

oou...můžu si někde na netu stáhnou céda od aaliyah,ví li někdo neco tak se pls ozvěte na majl..thx..
  • lucinka1997

Aaliah

Já Aaliah poslouchala od svých 3 let... když mi byli 4 roky tak jsem slyšela že zemřela a v tu chvíli mi začalo bolet srdce byla to moje oblibenkyne ale co je nejmutnejsi je že jí bylo 22 let byla jeste mlada mela zivot pred sebou. dofám ze je spokojená v nebi *4*
  • frideman

CIara

CIara je fakt jedinečná zpěvačka. Letos vydává třetí album a brzy i nový singl. Proto jsem o ní nedávno založil jedinou českou stránku, kde najdete ty nejnovější infošky. Když tak mrkněte na www.f24-ciara-princess.wgz.cz . Budu rád, když se mrkněte. Ciara si zaslouží více pozornosti
  • Aalyiah

Byla to moje nejoblíbenější zpěvačka,vždy v den toho neštěstí si doma zapálím na vzpomínku svíčku a kokám na Romeo musí zemřít. BYLA TO *4*
  • celkem good

celkem good zpěvačka škoda že umřela mohla mít hodně písniček

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit