Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bývalá přítelkyně jakuba prachaře.

• http://www.sroti.er.cz/ *14*
  • Agáta je obchodnice. Ten příběh o nevěře a potom dohady, kdo je vlastně otcem očekávaného dítěte byl chytrý tah, který významně pomohl splácet hypotéku, nové auto atd. Dcerku nyní ukrývá před objektivy, cena za její první fotku bude asi pěkně vysoká, neboť každý bude hledat nějakou podobu s potenciálním otcem a senzacechtiví trubkové budou chtít vidět testy otcovství... Pěkně si vás vodí Agáta, chechtáky se jí sypou z bulváru bez námahy.
  • Blbost!

Proč si každej myslí že Agáta hje kráva?Agátka je náhodou opravdu moc milé děvče(i když trošku víc sprosté :D).Říkejte si o ní co chcete mě je to vlastně fuk ale podle mě by jste měli změnit názor. :)
    • Re: Blbost!

Já si to myslím taky...
    • Re: Blbost!

přesně nikomu nic nedělá!
  • Viete, že ste chudera, len keby ste sa nám už neukazovala na televíznej obrazovke. Zaujímajú nás ľudia, ktorí niečo dokázali a sú prospešní pre našu spoločnosť, to sú tí inteligentní ľudia a nie vy, nič ste nedokázala sama a pekných dievčat s pokorou chodí po ulici veľa a nie afektované trdlo...
  • Proč zrovna ona?

Nevíte, proč ji tak protěžujou? Zas tak hezká nejni, a chytrá asi taky nebude. Tak proč zrovna ona jde z kšeftu do kšeftu, furt se jí prachy sypou? To já dyž byl mladej, my museli skutečně makat! Takovéto vyžle nedoštudované... ani noční košile by ji neslušela... Prej modelka. A herečka? Hraje snad Marii v nějakém projektu, nebo co, zas nějaký čerti a andělé to budou! Sodoma Gomora? Ne! Sodoma Agáta!!! *5*
    • Re: Proč zrovna ona?

hezká je!je moc hezká!to ona tenkrát měla vyhrát miss!a furt jí neurážejte a nechte jí napokoji nikdi jí neznáte!dyť je "jenom sama sebou" a na nic si nehraje
    • Re: Proč zrovna ona?

jojo když si byl TY mladej,,tyhle kecy si strč....a doplň si info,takhle nedoštudovaná má střední za sebou a je dále na studiích ... takže i kdyby nebyla tak úspěšnou modelkou, dokázala by toho stejně víc jak ty!" *15* a proč je tak úspěšná? *7* de si za snem..chce mít prachy a má je..sice né ješět tolik ale jestli to půjde tímhle tempem .. bude tam kam ty se nikdy nedostaneš...předpokládám, že ty si sny neplníš a žiješ tak jak ti život ustlal..gooodbuyy,,, a lituj se dál, že ostatní sou úspěšní a ty ne *8*
      • Re: Re: Proč zrovna ona?

Jooo, tvrde do nich, bojuj za nasi Agátku, ale pujdem na ne s pravdou, zadny lzi, co tady ti zavistivci vymejslej!!
  • misulinka69

agy

přijdemi jako že využívá toho že má slavnou matku a muže si dovolit vše... ale jo jen at se ukaže světu ale dlouho nahoře se neudrží... a pak sama bude brečet že ji nikdo nechce čůzu mrˇavou...
  • roselafendo

Agáta

Česká Paris Hilton!
    • Re: Agáta

je mnohem mnohem lepčí ne ž Paris! *13*
  • cajushka

Agáta na hrad!!!?

................nikdy....... *15* *15* *15*
  • někdo novej

že prý má nového borce......by mě zajmalo kdo je ten chudák??......no i když s ní může chodit jen vypatlaný blb!!! *15* *16* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit