Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máma Vás neuměla vychovat a teď bude všem radit, koho volit.
    Měla by se zaměřit na převýchovu doma, ne národa.
  • Ať už se jde někam zahrabat pořád jen pomlouvá a zesměšňuje druhé a sama je to rozmazlená pipka.A postavu na modelku už taky dávno nemá.
  • danisqa

hadka

to co udelala kvuli maresovi lucce petriskove je vazne hnus neni ona nejaka postizena jak by bylo ji kdyby ji nekdo zkazil celou jeji karieru je teda par don ona zadnou nema a ja se lucce nedivim ze ju nenavidi ja taky ne a rozhodne bych s tim neco delala *4* *4* *8* *16* *16* *10*
  • freestailman

jden den na živo

agáta byla ubytována u nás v penzionu v liberci sice na jeden den ale i tak sem byl rád že tam byla pre je to moc krásná ženská
  • Ale abych Agátu pořád jenom nehanila, tak musím uznat, že má hezky zařízený domek a na svém portále prodává docela hezký věci, to je asi tak vše.
  • SOukromé fotky Agáty Hanychové Stahuj zde : http://uploading.com/files/d3995ae1/Soukrom%25C3%25A9%2Bfotky%2BAg%25C3%25A1ty%2BHanychov%25C3%25A9.rar/
  • Gratuluju Agáto a přeju hlavně zdravíčko *3*
  • agátin řetízek - pomocte mi to objasnit

ahoj lidi, potřebuju něco vědět, koukám na to už několik let. kdo z vás by měl tip, napište prosím. zajímá mě, co to nosí agáta (teď už méně) na krku za řetízek. je to krátký řetízek a u uzávěru má takovou placičku. stačí firma, děkuju moc
  • sandy.velson

Best :)

Agi je drsná. Z bulváru si dělá srandu a má všechny pomluvy v pr*eli :)
    • Tereza

Re: Best :)

No řekla bych to trošku jinak.Nevim co je na ní tak drsnýho,co dokázala tak zázračnýho že jí tak obdivujete.Vždycky kde se někde objevila tak z toho byl akorát tak skandál.Vaše názory vám neberu,ale to byla je a bude vždycky jen nula.
      • Re: Re: Best :)

No já si myslím ,že je hodně chytrá ,protože jak by se s ní potom mohl stát takhle slavnej člověk???Modelky zase tak slavné nejsou a myslím že ona je moc ctižádostivá na to aby seděla v koutě.Tak prostě dělá věci aby se zviditelnila!
        • tenzie

Re: Re: Re: Best :)

Jo, je ctižádostivá, ale až tak, že mi je naprosto nesympatická. Je hrozně nafoukaná a to soupeření s Krainovou mi nejde do hlavy. Ani bych se nedivila, kdyby to dělaly jen na veřejnosti a ve skutečnosti by byly kamarádky....
          • Re: Re: Re: Re: Best :)

Kamarádky rozhodně nejsou. I kdyby Agáta stokrát chtěla, tak Simona nemá zájem ani potřebu se s ní kamarádit. Je mezi nimi 12 let věku rozdíl a obě mají diametrálně odlišné názory i pohled na svět, o chování nemluvě. Takže by se jako kamarádky nesnesly.
      • larka

Re: Re: Best :)

souhlasim....udělá snad cokoli aby se zviditelnila...jak jedla ty červy ...fakt prase...nwm jek vám, ale mě se znechutila ještě víc
        *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Takže nový pokus, snad mě nevymažete, když si budu trvat na tom, že je Agáta obyčejná št...a a její máma by se za ní měla stydět. Vychová z dítěte spratka, co se bude honosit oblečením, o které stejně normální soudný člověk nestojí. Dávám jim 4 roky a jdou s tím přešťastným tatínkem od sebe. Agáta patří do spolku zcela zbytečných lidí.
    • Taky souhlasím s tím, že se rozejdou, ale já jim dávám kratší lhůtu, tak za rok, za dva bude po všem. Vždyť ona se chová, jako kdyby žádného přítele ani dítě neměla a je otázka času, kdy si to její přítel uvědomí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit