-
Adele je fakt otrasná zpevacka
-
-
jzs jeji hlas je uplne uzasny a kazy to vi! jenom primitivove jako ty ne *12*
-
-
Adele není tlustá, naopak je to krásná ženská, ale zpívá příšerně. Nevyzpívá výšky, zní to, jako by se škrtila, no prostě jí na to nestačí hlas. Měla by se pokoušet o jednodušší píšničky, aby se to tak neprovalilo. *3*
-
-
To snad není možný... Co jsi dokázal ty? Kolik fanoušků máš ty? Kolik llidí tě slyšelo zpívat? Líbit se ti nemusí. Je to tvůj názor, ale nikdo se tě na něj neptal. Ano je to krásná ženská, která krásně zpívá... Vůbec nic si nedělá z lidí... Tak se do to ne*er... *16*
-
-
Co není možný, že má někdo sluch a slyší ty falešné tony? Mě moc lidí zpívat neslyšelo, ale jak už jsem psal, já se na rozdíl od Adele živím tím, co umím, madam. A že se mě nikdo neptal na názor? Tebe snad jo? Nebo jsi na takové duševní úrovní, že jsi přesvědčená, že to tvé zběsilé fanouškovství tě opravňuje říkat druhým, co můžou nebo nemůžou dělat, myslet si, cítit , psát... *3* *3* *3* Kde to žiješ????? *7*
-
-
A jak zpíváš ty chytráku a Adele zpívá nádherně *4*
-
-
Jestli se ptáš mě , tak můj zpěv teda nic moc, ale taky se tím neživím, ale naopak živím se tím, co umím - narozdíl od Adele. *3* *3*
-
-
To není vůbec pravda, on zpívá božsky. Jo a když zpívá příšerně, tak proč získala 9 sošek Grammy??? Přemýšlej trochu, než něco napíšeš.
-
-
Jenže "Omg" to nepochopí.Jak může mít hudební sluch,když mu to příjde jako škrábání na plech?? ...to,že ty výšky zní tak "vysoce" bude asi tím,že je jedna opravdu z mála kdo tyhle nepředstavitelné výšky vyzpívá..kdyby se o to pokoušel kdokoliv jiný tak pochybuji že by to zvládl .Její silný hlas a to,že i naživo zpívá překrásně má za následek těch 9 sošek .Tak omg až mi najdeš někoho lepšího,dej zase vědět *2* *2*
-
Jenže "Omg" to nepochopí.Jak může mít hudební sluch,když mu to příjde jako škrábání na plech?? *8* *1* ...to,že ty výšky zní tak "vysoce" bude asi tím,že je jedna opravdu z mála kdo tyhle nepředstavitelné výšky vyzpívá..kdyby se o to pokoušel kdokoliv jiný tak pochybuji že by to zvládl *3* .Její silný hlas a to,že i naživo zpívá překrásně má za následek těch 9 sošek *2* .Tak omg až mi najdeš někoho lepšího,dej zase vědět *3* *3* *3* *3* *3* *5*
-
Přemýším, to si piš. A jak to, že zjískala 9 sošek Grammy je mi upřímně záhadou. Rozhodně to dokazuje spíš to, že tyto soutěže jsou uplacené nebo přinejmenším neobjektivní, rozhodně to nedokazuje, že Adele je "božská" zpěvačka. Hluchouni. *5*
-
-
A víš, že písnička od Adele probudila jednu holčičku z kómatu???? Někde jsem to četl. A proč by to mělo být uplacené? Sám poslouchám Adele a myslím si, že je super, že nepotřebovala nějakou Superstar nebo X Factor, aby byla excelentní zpěvačkou.
-
-
-
-
Já vím panebože -,- taky píšu že zpívá procítěně a ví o čem zpívá a její hlas je silný , její hlas je spíše alt ale zpívá falzetem a někdy i výšky. A to je správně. A má hlubší hlas což je tak y hezké.
-
miluji písničky od Adele .Je tak nádherna že by na sobě neměla už nic měnit.Její písničky jsou užasne pro mě je velky idol a vždycky bude ja ji miluji
-
Mě se moc nelíbí jak Adale zpívá. Ale chápu ty, kterým se to líbí. Prostě se nachali ovlivnit všeobecným vkusem.
-
Adele taky můj velký idol:-)Nevádí je silnější nebo tlustá,ale je moc krásná!Má v sobě eleganci a přírodu!Miluju její krásný hlas.Zní jako zvon v kostele,a taky má moc dobré písnička papř...Roling in the deep,
Skyfall,Samone like you atd... *3* -
Ahoj Adele moc se mi líbí tvoje písničky. Zrovna o tobě dělám prezentaci a tak mě napadlo jestli bys o sobě nenapsala něco víc třeba jaké jsi měla děctví moc by mi to pomohlo.
děkuju *4* *4* *4* *3* -
Jakube co to tady žvatláš za nesmysly bych chtěla vidět tebe jakej seš bůček. *12* *12* *12* *12* prase.
-
Víte, že je Adele lesbička ? :D
-
-
Vieš, že má dieťa a aj druha, alebo už manžela??
-
kde ses to dočetla,,,,, že Adele Lesbička,,,,, toje jeji věc,snad *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
adele je velmi mila osoba aj spevacka nvsima si nazory inych a na svoj vek nevyzera stro skor vyspelo a jej pesnicky su precitene a velmi dobre ona je uplne ina ako daktore spevacky jej nejde iba o slavu ale o to aby ju ludia brali taka aka je a aby pochopili jej pesnicky este aj taka mila bola ze este zverejnila teraz pred nedavnom ze je chora a ZE MUSI ZRUSIT VYSTupenie a aj sa ukaala ako vyzera a niektori su este taky nenormalny ze pisu clanky ze pozrite ako adel vyzera bez make upu a to je dost hnusne a preco by mala byt lesbicka ked ma dceru aaj keby bola co vas to zaujima to jej sukromie
-
-
-
A ty Majdo neurážej lidi beztak sež nějáké párátko.Něco si zapamatuj!
Nikdo není dokonalý *10*