Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sbirka clanku

Ahoj! Prodam sbirku clanku o Agate. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • veronika16

no...

tak sem si rikala ze se na drahou agatku kouknu kdyz o ni ted slysim v jednom kuse...a koukam na to forum a je to pekna spina...lidi copak si musite porad nadavat....je to des...nejsem agatin fanousek...myslim ze je uplne vypita jinak by nedelala takovy kraviny a nerikala naprosty nesmysly...mozna je pekna ale jak se chova...mohla by se trochu vzpamatovat...dyt to uz kazdymu leze na nervy...no pocitam s tim ze mi zase nekdo rekne jak moc ji zavidim(i kdyz nevim co teda...)a jak sem debilni a tak podobne ale bylo by fajn jit jednou na forum a vyjadrit svuj azor aniz by ostatni hned startovali...btw kouknete sem http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=37172
  • Není špatná

Podle mého je Agáta se svou hranou image mírně trapná, ale umí využít každé příležitosti,jak se zviditelnit, a to neumí každý. To vážně oceňuji. Já bych asi chodila kanálama, mít na kontě tolik skandálů,jako ona. Každopádně je to určitě na pokec fajn holka a i přes ty věčné titulky ji mám ráda. *15*
  • jednim slovem K*rva
  • nuuudnááááááááá *15*
    • vasik90
      krasna svatba navim lidi co chcete.nechte ti lidi uz konecne zit v klidu.
      • Hlavně aby ti lidi nás nechali... Zapneš TV, internet a máš Agátku... S prostředníkem, s Krišpínkem, s rozvodem, se svatbou atd.
  • Mam ji ráda

Ten kdO ji nezná ji sOudit nemůže...lidi dělaj dalekO hOrší věci než Ona a eště sOu za tO placený,nebO vychvalOvaný,takže vy,cO tady melete hOvna si dejte vOdchOd! Je krásná,mladá,perspektivní a my můžeme jenOm závidět! *13*
    • amush

Re: Mam ji ráda

NO tak této budu něco zavídet,fakt promin, kazdeho je to svuj nazor, ale co k zavidení, je tak toho dost málo,vzdyt není prirodní nic.Co je na teto zenske ideál krásy,to bych ráda vedela.Ja bych proste rekla,ze modeling je uplne o necem jinem!!to je muj nazor.
      • eleadrin

Re: Re: Mam ji ráda

modeling je hlavně o postavě a fotogeničnosti, a jestli sis někdy všimla, tak většina krásných holek vůbec není fotogenická, a ač jsou nádherný, tak na fotkách vypadají tragicky :)Proto je asi tolik modelek nehezkých či dokonce ošklivých
      • gabriellavanessa

Re: Re: Mam ji ráda

souhlasím podle mě se jen vytahuje
      • Re: Re: Mam ji ráda

já myslim,že každej,kdO tu něcO napsal má aspOň z části pravdu..prOstě tO píšeme tak,jak tO cítíme a hOtOvO! A netvrdím,že já mám pravdu,jen vyjadřuji svůj názOr! *5*
    • Re: Mam ji ráda

muzu se zeptat kolik ti je?ja jen jakoze v tom mas docela jasno..a videla si treba na streamu jeji zpoved..nevim jestli bys tohle rikala..jako je krasna ale kdo ne kdyz je naliceny...jako ja ji nemam rada ale jako nechci o ni rikat tady nic spatnyho...ale ty ji snad znas?kdyz o ni takle mluvis ..ty rikas ze kdo ji nezna tak ze nemuze soudit ale jako ty delas to samy...soudis ji podle toho jak je hezka..myslim ze modelky ktere reprezentuji nasi zemi nebo kteroukoliv jinou ..by meli mit neco v hlave..zatim sem nic od ni chytreho neslysela tak nejsem presvedcena ze zrovna ona by mela reprezentovat nasi zemi..ale jako pravda mozna je to odraz naseho naroda..proste tady se jen hledi na krasu postavy ale terba co je v hlave moc nikoho nezajima...mozna to je skoda...myslim ze existuje hodne krasnych divek ktere jsou i chytre ale jen nejsou tak prubojne a nedelaji takove skandaly jako treba tady agatka..proto se jich nikdo nevsimne...coz je fakt skoda *13* *13*
      • Re: Re: Mam ji ráda

Jistě, chápu tě...ne neznám ji OsObně,takže musím dávat na první dOjem,ale přijde mi hnusný,dyž tu O ní začnOu říkat jaká je tO děvka,dilinka apOd...! SamOzřejmě,že se chOvá jakO trdlO tO jO,ale třeba si tO jednOu uvědOmí,já bych jí dala čas. KrOmě tOhO,že se vyjadřuje dost vulgárně O svých kOlezích a kOleginích,je věčně Ožralá a dělá skandály,vlastně nikOmu neubližuje...takže v tOmhle se asi neshOdneme,ale respektuju tvůj názOr a byla bych ráda,dybys udělala to samé. *3* jO a s tim věkem...prOč že tě tO zajímá? *1*
        • Re: Re: Re: Mam ji ráda

no jen tak pro orientaci..jestli chces vedet tak me je 16..no a ja tvuj nazor respektuju..co mi vlastne zbyva ze jo..a jako to cos tady vyjmenovala tak to nestaci na to abys ji nemela rada nebo aspon nebyla jeji ,,fanynka"?..ja myslim ze tyto duvody jsou prave ty, pro ktere ma ona celkem dost nepriznivcu..a myslim ze cas ji nepomuze..zmenit by ji mohli tak podle me deti..ale myslim ze na ne se asi nechysta..ale to si jen myslim ze jo *5*
          • Re: Re: Re: Re: Mam ji ráda

ahoj agato Ty jsi moc hezka a taky jsi hrozne podobna Vanesse Hudgens a to je uzasne..... *14*
  • Taky se vůbec nedivím tomu, že není úspěšná v zahraničí, ono kdo by o takovou hybridu stál že? Kdyby se narodila třeba ve Francii a takhle se tam chovala, tak by s ní všechny modelingové agentury vyrazily dveře, to jenom holt Češi jsou mentálně na nižší úrovni, že oslavujou takovouhle nicku, která se ani chovat neumí. No jak jsem řekla, úspěšná je jenom díky své matce, která jí umetla cestičku a díky roztaženým nohám a já doufám, že ostatní holky budou natolik rozumné a nebudou si z ní brát příklad, jinak to tady můžem zabalit. To je asi tak vše, co jsem o ní chtěla říct, víc nemá cenu se k ní vyjadřovat, je to ztráta času. Takže Agátko, já doufám, že jednoho krásného dne konečně dospěješ a všechno ti dojde, jenom prosím tě zařiď, aby ten den přišel co nejdříve. *3*
    • Já bych to zkrátila :D Agáta ví o nízké úrovni tady, proto se chová tak,jak se chová,aby si udržela pozornost.
      Jinak je velmi inteligentní,chytrá a vtipná :-)

Zkrátka ji to myslí a umí využít příležitosti, takže uznání *1*
      • Ano, bohužel máš pravdu, Agáta ví, že 80% Čechů jsou blbci na nízké mentální úrovni stejně tak jako ona sama, takže si všichni krásně notujou, prostě vrána k vráně sedá. Další mínus pro ČR. *9*
        • Omyl, Daisy, 80 % Čechů nejsou blbci, je to celých 100 %, protože si necháme všechno líbit. Stádo ovcí je proti nám x-krát inteligentnější. (nechci sem tahat politiku, omlouvám se). Ale víc Hanychových, tak nám naše "úroveň" nevadí.
          • jojo, svatá pravda
  • januska100

příjmetemě???

ahoj sem tu nová můžu mezi vás *1*
    • januska100

Re: příjmetemě???

halo
      *8* *8*
      • Re: Re: příjmetemě???

jasnéééééééééé jen tu bud lasko máááá
        -INLOVE-
        • januska100

Re: Re: Re: příjmetemě???

děkuju že stemi někdo odpověděl konečně *4*
  • Agáta končí s Dopitou? Ani se nedivím....já jsem to tady předpovídala někdy před půl rokem. Není se čemu divit, když jiné ženě ukradnu chlapa, tak musím přece dopředu počítat s tím, že i mě ho může ukrást jiná, to je logické. Navíc chlap, který jak pilná včelička přelétává z jednoho kvítku na druhý, zůstane nevěrníkem nafurt. Jako např. Kokta. Sklízíš, to co jsi zasela. Osud ti vrací údery, které tys zasadila jiným. Pokud se nepletu, tak Dopita před tebou měl přítelkyni a malého syna. Odvádět chlapa od rodiny se nikdy nevyplácí, vždycky se to vrátí. O tom by mohla vyprávět tvá kolegyně z branže paní Partyšů.
  • Nechápu, co je tohle za modelku? Ta si na modelku jen hraje. Hrozně mě vaděj takový nuly, který na to nemají a furt o sobě prohlašují, že jsou modelky. Tyhle nuly nejspíš nikdy neviděly topmodelky formátu krásná Adriana Lima, Bar Refaeli, Irina Shayk, Doutzen Kroes, to jsou pravé modelky, které se mohou pyšnit označením supermodelky, a ne tyhle nicky, které na to nikdy nebudou mít proporce. Hanychová na svých fotkách působí velmi lacině, neumí pózovat, kdežto výše zmiňované dívky jsou profesionálky každým coulem, vypadají jako pravé dámy, umějí pózovat aniž by vypadaly jak laciný děvy z bordelu. Hanychová, máš se ještě co učit!!!!
    • Normální,typická modelka-tábák,alkohol,pervitin,heroin,kokain-to je tradiční životospráva 99% modelek a účastnic soutěží Miss,tak už to prostě ve světě chodí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit