-
krasna
krasna a super hlas.Skoda, ze zemrela. *9* -
pls poradte mi
Co se jí stalo že umřela?? *4* -
-
Re: pls poradte mi
asi nehoda letadla debillllllle *1* -
Re: pls poradte mi
mala letecku nehodu
-
-
Miláček
Dnes by měla láska moje, NAZOZENINY !!! I AT máš v nebíčku hodně štěstí ANDÍLKU.... -
-
Re: Miláček
Jo jo, nastesti treba na lide.cz je forum o aaliyah a nebo na aukru se prodavaji jeji CDecka, na ni se opravdu neda zapomenout, byla a je uzasna zpevacka
-
-
Škoda
Fakt škoda že zemřela .. Nejvíc semi líbí od ní písnička ''Try Again'' a film královna prokletých jako Akasha byla fakt krutá :) Zemřít ve 22je hrozný ... kdyby tenkrát neletěla tak je naživu :) JInak krásně zpívala *4* -
-
Re: Škoda
Ano byla velice talentovaná a krásná...Mě se od ní nejvíce líbila ta závěrečná pisníčka z Romeo musí zemřít pak si i hned na ni vzpomenu a uvědomím si že už vlastně není.Ale ve videoklipech a filmech pro nás bude žít pořád.Ať odpočíva v pokoji.
-
-
aaa
ona byla upe úžasnáá ty její písničky sou nejlepšííí a nejwíc se mi líbí try again a i miss you škoda že umřela :( a film romeo musí zemřít je dobrej film :)) *4* *3* -
Je jí škoda
Jako její následovnici můžem ale považovat Ashanti... -
byla to moje nej...zpevacka proste moc dobra a krasna!!!!!!!!kundice no skoda ze zemrela:-(((((((((
-
Podle mě to byla jedna z těch zpěvaček na který se nezapomíná, protože byla dobrá jak v MuSic tak ve filmu! Mám její Cd, filmy Romeo must die, Queen of the damned a pořád na ně koukam! NIKDY SE NEOMRZÍ!
-
mno
Aaliyah zadnou nasledovnici nema, ani mit nebude. Byla sva, jeji hudba mela co do sebe, jak textove, tak hudebne uz od pocatku, mnoho textů si sama napsala, coz u Ashanti nehrozí. Skoda jeji smrti, ale spekuluje se, ze pro ni showbiznis nebyl a ja o tom nepochybuji. Mela dvouletou pauzu a ten svet slavnych ji stresoval a nelibil se ji, ptze byla jina povaha, na tuhle sympatickou holku s krasnym usmevem nikdy v zivote nezapomenu, je to kralovna rnb, ktera si zaslouzi velikou uctu. Rest in peace Aaliyah, you will by always in our hearts...... -
Supr zpěvačka
Sakra proč tak krásná ženská musela umřít.Taky myslím že se na ni nezapomene.Je to rozhodně skvělá zpěvačka.Dostala mě s písní More than a woman.Fakt super.