Přejít na výpis diskuzí

Adina Mandlová

OSOBNOST 31.12.2006 
88 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ADINA

JÁ JSEM SLYŠEL V TV ,ŽE ŽILA V KANADĚ ,ODKUD NA SKLONKU PŘILETĚLA DO ČESKÉ REPUBLIKY.TAK CO JE POTOM PRAVDA? *4*
    • Re: ADINA

..NA SKLONKU ŽIVOTA.. *4*
  • Aj ja ju obdivujem! Isla z nej neskutočna energia a charizma,a naviac bola krasna a taka hrava,roztomila...A aj podla mna sa podoba na gwen steffani,ktora ma navysu aj podobnu povahu...
  • Adina byla vynikající herečka a na svoji dobu opravdu velmi krásná žena.
  • Dle mého názoru byla Adina Mandlová opravdu dobrá herečka a že střídala milence jako na běžíčím páse? Kdo se o ni zajímá, dozví se, že si prožila v životě trauma díky kterému měla k mužům zvláštní vztah a poznamenalo ji to..
  • youkiki100
    Já nemůžu říct nic víc a nic míň než to, že je to obdivuhodná, krásná a hlavně skutečná žena! ...úžasná... *14*
  • Já nevím,ale mě se Adina nejvíc líbila ve filmech s Raoulem Schránilem, oba dva měli neskutečné charisma a moc se k sobě hodili. Škoda, že nebyli manželé i ve skutečném životě,vždycky jsem si to přála, ona kočka a on charismatický sympaťák, byl by to pár jak vystřižený z Hollywoodu. Já je miluju oba dva. A taky jsem byla vždy hrdá na to,že se Adina narodila u nás v Mladé Boleslavi. *14* *14* *3* *5* *14*
  • Pani Mandlova byla dobra hercka divame se na starší filmy jsme o dost maldsi a divame se.Diváci z moravy *9* *3*
  • Zemrela na sifilis?

Mam ji rad, vyborna herecka za prvni republiky.
    • Re: Zemrela na sifilis?

Je pravda,že Adina měla hodně můžů, ale měli bychom jí brát a mluvit o ní jen jako o herečce a krásné inteligentní ženě jak je tu napsáno,a herečka byla skvělá.Mluvit o jejím osobním životě?to byla přece její věc =)
      • Re: Re: Zemrela na sifilis?

Souhlasím s Vámi. Byla to jen její osobní záležitost. Pro nás je důležité, jaká to byla herečka. Měli bychom být na ni upřímní. Byl to také pouze jen člověk ikdyž to byla kolaborantka....

*10* Proc by mela umirat na syfilis! This is disgusting!
        • Re: Re: Re: Zemrela na sifilis?

Souhlasím s tím příspěvkem, kde je psáno že to byla pouze jen její věc to jak se pohlavně zbližovala s muži a kolaborovala. Byla za to potrestána a už je to přes 60.let vyřešené ! PAMATUJTE SI TO !! Mluvte už o ní jen hezky. Už zemřela a o mrtvých se má mluvit hezky ikdyž to byl zlý člověk ..... Mějte prosím pro ni pochopení !! ....

Naprostej souhlas! Měla jsem jí taky ráda.
        • Re: Re: Re: Zemrela na sifilis?

A Ty chcípneš na lidskou blbost kokotíku kokote *1* *16*

Jak nekdo muze psat tak stupidni otazky o cloveku,ktery je po smrti a nemuze se branit.

Jaky ma smysl pokladat tak stupidni otazky o cloveku,ktery je po smrti a nemuze se branit?

Výška IQ je úmerná položenej otázke.
        Bola to krásna ženanale herečka v tom období bola určite lepšia N.Gollová alebo
        L.Baarová.
  • Adina Mandlova

Adina byla a zustane navzdy nejen skvela herecka,ale i clovek,ktery se o mnohe zaslouzil a mnohym lidem pomohl,ale jak uz to obcas byva...ne vzdy byla spravne pochopena a respektovana.Pro me zustane krasnou,inteligentni a zajimavou zenou s velkym smyslem pro humor!
  • Už je to 101 let od narození Adiny Mandlové a stále má určitě mnoho příznivců. Tomu se říká život prožitý naplno! :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit