-
Hvězda
Vím, že měla švagrovou lékařku a že žije její neteř, ale snad v cizině, nevíte o nich něco víc? Děkuju *4* -
-
Re: Hvězda
Dobrý den.Zajímalo by mne,kde je pohřbena Adina Mandlová,která v roce 1991 zemřela v Příbrami
Lída Baarová je pohřbena ve Strašnicích
děkuji
Rusnák -
Re: Hvězda
Neteř se jmenuje příjmením Pirrilo ((nebo tak nějakú a žije zřejmě v Monte Carlu či Itálii. Tam by měla být i podle mých informací pohřbena Adina...
-
-
k smichu..!
Adina ze je odobna Stefani? nebo seredovy..? zblaznili jste se?!! tak to jste houby fandove!! ja dokonce i na malte nasla kde bydlela! vy jste teprve ve stadiu kde je pohrbena a komu je podobna.. smutny.. bavte se! *5* -
-
Re: k smichu..!
hmm...ty jsi teda suvern-ka...tak nám to prozrat když jsi tak dobrá...
-
-
Adinka
Hejky lidičky naprosto zbožňuju prvorepublikové herce a tak mě zajímalo jak to vlastně s Adinou bylo *9* A tak jsem si půjčila její životopis, kterej sama napsala a je úžasný *14* Jestli jste ho nečetli tak moc doporučuju je to fakt bomba *3* -
-
Re: Adinka
Životop jsem četla. Adina jej nepsala,ale napsal jej podle jejího vypravování Škvorecký podle jejího vyprávění a Adinu dlouho k tomu kroku dlouho přemlouval. Adina se potom moc mrzela,ž k tomu vůbec přistoupila. *15*
-
-
prodám knihy o prvorepublikových hercích
Ahoj,
ruším sbírku knih o prvorepublikových hercích - nemáte zájem? Cena dohodou.
Vše je ve výborném stavu, pošlu klidně foto na mail.
Adina Mandlová - obrazový životopis
Vlasta Burian - obrazový životopis
Český film v obrazech v letech 1898 až 1945 (velká kniha fotografií, vzácné fotky, filmové plakáty, ukázky smluv na natáčení atd.)
Lesk a bída slavných českých žen
Nataša Gollová (Aleš cibulka)
Prokletí Lídy baarové (S. Motl)
Života sladké hořkosti (lída Baarová)
Pište na mail. Díky, Natálie -
-
Re: prodám knihy o prvorepublikových hercích
dobrý den, měl bych zájem o A.Mandlovou -obrazový životopis a český film v obrazech. děkuji radek
-
-
Film
Ve filmografii chybí film :
Mravnost nade vše -
-
Re: Film
rok 1936
-
-
foto
prodavam sbirku velkych fotek filmovych hvezd nektere i s venovanim mam je po babicce z roku 1942. MARVAN,VÍTOVÁ,PLACHTA,GOLOVÁ,HRU SINSKY ,ŠTEPNICKOVA a dalsí *4* -
-
Re: foto
Ahoj, náhodou jsem tady našla tvůj inzerát. Chtěla bych plakát Adiny, máš je také? Případně mě prosím kontaktuj na mail. Díky, Markéta -
Re: foto
dobrý den,měl bych zájem o některé fotky,ale jakou cenu požadujete cenu děkuji.radek
-
-
Re:Adina
Dobrý den.Byly jsme na dovolené ve Stankově okr.JH a tam nám jeden místní na břehu Stankovského rybníka ukazoval ruiny malé chatky a tvrdil,že tam jezdila Adina Mandlová.Jestli o tom někdo víte můžete mi napsat zda je to pravda.Děkuji -
Asi dobrá herečka, ale krásná? Mně nepřijde ani hezká. Ani Baarová se mi moc nelíbila. Krásná byla Vlasta Fialová(Divá Bára), Hana Vítová, Zita Kabátová..Hezká Nataša Gollová, Věra Ferbasová..
-
prodej
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jako znalci neznáte nějakého odborníka, který by uměl"ocenit" fotografii s vlastnoručním podpisem paní Adiny? Prosím jen vážné zájemmce, díky. -
-
Re: prodej
Nevím jestli jsem odborník ale sběratel určitě,fotek s A.M.mám spousty takže jsem přispěl i do knihy o ni.Pokud foto nemám tak bych měl zájem,jinak se podívejte na aukro jaké jsou ceny.
-
-
je tady jedna věcná chyba - ve filmu Hotel Modrá hvězda hrála Zuzanu, naopak v Kristiánovi byla Zuzana Nataša Gollová.
-
-
Omyl - v Kristiánovi hrála Zuzanu Adina Mandlová, jak to bylo v Modré hvězdě si nepamatuju.
-