Přejít na výpis diskuzí

Adam Lambert

OSOBNOST 22.4.2009 
327 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • macenkai

Glam Party

http://www.facebook.com/?ref=home#! /event.php?eid=105239409528427
  • milaček

ADAM JE TEN NEJKRASNĚJŠÍ SPĚVÁK KTERÉJ MŮŽE BÍT JA HO PROSTĚ MILUJI *14*
    • Re: milaček

je sice krásné,že ho miluješ,ale píše se Zpěvák a bÝt jinak OKI *3*
    • tlapka055

Re: milaček

nn nejlepší je JUSTIN BIEBER!!!!♥
      • Re: Re: milaček

Běž si psat na diskuzi Bieber!!!!!!!!!! *13* *16* *5* *9*
        • Re: Re: Re: milaček

Ja vim ma tam byt s !!!!! *1*
      • Re: Re: milaček

Nemluv už o tom Justinovi nebo z toho zešílím!!!!!!!!!ZPÍVÁ JAKO HOLKA!!!!!!!!!!!! *7* *7* *7* *7* *7* *13* *13* *13* *5* *5*
  • katarina78

Fan projekt

Tak tu máme hlasování! Pokud se zde najde někdo, kdo by se chtěl podílet na velkém fan projektu - video pro Adama,o kterém už jsem zde psala, tak právě probíhá hlasování o písničce!! Stačí, když mi do vzkazníku napíšete, kterou písničku byste jako klip chtěli a jak dlouho by vám asi trvalo, než byste své videjko natočili. Ráda bych tohle hlasování ukončila 25.7., tedy příští neděli. Dle předběžných průzkumů jsme s několika fanoušky smrskli výběr hudby na Music Again a Fever, takže máte jednoduššní volbu:-) Pokud by někdo potřeboval s čímkoliv ohledně videa poradit, neváhejte a ozvěte se!!
    • Re: Fan projekt

ahoj :) četla jsem si tvé příspěvky ohledně toho fan projektu, který bys chtěla udělat a já bych se na něm taky ráda podílela :) třeba nějakých videem nebo podobně...takže nemáš nějaký svůj blog nebo web, kde jsi o tom rozvedla více informací? nebo kde je to hlasování ohledně výběru té písně :)
      • katarina78

Re: Re: Fan projekt

Zdrávím, jsem hrozně ráda, že se přihlásil další člověk, který to myslí fakt vážně. Přiznám se, že nás zatím moc není. O písničce hlasujeme na lidech, ale můžeš mi napsat i na mail katarina78@seznam.cz - podle průzkumu se nám to smrsklo na Music Again a Fever, ale kdybys chtěla jinou, není problém, zařadím jí do losování. Jinak projekt propaguje největší československý blog http://lambertsource.blog.cz/1007/h oliday-08-07-12-07-fan-project
        a pak to mám hodně popsané tady
        http://esme.pise.cz/40548-spo jme-sily.html
        Trvala jsem na třiceti lidech, ale asi to skrouhnu na dvacet, tedy pokud nebudu muset na deset, jenže pak to nebude český fan projekt, ale jen fan projekt, což by mě fakt mrzelo.
        Tak neváhej a napiš, jestli máš nějaké nápady a jakou písničku bys chtěla natáčet:-) Budu se těšit!
        • moppsik

Re: Re: Re: Fan projekt

Ahojky Já bych se taky ráda podílela na tom projektu =) Ale bohuzel jsem si toho vsimla az ted %) no..ale jestli by to slo tak bych se opravdu moc rada podilela =)
  • *Adam Lambert *

Adam je fakt dobrej zpěvák - má SUPR hlas ale osobně si myslím že na to aby dojel do ČR je brzo, možná jako předskokan ale koncertování no nevim nevim....docela mě překvapilo že je gay to jsem vůbec nevěděla(i když pořád si tím na 100%jistá nejsem) ale trochu mi tak připadal,je to škoda - je celkem pěknej B)každopádně od Rickyho Martina to pro většinu z nás byla taky pecka ale zvládli jsme to :D od Adama znám zatím jenom 1 song a to je dobře známý What do you want from me a vážně se mi líbí *3* a když se v klipu úplně na konci podívá přímo do kamery nemůžu jinak než *14* :) je vážně výbornej tak snad to dotáhne daleko *4*
  • janeinka

adam

Má úžasný hlas, takový dokonalý... Škoda že je gay *5* Mohl by sem dojet jela bych klidně ze Zlína až do Prahy *3* Třeba se mu tu zalíbí naši kluci *1*
    • Re: adam

ADAMEK JE NEJHEZČÍ NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!
      Ze je gay mi vůbec neva! Je coooooool sexxxxxy *14* *14* *14* *14* Nemá vůbec žádnou chybu mam i jeho CD je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
      • Re: Re: adam

Dejte si na youtube:adam lambert land of make believe tam je jak byl malý. Nebo adam lambert hotel party to je taky dobre!! *14*
      • Re: Re: adam

Adamek ma krasny hlas a ty výšky to nikdo nezazpívá a v klipu For you entertainment jak zvedá to obočí to je super!!!!! *14* *14* !!!!!!!!! *4* *4* *14* *14* *3* *1*
        • Re: Re: Re: adam

Pojedu za ním do SAN DIEGA !!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *3* *3* *3* *1* *1*
  • xxx.fun.xxx

AdAm LAMBerT

LoWeWewEWeWe!!!Je upe sladky ja ho miluju!!Proc neprijede tady do CR ja tam pujdu na cerno a je mi jedno ze ten koncert bude v praze i kdyz bydlim v orlove!!ja ho chci videt na zivo miluju the!!!!!!!!!!!!!!je mi jedno ze je gay!!achjjj!!! *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *3* *9* *14* *14*
  • XxX.FuN.HoLcInKa.XxX

janaadamlambert:ja ho tez miluju od doby co jsem ho videla!!je upe bozi ale videly jste v bravu je jeho fotka jak mu bylo 18!ty jj to beztak nebyl on!!milujuho a je mi jedno ze je gay!! *9* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Áááááá

On je nejkrásnější,nejužasnější,n ejsympatyčtější prostě NEJ NEJ NEJ *14* *14* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ =o**
  • lena094

Adam Lambert

jo Adam je skvělej :D slyšela jsem něco o tom že mám přijet na podzim do ČR jako předskokan KeShy :D nevíte co je na tom pravdy? *1* *14* *14*
    • katarina78

Re: Adam Lambert

Do ČR ne, ale do Evropy, tak bych to hádala na Německo. Ale psali o tom v Popcornu *13* kde si některými příspěvky nejsem zas až tak jistá. Mimo jiné tam u toho totiž psali i o tom, že Adam americkou Superstar vyhrál, což samozřejmě není pravda! *9* Tak těžko říct. Pokud si dobře vzpomínám, on sám měl prohlásit v rozhovoru, že na konci podzimu by měl dorazit do Británie. O ničem bližším k nám bohužel nemluvil *5*
      • Re: Re: Adam Lambert

Co to maš za fotku nějaká nahotinka???????HA HA HA HA HA *9* *9*
      • lena094

Re: Re: Adam Lambert

no nevim no *1* tohle jsem slyšela na Óčku tak nevim co je na tom pravdy..tak asi nic no *9*
  • lena094

Adam Lambert

jo Adam je skvělej :D slyšela jsem něco o tom že mám přijet na podzim do ČR jako předskokan KeShy :D nevíte co je na tom pravdy? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit