Přejít na výpis diskuzí

Adam Lambert

OSOBNOST 22.4.2009 
327 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • natali.rose

foto

krásný nový fotečky *3* *14*
    • martulii

Re: foto

jedna hezčí než druhá! *14*
  • moppsik

Adam neni gay

Ahojte tak jsem zjistila od sveho zdroje ze se Adam potaji schazi s nejakyma divkama...
    • katarina78

Re: Adam neni gay

Adam jednou někde prohlásil, když je holka nějakým způsobem zajímavá proč ne, ale možná že to řekl jen tak, aby na něj nezanevřely fanynky. Když je chlap gay, jen tak nějaká holka ho nerozpálí, bohužel *9*
      • natali.rose

Re: Re: Adam neni gay

Já zase četla rozhovor, ve kterém padl dotaz, jesti je gay nebo bisexuál a on nakonec po dlouhé debatě, řekl že není přímo bisexuál, ale něco jako "bizvědavec" .....zajímavé *4*
        • Ahoj, a nepamatuješ si jaký článek to byl? Docela ráda bych si ho přečetla *3*
        • katarina78

Re: Re: Re: Adam neni gay

On má vždycky na všechno odpověď:-DDD
    • martulii

Re: Adam neni gay

že by? :D ale to se mi nezdá...jako je možné, že se s někým schází, ale je blbost, že by nebyl gay, spíš je bisexuál
      • Re: Re: Adam neni gay

ale vdyt to že se schazi s holkama neznamena hned že je bisexual.A prosim te kdes to četla nebo videla že by se s nekym schazel? *13*
        • martulii

samozřejmě, že to hned neznamená, že je bisexuál, ale napsali jsme tady o tom, protože to sám o sobě řekl...jistě, mluví o sobě jako o homosexuálovi, ale také občas i bisexuálovi :)
      • moppsik

Re: Re: Adam neni gay

No tak jsem to myslela =D
        • martulii

:)
  • je najkrajši na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • *3* *14* adamka mamocrada je nejkrasnesi klucina na celim svete adamka miluju moc z piva nejkrasnesi adamka miluji moc
  • martulii

top zpěváci

tak nám Adam zase stoupnul *1* v top 10 zpěváků už je 5. *14*
    • moppsik

Re: top zpěváci

To je velmi dobre *14* *14* *14*
  • Adámek

Jááááááááááááááá ho miluju on je tak krásný. Oísničky boží nemá chybu *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Adámek

no tak jednu chybičku má ae jináč dobry.
      me se taky dost libi ae škoda že je gay *9*
      • martulii

Re: Re: Adámek

ale to není žádná chyba...prostě někdo je na muže a někdo na ženy, tak co?
        • katarina78

Re: Re: Re: Adámek

Přesně tak!! Když si pouštím jeho CD, neposlouchám to, že je gay, ale jeho nádherný hlas, ze kterýho mám pokaždý husinu, dokonalýýý *14* *14*
  • whataya

Pomooc

a jeste jednou ja mam na vas prosbicku jde o hidparadu nas drahy adam je az 23 tak mu malučko pomozte at je zase prvni plis tosi nezaslouzi nebo ano:(tady mate adresu kde mu muzete posilat hlasy za 1.den muzete poslat az 3 hlasy:)http://www.kissmorava.cz/kissparada/ tak diky za pomoc
  • všechno nej!
    škoda, že je gay, vypadá jak bárbína v mužském podání :(
  • janinka1998

Zdááár

Nazdárek Adámek!!!
    Hele vy ste tu asi nějak dlouho nbyly ženský(chlapy)!! Je tu poslední příspěvek od vás asi ze 3.11.
  • "Otevřeně přiznává svou homosexuální orientaci a je tak prvním popovým zpěvákem, který i přes tuto informaci úspěšně dobývá Ameriku." ??? A co George Michael ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit