Přejít na výpis diskuzí

Aaliyah

OSOBNOST 31.12.2006 
88 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I přes nízký věk, v němž uhasl plamen jejího života, dokázala vtisknout svému bytí nesmrtelnost. Proto žije dál v našich srdcích. R.I.P. Aaliyah, you will never be forgotten, we miss you
  • Anděl

Aaliyah,byla fakt super zpěvačka i herečka hlavně ve filmu ,,ROMEO MUSÍ ZEMŘÍT" Byla moc skvělá a je mi líto, že už tu s náma není..... *9*
  • Aaliyah 4-ever!

Aaliyah byla to nejhezčí co jsem v živote videla a měla ten nejúžasnejší hlas! Pro mě navždy zustane number 1!!!
  • chudacek

je to me zlaticko v hudbe je mi ji lito
  • aalyah

heldte lidi nevite kde na internetu bych sehnala naky pisnicky na poslech od aaliyah???Napiste prosim
  • AALIYAH FOREVER

Kdyz se Aaliyah stala moji nejoblibenejsi zpevackou, kratce nato zemrela... Stale se s tim nemuzu smirit, ten kdo to nezazil, to nikdy nepochopi... Ale stale postupem casu objevuji na netu nove a nove pisnicky, takze da se rict, ze vlastne Aaliyah je porad tu... Love ya......
  • Aaliyah...Angel*

Aaliyah nejkrásnější,nejlepší,nejroztomilejší,neužasnější zlatíško.Byla prostě nej a vždycky to tak bude.Tohle si nezasloužila ona teda ne.Pro mě bude vždycky nejlepší!!!Aaliyah miss you *9*
  • aaliyah je andílek pořád žije v mojom srdci
  • andilik

Aaliyah byla nejlepsi zpevacka na svete nikdy na ni nikdo nebude mit stale si broukam jeji pisne. Je hrozne co se ji stalo,ale jeji vanousci na ni nikdi nezapomenou tak jako ja
  • Nej,nej,nej!!!

Je byla a bude nej!!!!Je to ženská jak má bejt je prostě o.k.a tak to má být,má nej filmy a CD!!!!:-)!!!!!!! *4* *3* *5* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit