-
au
Ahojky,
patri mezi ty co se mi moc libi,ale docela jsem v soku kdyz sleduji jeji videa.Myslim ze byt krasna nestaci trosku se musis i chovat.Sama jsem blazniva,ale to je na me moc.Tim si muzes hodne lidi pobourit,jako se to stalo u me kdyz te sleduji.Nerikam tim at si hned hrajes na princeznu,ale buran taky nemusis byt.Docela mne odradila -
To, čím se Agáta Hanychová předvádí, je to nejubožejší co může být. Nechápu, proč je v každém vysílání Stop Star. Jenom špulí hubu a svléká se. To je vše co umí. Je ubohá a laciná. Máme tolik kvalitních celebrit, umělkyň, které nepotřebují být viděny a slyšeny. Proč se mají všichni dívat na nějakého Kryšpína, když je tolik jiných krásných miminek. Vychovává z něho stejného budižkničemu jako je sama. Strašně se divím její matce, že jí nepromluví do duše. Neslyšela jsem jediného člověka, který by byl na ni zvědavý.
-
-
já bych to trochu poupravila,ona z něj nevychovává budižkničemu,ona ho totiž nevychová vůbec,ona na něj vyloženě se....
-
se musis pohybovat v jine spolecnosti a uslysis.....a ne nekde mezi popelarema a priblbyma prodavackama ktery jen umej v pracovni dobe mlet drzkou a pomlouvat a stezovat si na svuj neuspech
-
-
Tak si myslím, že být prodavačka s čistým svědomím je daleko větší úspěch, než být luxusní d ě v k a veřejně propíchaná každým hokejistou, fotbalistou a podnikatelem skrz naskrz. *3*
-
Adolfe, jsi fakt boží dílo. Buď jsi sama Agáta nebo agátofil, tudíž člověk zralý na psychiatrickou léčbu (vč. kastrace, nechceme, abyste se množili).
-
-
-
NEJ
Je nejlepší z našich modelek..I like her:)** -
Agátka
Agátka je báječná holka atraktivní, nádherná určitě to dotáhne daleko *5* -
-
Re: Agátka
asi do rakve,s tím tvým obrázkem na konci
-
-
ajajaj, to je zase v prd....li :p agátě zase onemocněl synek,ale pročpak? Agátka si šla chlastat do klubu a synáčka má hlídat matka? Agátě nestačí že alespon se umistíla v mISS ale néé. Ona si musí vyfotit holou zadnici a dát to na net:p fakt totální trapas. A toho synka lituju. Agáta měla bejt radši neplodná a neměli by jí povolit radši ani adopci. Už tak je vydět že se nedokáže postarat sama o sebe natož o šedesát šest dětí. A jestly budete mít kecy typu závidíš agátce ona toho dokázala narozdíl od tebe hodně chtěl bych vydět tvoje děti, tak vám zezačátku říkám že není co závidět. Copak já ji závádím že si vyfotí holou zadnici a dá jí na net a klíďo píďo se fotí s tequillou nebo co v těhotenství . No pardon ale tohle jí může závidět jenom blázen a abych se zmínila o jejím činu. Činy páchá ale né nějaké kladné,skandály skandláli skandály. Dokázala něco? NE" ono by v jejím případě stačilo dokázat, třeba vydržet s jedním chlapem aspon dva roky a starat se o syna natož ti chytří s IQ alespon nad 110, je zachránit někomu život což Aguška zachránila život leda tak nevinné tequille která si přála bejt vypitá :DD Už i o tom faktu mi stačí že má agulinečka IQ mín jak zimní teploty pod nulou. Normální holka by to nedělala, ve fans jí maj jenom děti 12-15 let protože dospělí nebo alespon deti s velkým rozumem se jí akorát vyspějou do očí:P a to samé i důchodci kteří na ní nejsou zvědaví jo a kdyby vás to zajímalo já mám doma tříletou princezničku Nelinku. V TPSTARMAGAZIN si agata pomlouvá špatně upravené maminky alespon poznat jaka je b-....a" nebo na horáh si lyžuje jenom v prdě. Ano at si lyžuje me je jedno ze se ztrapní ale ono jí to může ublížit může umrznout. omlouvám se za gramatické chyby jen abyste to věděli:p v dětské herně nebo co to bylo tam lidi byli ve svetrech ale ona v prdě jako vždycky:P kdyby nebyla tak blbá a schválně se v těhotenství nepředváděla a nefotila se nahá a nerobila skandaly, tak by sme jí možná měli rádi:ú a je jedno že umí třeba 234567 jazyky plinile a že porodí dalších 3456754 dětí, i tak pro nás bude hloupoučká ágátka která si to pohnojila, proč nemůže bejt jako ostatní matyk??? proč?!??? Jenom předem říkám že ty narářky že já žádné jazyky neumim já má určitě vetsi iq než agata a to i mrkev :-D já umim 4 cizi jazyky italsky anglicky a francouzsky a ruksy tak a ted si me setrete me nesetrete:PPPPP Vaše Karolína :p
-
-
Každá normální matka si večer hraje s dítětem a před spaním mu vypráví pohádky, Agáta místo toho vymetá večírky. Taky nechápu,co by jí měl kdo závidět. Jejího syna upřímně lituju,protože chůvy a babičku bude znát líp než svoji matku. Svoji matku bude znát hlavně z fotek se skleničkou v ruce. Jí není co závidět, rozhodně ne ten přízemní a laciný styl života, který vede. A jestli mi na tohle někdo odepíše, že Agáta na rozdíl ode mě něco dokázala,tak bych ráda věděla, co přesně...fotit se nahatá do Playboye nehodlám,protože těmi špinavými a páchnoucími 100 000 Kč,co by mi za to dali, svoje svědomí neočistím, nahotu nepřikryju a čest si nezachovám.
-
-
raději málo upravenou matku než cokoli agátového :p Co je águš po tom že některé matky nevypadají podle jejích představ? že si synáček prohlédne fotky maminky, jak si dává sklenku vína v těhotenství - protože ona se u toho chtěla INTELIGENTNě vyfotit - tak své matičce asi pěkně poděkuje. Aguš zjevně nedochází že se mu budou děti smát (synovi). Opravdu milující matka :D Tyhle fakty mě přesvědčily,že agáta má IQ maximálně na bodě mrazu. V jednom kuse chce bejt pryč,sama říkala že do zahraničí si syna brát nemůže takjže ho bude hlídat maminka/chůva. Takhle si synáčka neužije když bude v jednom kuse pryč. A ještě šem předhazuje,aby volili Karla Schvanzenberga nebo jak se to píše, ano já taky volila karla a nikoho nenutim aby ho volili taky. *7* Čechy sou prej n hovn* říkala, tak at se sklidní. Čechy jsou nádherný stát a to že je na hovn* zavinila ona protože ze sebe dělá modelku a uráží náš stát:p Syna nemůže brát do zahraničí takže se sním vlastně nebude moct sttýkat. A já vím, co to je, protože mám taky dítě. A agáta určitě nebude na svoje těhotenství vzpomínat ráda, až bude synovi vysvětlovat ten incident s vínem v těhotenství...:p *12* *12* *12* *12* *12* stydím se, takhle urážet náš stát!!!!!
-
-
-
Názor
V Topstaru byla reportáž, kde se měřilo IQ určitým celebritám. Agáta měla IQ 136, i když ono taky záleží na povaze člověka, jestli té inteligence dokáže 100% využít nebo ne. A podle přetvařování se před kamerou nejde poznat člověka, těžko říct jestli je opravdu tak hloupá nebo to jen hraje. A taky ten náš český bulvár všechno překroutí a nafoukne. A nechápu, jak může dělat modelku, v obličeji není moc hezká. -
paní Prachařová je k.rva? vždyť je frigidní. jinak mě pobavily dříve ty její narážky na Krainovou, že je stará atd. Paní Agáta má sice míň let než paní Simona, ale má ten dar zase starší vypadat - což bych s ní měnila. Stejně tak je mi líto, že musí chudera hladovět aby měla štíhlou figuru. Mě je o sedm let více, cpu se a jsem pořád jak lunt. Neslušná není, je to spíš jen introvertní telátko, co by si bez maminky ani neprdlo.
-
moje mama me nuti a bych nesnašela agatu hanychovou , ale ktomu neni zadny duvod ja ji mam rada . nekdo z lidi napiste neco o agate hanychove rada si to přečtu . *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
-
kkk
nebojte treba na to Agi dojde ve 40 a bude to poslusna panicka s manzilkem a 4 detma:-) ae ted se chova fkt strestene ale mam ji rada je lepsi nez krainova *3* -
gggggggggg
nejhezci je kdyz nešpulí. kdo souhlasí??????? *1* *1* *3* *5* *3*