Přejít na výpis diskuzí

Adele

OSOBNOST 24.7.2008 
287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro omg... Pustila jsem si Evanescence i Amethystium a dávám ti za pravdu. Jsou úžasní. Asi nejsi z těch, co obdivují otřesného JB:
  • Já tady mluvím o zpevu a Adele je katastrofálna zpevacka, zpívá proste úplne príserne
  • všechno nejlepší Adele :)
  • Všechno nejlepší..špekno! =DD
    • není tlustá! *4* .soudit člověka podle vzhledu to jo to jde každému *4* .adele je krásná,překrásná..a opravdu nějaká vychrtlina by neunesla její hlas! *5* ...
    • HA HA a jak asi vypadas ty?,Adele neni tlusta a myslym ze by si sem nemel chodit kdyz ji takhle urazis............jenom ji zavidis a tak se bavis to znam ,ale nechapu *16* *10*
      • jj souhles a já si myslím že Adela to sluší takové jaká je je to zkrátka boubelka s božským hlasem tak vše nej nej *3*
  • Já Adel mám moc ráda ne že jí jen obdivuju ale tak=é miluju její hlas a hudbu.Je moc vinikající profesionální zpěvačka.Žádná zpěvačka nemá takový hlas jako ona.Adel můžu ti jen povědět že tě miluju .Ale mimochodem jmenuju se Adélka A jsem účinkující česko slovensko má talent tak se mějte!!!!!!
  • Pry se narodila jako chlap je to pravda nebo to je jenom fáma??
    • kdyby se narodila jako chlap tak by urcite nechtela se svym pritelem casem deti,a jestli si to zpozorovala tak kdyz ma menstruaci tak je to na ni dost videt(koukni se na ruzna videa z konzernu na youtube a uvidis).
    • To jsi si spletl/a diskuzi,tady se nemluví o Lady G. *8*
    • *1* *1* *1*
  • Já mám Adele ráda,je hezká,ale někdy bych jí tipovala 40. Záleží na účesu a na make-upu. Její písničky jsou krásné *14* ale neví někdo proč jsou tak smutné *9* ? I když mi ten styl k ní pasuje. *4*
  • Je to skvela zena a hlavne spevacka a vobec nevyzera staro je na svoj vek velmi vyspela a krasna a paci sa na nej ze je kus plnsia a tym nemyslim ze by bola tucna iba ze nie je taka ak o tie vychudnute spevacky viem ze schudla a jej pesnicky su pekne a nevadi ze su smutne ked to tak citi a treba sa aj nad tym zamyslet a potom komentovat
  • Adele má mít v Praze koncert 3.srpna v Sasazu. *3*
    • HA,HA Apríl už byl *16*
      • Presne,mas pravdu anonyme, nevim proc se bavis na jeji ucet,myslela jsem ze sem chodej lidi ktery ji maji radi a ne ty co se ji v podstate smejou,Adele by tohle nevidela rada *16*
  • Já jí absolutně miluju ! *14* Je DOKONALÁ !! A přesně.., nemyslím, že by měla zhubnout.. Myslím, že je krásná, přesně taková, jaká je.. A její hlas je nádherný .. Miluju její hudbu.. Není žádná písnička od ní, co by se mi nelíbila.. I LOVE her .. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit