Přejít na výpis diskuzí

Adam Lambert

OSOBNOST 22.4.2009 
327 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love you Adam..
  • ??

... on je GAY?...
    *7*
    • sharpay1995

Re: ??

Jo... *3*
  • Text Vašeho příspěvku *4* *4*
  • RE: Adam

Škoda, že je gay, je to pěkný kluk a hezky zpívá.
    • Re: RE: Adam

JENOM PĚKNÝ A HEZKY ZPÍVÁ????????????????????????? *7* *7* *7* Zpívá nádherně a je přepřenádkerný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *4* *14* *14*
      • Re: Re: RE: Adam

PŘEPŘENÁDHERNÝ *4*

ty to říkáš, jak kdyby na tom bylo něco špatnýho, že je (možná) gay... :)
      • sharpay1995

Re: Re: RE: Adam

Určitě je gay... když se ktomu veřejně hlásí a líbá se v televizi s mužem..xDDD Ale nevím co stím všichni tak naděláte, no bóže tak je to gay a co...:)

jak vite, ze je to gay?!?!?! Vám to řekl??? ;-) *15*
  • strašně tě miluji si sexy srdce sve prodavam toběho davam *14* *14*
  • On je dokonalej unikát... Stačí. ;)
  • katarina78

Fan video pro Adama

Pro představu, jak by mělo vypadat to syrové video, které by se dalo do konečného videoklipu připojuji nějaké ukázky:
    http://www.youtube.com/wa tch?v=v7-28D1rejs
    nebo
    http://www .youtube.com/watch?v=GTWGKHRTY58
    p okud nemáte nikoho, kdo by vás natočil, tak stačí tenhle statický záběr, ale samozřejmě by bylo lepší, kdyby se ten obrázek víc hýbal:-)
    ono stačí třeba projít byt, nebo zahradu a zpívat písničku a v sestřihu to hned bude vypadat skvěle. ale měl by to být jeden záběr, bez střihů.
    O písničce diskutujeme na Lidech. Návrhy jsou Music Again, Strut a Fever:-)
    • sharpay1995

Re: Fan video pro Adama

Music Again...:)
      No ale tak jestli by sme to jako teoreticky opravdu chtěli dát dohromady, tak to by to opravdu potřebovalo někoho kdo to opravdu bude organizovat..:) Ty?xD
      • katarina78

Re: Re: Fan video pro Adama

Jasně, není na tom nic těžkýho. Natočíš video, uložíš ho na ulozto, nebo dáš na youtube, pošleš mi odkaz a pak už budu pracovat. Olomoucký Glamberts teď chystají nějaký sraz, ze kterého by byl taky hezký záznam, ale jinak není nutné se scházet, jen spolu budem komunikovat přes maily a diskuze. Nechci vám režírovat vaše videa, protože všechny Glamberts maj podle mě skvělý vkus, fantazii a dokážou přijít na originální způsob, jak by právě to jejich video mělo vypadat, aniž by jim to spolklo zbytečně moc času. No a co se týče písničky, tak je to zatím nerozhodně mezi Music Again a Fever:-))
        • katarina78

Re: Re: Re: Fan video pro Adama

A můj kontaktní mail pro tento projekt je katarina78@seznam.cz, nebo jsem na facebooku jako kaccenkka@gmail.com
  • lena094

Adam Lambert

jo Adam je skvělej :D slyšela jsem něco o tom že mám přijet na podzim do ČR jako předskokan KeShy :D nevíte co je na tom pravdy? *1*
  • lena094

Adam Lambert

jo Adam je skvělej :D slyšela jsem něco o tom že mám přijet na podzim do ČR jako předskokan KeShy :D nevíte co je na tom pravdy? *1* *14* *14*
    • katarina78

Re: Adam Lambert

Do ČR ne, ale do Evropy, tak bych to hádala na Německo. Ale psali o tom v Popcornu *13* kde si některými příspěvky nejsem zas až tak jistá. Mimo jiné tam u toho totiž psali i o tom, že Adam americkou Superstar vyhrál, což samozřejmě není pravda! *9* Tak těžko říct. Pokud si dobře vzpomínám, on sám měl prohlásit v rozhovoru, že na konci podzimu by měl dorazit do Británie. O ničem bližším k nám bohužel nemluvil *5*
      • Re: Re: Adam Lambert

Co to maš za fotku nějaká nahotinka???????HA HA HA HA HA *9* *9*
      • lena094

Re: Re: Adam Lambert

no nevim no *1* tohle jsem slyšela na Óčku tak nevim co je na tom pravdy..tak asi nic no *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit