-
neznám
-
-
Tak to asi žiješ v jiné dimenzi ;)
-
-
bude to nejvíc bude to nejdál *14* *14* *14* *14* *8* *5* *3* *15* *2* *1* *2* *15* *12*
-
-
?
-
-
To je hlas neříkám katty pery je také velmi dobrá. Ale Adel má specifickou barvu hlasu. Je talentovaná. Když se podíváte na Rihannu nebo lady gagu. Jsou něčím výstřední a u nich je to skoro pořád o těle.
Už mi to nepříjde jako velké umění. ADELE je jiná. A to mi je na ní sympatické. Myslím, že Britská a Americká scéna potřebovala někoho s velkým hlasem a s velkým potenciálem. -
*14* *14* Adele´´´´´´´´´´´´
-
Víte o tom že adele se rozhodla že už zpívat nebude????? *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
Tak proč pracuje na další desce, hm? *13*
-
-
♥
-
NÁDHERA
Ma opravdu krasny hlas,neco jako Duffy ale MNOHEM LEPSIII !!!!!! *3* *3* -
-
Re: NÁDHERA
Ten její hlas je neskutečnej a s Duffy se to nedá srovnat,má v sobě hloubku,je to z ní a ona tu hudbu opravdu prožívá.Takových zpěvaček je malo.A Adele změnila podle jejího názoru,když slyšela Pink.Jen tak dál,je to fakt super *4* -
Proboha jak můžeš srovnávat někoho jako je Adele s takovou ametérkou jako je Duffy ?! Duffy zpvívá snad ještě hůř než já :D -
jj taky souhlasim....ale rekla bych, ze jsou na tom nastejno....maji obe dve krasnej hlas....me se libi Chasing Pavements -
souhlasím!
Adele mám opravdu moc zajímavý hlas, a je moc sympatická- hlavně song Hometowvn Glory.!!! *3*
-
-
♥
-
Adele ♥
Nejlepší je rolling deep ♥ -
-
Re: Adele ♥
Rolling deep je podle mě její nej písnička.Ona je takový zajímavý typ. Má nádherný hlas. Kdyby ZHUBLA 20 kilo byla by dokonalá. Aspoň to není žádná vyumělkovaná barbína.
-
-
Všechno nejlepší :)))