Přejít na výpis diskuzí

Adam Lambert

OSOBNOST 22.4.2009 
327 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanullka95159

...

je strašně SEXY *14* ...škoda že je gay
  • whataya

NOvinka

Ahojky vsichni mam novinku nase spolecna laska udelala neco bombastickeho vidko jsem musela 4x pretacet abych se presvedcila zejeto pravda fotku jsem hned sehnala a vlozila do fotek:)jeto parada tady mate par odkazu:)
    http://www.youtube.com/wa tch?v=6BG1rXCB-UI

http://www.you tube.com/watch?v=mArT7lcG-pM&featur e=related

http://www.youtube.c om/watch?v=zzdtlJAU1Jg

Tak doufam zese vam to bude libyt mejte se pekne *3*
    • xxx.fun.xxx

Re: NOvinka

nejdede to!!! *8*
    • janaadamlambert

MILUJU HO !!!!!!!!!!!!!

Miluju Adama Lamberta od první chvíle *14* *14* *14* JE BOŽÍ!!!SLADKEJ SEXY UPO K SEŽRÁÁÁNÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!Ach jo!PROČ TY NEJKRÁSNĚJŠÍ NEJSLADŠÍ CHLAPI MUSEJ BÝT TAK CIZÍ????Mám všechny jeho písničky!VŠECHNY!Plnej mobil jeho fotek.!Jen kvůli němu jsem si pořídila5 memory kartiček po 15GB abych si ho tam dala!Jeho postava:NADHERNÁ,Oči: *14* *14* rty,ruce CELEJ JE TAK SEXYYYYYYYYYYYYYYY!Ja ale nechapu jedno...jak to ŽE BYL UŽ V NĚMECKU POLSKU RAKOUSKU A U NAS JEŠTĚ NE????to je k nas****!!!!Ale on je tak *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Adam Lambert...=)

Ahoj, jsem Adamova velkáá fanynka..on je úžasnej, jen doufám, že někdy přijede do ČR..=) Nejkrásnější je ve videoklipu For your entertaiment.. *14* Tvle, jak tam dělá tím obočím, to je takovej sexouš xD.. *1* *1* Miluju ho..a v Time for miracles, taky boží.. *14* Nejoblíbenější písničky..?? snad všechny.. Je prostě nějlepší, ten hlas, krásnej, a má fakt styl na jedničku *3* *14*
    • Re: Adam Lambert...=)

na to mám úplně stejný názor...For your entertainment je úplně nejlepší a nejkrásnější je, když zvedá to obočí! *14* *14*
  • katarina78

Fan video pro Adama

Pro představu, jak by mělo vypadat to syrové video, které by se dalo do konečného videoklipu připojuji nějaké ukázky:
    http://www.youtube.com/wa tch?v=v7-28D1rejs
    nebo
    http://www .youtube.com/watch?v=GTWGKHRTY58
    p okud nemáte nikoho, kdo by vás natočil, tak stačí tenhle statický záběr, ale samozřejmě by bylo lepší, kdyby se ten obrázek víc hýbal:-)
    ono stačí třeba projít byt, nebo zahradu a zpívat písničku a v sestřihu to hned bude vypadat skvěle. ale měl by to být jeden záběr, bez střihů.
    O písničce diskutujeme na Lidech. Návrhy jsou Music Again, Strut a Fever:-)
    • sharpay1995

Re: Fan video pro Adama

Music Again...:)
      No ale tak jestli by sme to jako teoreticky opravdu chtěli dát dohromady, tak to by to opravdu potřebovalo někoho kdo to opravdu bude organizovat..:) Ty?xD
      • katarina78

Re: Re: Fan video pro Adama

Jasně, není na tom nic těžkýho. Natočíš video, uložíš ho na ulozto, nebo dáš na youtube, pošleš mi odkaz a pak už budu pracovat. Olomoucký Glamberts teď chystají nějaký sraz, ze kterého by byl taky hezký záznam, ale jinak není nutné se scházet, jen spolu budem komunikovat přes maily a diskuze. Nechci vám režírovat vaše videa, protože všechny Glamberts maj podle mě skvělý vkus, fantazii a dokážou přijít na originální způsob, jak by právě to jejich video mělo vypadat, aniž by jim to spolklo zbytečně moc času. No a co se týče písničky, tak je to zatím nerozhodně mezi Music Again a Fever:-))
        • katarina78

Re: Re: Re: Fan video pro Adama

A můj kontaktní mail pro tento projekt je katarina78@seznam.cz, nebo jsem na facebooku jako kaccenkka@gmail.com
  • =O*

__Holkyy co řešííte ,že je gay__ *7* dyť i kdyby nebyl tak stejnak teď říkám i já bohužel o nás nic neví__a kdyby věděl tak stejně tady u nás ho nikdy neuvidíme__ *9* ale jeto strašně mooc fajnej chlapíík__nádherně zpíívá__má boží styl_a k tomu je strašně sexy__mnu jn ale říkám i kdyby gay nebyl tak nemá stejně naše ČR šanci__což je škoda *14*
    • katarina78

Re: =O*

Hodně známejch osobností za mořem říká, že český holky jsou hejhezčí... no a co český kluci.... *1* *14*
      • Re: Re: =O*

to je sice pravda co o nás říkají..ale zase myslela jsem to takhle že nemáme šanci z toho důvodu že pochybuji že by se trmácel do tak malého státu..když ješte o něm ani nic moc neví..mnu ale tak můžem jen doufat ,že se tu někdy možná v budoucnu ukáže.. *14*
        • katarina78

Re: Re: Re: =O*

Zkoušela jsem na naší republiku upozornit videoklipem. Dostal se na jeho oficiální stránky s tím, že je za celou českou republiku. Předtím se tam od amerických fanoušků dostal ještě jeden a na ten sám Adam dal odkaz na twitter s tím, že moc děkuje. Napadlo mě, že bychom mohli spojit síly a udělat něco podobnýho. Abych ale mohla takové video vytvořit, potřebovala bych podporu od českých fanoušků. Tak pokud by měl někdo zájem, jukněte na www.esme.pise.cz a tam jsem to popsala blíž. Věřím, že bychom to dali dohromady. Jinak pokud by měl někdo pochybnosti, tak na Youtube najdete některá moje videa pod jménem uživatele stinleta01. Stříhání videí se věnuji už dlouho *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: =O*

Hm... musím říct že to video od těch amerických fan je skvělý, a kdyby se nám tady povedlo něco podobnýho, tak to by bylo super... ale byla by třeba, sehnat mnohem víc lidí co Adamovi fandí..., a ne jenom holky, ale i nějaký kluky..:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: =O*

No tak o já mám pár přátel, kteří Adama "milují"... a taky se teď o Adamovi dost bavíme na dizkuzi Avril Lavigne... odtamtud znám taky asi 4 holky co ho maj dost rády...:)
              Takže kdyby se to trochu zorganizovalo, tak myslím že by se to dalo udělat..:)
            • katarina78

Re: Re: Re: Re: Re: =O*

Přiznávám, že já jsem tady u nás na to sama *9* pohraju si s tím, napasuju to na muziku a sestříhám, ale co se týče přátel, kteří by do toho šli se mnou, tak těch opravdu moc není, vlastně jen další holka:-)
      • katarina78

Re: Re: =O*

...nejhezčí... *8*
  • :)) Adámek

Ahoj lidi..:) Adam je skvělej zpěvák, obdivuju ho už asi rok a půl. Je super. A mám pro Vás dobrou zprávu holky..:) V rozhovoru, z USA Today řekl: "Jsem sice gay, ale pokud je na párty, anebo na nějaké akci roztomilá holka, co se mi fakt líbí, neřeším to, a jdu do toho. Je to zábavné"---to znamená že je vlastně bisexuál. A tím pádem máme šanci, slečny..;) *3* Až na to,že on je Američan, celebrita, a žije za tou velkou louží..ale když se budete snažit, co vy víte *3* *14*
    • katarina78

Re: :)) Adámek

No jo, naděje umírá poslední *14* *3* *1*
  • Sexy gay

Přiznal se na souteži že je gay,ale to je jedno že je gay, užasnej zpěvak a krásne umí oblekat. *3* *5*
  • katarina78

Fan video

Jak tu někde zaznělo, že Adam určitě neví, co je Česká republika, tak doufám, že to co nejdřív vědět bude. Trochu jsem si hrála a vytvořila videoklip na Fever. Odkaz na něj už je i na jeho oficiálních stránkách:-) A je za Českou republiku!!!
    http://www.youtube.co m/watch?v=58TGlS05xmU
    Stinleta01 - jukněte i na další a bavte se:-) *3*
    • sharpay1995

Re: Fan video

Wooow... dost dobrý...!!!:)
  • Verunka

V dnešním světě už je uplně jedno,že je Adam Gay.. Je to úžasnej zpěvák,kterej ukázal světu že i přesto že je gay umí nádherně zpívat :)
  • Adam

upe je bozi ale ty jeho singly jsou sexy ja ho upe mILUJU chtela bych ho nekdy poznat na zivo a ne furt z compu a s telky!=D miluju ho ♥♥ *15* *14*
    skoda ze je gey ale to newa urcite nevi co to je ceska republika! *3* *1*
    milujju ho!
    • Re: Adam

jjn ! *9* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit