Přejít na výpis diskuzí

Adam Lambert

OSOBNOST 22.4.2009 
327 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fórum

Založila jsem na Lidé.cz fórum o Adamovi tak přijďte pokecat:-)http://forum.lide.cz/foru m.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ ID=93843
  • martinka4

mmm...

on je skvelýý...úžasne songy ma....on je úžasny...je to gay a gayové vládnú svetu..šak..stále to hovorím..:D:D ♥♥♥
  • Muck*****

milujúúú...bomba hošan... *14*
    • Re: Muck*****

jj on je užasnej !!
  • top.avrilka

juuuu

OMG Adam Lambert je ten nejhezčí, nejúžasnější...prostě nejlepší kluk na světě!!!Pořád hrajou jeho song Whataya want from me na německých hudebních kanálech a taky na Óčku...třeba dneska jsem ten song viděla 3krát....já ho upe lowuju děsně moooooc!!!a je mi u prdele že je gay, MĚ TO NEVADÍ!!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Chci se jen zeptat jak to je s Adamem a s Tommym jestli jsou spolu nebo ne atd? Muze mi někdo odpovedet
    • Nechodi spolu
  • Fúúúúúuuuuúúúúúúúúúúúúúúújj Gayyyyyy *11* *11* *11* je mi z vás na grcanie *11* *11* *12*
  • luuuca

...

udivuje mna ze ma celkem malo fanousku =?
  • Luky1987

Na Freddieho Mercuryho nikdy mať nebude!

• puspuspusinka

♥♥♥♥♥Adam♥♥♥♥♥

Hančooo... já tě asi zabiju... *1*
    Kvůli tobě, můžu jít normálně do blázince, diť já už pomalu neposlouchám nikoho jinýho než lidičky s iniciály A.L.
    Avril Lavigne
    Adámek Lambert

a to nechci vědět kdo je další na řadě ... *1*

Jakooo, ale můj názor...
    Adam je úžasnej, není to sice jako můj typ, jako kluk se mi moc nelíbí (můj je Evánek Taubenfeld)
    ale je úžasnej, jako jeho písničky jsou úplně total božííí...
    Kéž by bylo víc takových lidiček, jako je on, je prostě dokonalej a skvělej
    A že je gay... panebože... trapáci sou lidi kteří to řeší, jako dneska je to úplně normální, prostě narodíte se normální ale když zjistíte v 15 že se vám líp povídá s pohlavým stejným a ne opačným tak to neřešíte a dete do vztahu !!!
    Lásce na pohlaví ani věku nesejde !!!

Já wím melu zase kraviny, ale já to tak vidím, rozhodně nejsem padlá na hlavu abych někoho odsuzovala za jeho touhy !!!
    Má radši chlapy. Mno bože !!!
    Gayové sou stejnak lepší než heterouši... je s nima větší prča !!!
    Já mám kámoše gaye a za nic bych ho nevyměnila !!! *14*

♥♥♥♥♥ Miluju tě Adámku !!! ♥♥♥♥♥ *14*
    • puspuspusinka

Re: ♥♥♥♥♥Adam♥♥♥♥♥

Asi to tu nikoho nezajímá ale místo Evánka tam má bejt Tom Beck, ale to je fuk *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: ♥♥♥♥♥Adam♥♥♥♥♥

No jo Míšo...ses nám zase nějak rozepsala..., ale konečně si ze sebe dostala aspoň nějakou rozumnou věc, že Adam je boží, a že ten kdo ještě dneska nějak řeší homosexualitu je prostě debil...:)
  • nejste sami *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit