-
*12*
-
-
Ukazuješ svoji fotku? to bych se moc teda nechlubil být tebou *15*
-
Opet velice inteligentni komentar *7*
-
-
Před pár měsíci jsem zahlédla její video v televizi, hned mě zaujalo. Na první poslech pozoruhodné. Od té doby neposlouchám vlastně nic jiného - když muziku, tak Adele!!! Je skvělá!!! Super hlas, krásné písně, až člověka bolí tam kdesi kolem srdce.
-
Mě je jedno jak vypadá,ale poslouchat se to nedá!100 lidí,100 chutí...
-
-
Skus jít před zrcadlo zaspívat si a pak si pusťit Adele uvidis rozdil Adele zpívá líp jak ty ma peknou postavu krasne zpívá tak se do ni nenavazej jo!
-
-
Adele je hnusná, tlustá a zpívá neuvěřitelně příšerně a kdo si myslí něco jiného je adept na léčebnu *1* *1* *1*
-
-
Jak jako na léčebnu!!!!!?????????
-
To neznamená že když je tlustá že hnusně zpívá mezi zpěvačkama je jedna z nejlepších!!!
Tlustých lidí je hodně!!!
-
-
Ahoj! Adele přeji ti k těhotenství hodně štěstí a zdraví a ať máš zdraví miminko,jinak ti co sem píšou že jsi tlustá tak nejsi to oni jsou jakjo bečky a jen si doma koušou nechty a záviděj ti!!! hodně štěstí :-))
-
Adele má rakovinu???????!!!!! *8* *8* ..nebo co to tu píšete?? *9* *9* ..
-
jezisi,to co tu niektori pisu o Adele,je nepochopitelne...ja neviem,ale asi pocuvaju len michala davida a evu a vaska...a ked uz niekto jej hlas nerozozna od chlapskeho,tak nema ani usi...neviem co k tomu dodat,nema to asi zmysel...
-
Adele je podle me hrozná zpevacka, nezlobte se
-
-
Máš pravdu!
-
-
si kluska *12* *16* *10* *11* *13* *9* *8* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *16*
-
Happy Brithday