Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej modelka na světě

je prostě nej je sama sebou stojí si zatím co udělala *14* a je to silná osobnost *3* takovýhle průsery nedělá jen ona akorát uní to práskne páč je slavná a jinak je to prostě moje nejoblibenější modelka *5* agáto si super a hlavně se neměn bud taková jaká si *15* *1*
  • moje mama ti v zkazuje , ze si blba *16*
  • http://misstip.ic.cz/miss2005/sympatie12.html
    Nechápu že se vůb dostala tehdy do dvanáctky...To asi jen díky své matce..A v týhle 12 byla bezkonkurenčně nejošklivější !!!
    • Skutečně bezkonkurenčně nejošklivější. Ošklivá, nezajímavá, asi i hloupá ... to máme celebrity...
    • za to ty by ses nedostala ani do prvni tisicovky
  • Jinak dodávám, že Agáta nemá žádný talent. Nechápu, proč je pro vás tak "dokonalá"! Kdyby neměla slavnou matku,tak by byla nikdo. Sama to říkala. To jí nemůže máma říct či promluvit do duše? Tzv. Paris Hilton (i když musim uznat že proti tédle nádheře je agáta úplný anděl) je ale docela ujetá přezdívka. Jsme od sebe s Agátou oddělené 5 let a já jsem sice mladší,ale myslím,že i mrkev je inteligentnější,než ona! *6*
  • Nezlobte se na mě,ale tohle není žádná modelka. Kdyby to byla kvalitní,žádaná modelka, tak už dávno maká v zahraničí a vydělává těžký prachy. U nás v ČR žádná opravdová modelka není, ty nejlepší dávno odjely za hranice a tady vegetujou jenom holky,o které zahraničí zájem nemá, živěj se jenom skandálama a tomu všemu říkají "modeling". Ví vůbec někdo,co to je pravý modeling? Je to těžká práce pro holky, které musejí mít silnou vůli a píli něco dokázat a které se musejí hodně otáčet, aby se v těchto vodách vůbec udržely. U nás slovo "modeling" hodně degradovalo a bohužel se za něj schovávají slečny,které nemají ani šajnu, co to slovo znamená.
    • Mas naprostou pravdu :D :D :D
      • jenom agátě závidíte nic jinýho v tom není *3*
        • ono jí je co závidět? spíš jí litovat :-)
        • my agátě závidíme,že dělá skandáli? My agátě závidíme, že jí třičtvrtina čechů nenávidí? My agátě závidíme, že má nemocného syna a může si za to sama? Promiň,ale jak vidíš, tak máme názory:p závist to vážně není. Ano říká se to,ale my jí nezávidíme ty věci výše uvedené fakt ne:D
  • lenulkasmuszlik

AGÁTKO!!

Ahojky Agátko, mám tě mocki ráda.. *3* *14*
  • je to blbá kr*va prostitutka p**a a sla*ka nic víc je ubohá a trapna je jenom k smíchu *16* *15* *15* *2*
    • Souhlasim stebou :D :D :D
  • kromě sexu a chlastu

nevím o jejích dalších přednostech (viz její poslední akce jákoby fotografky). Jestli je tohle osobnost, tak já se hlásím rovněž - už jsem exhibicionizoval, měl jsem poměr s černoškou a vietnamkou bez ochrany a také jsem už měl styk se zrzavou. Bohužel nechlastám a nedroguji, nemluvím sprostě a rovněž jsem nevyzkoušel chlapa - tak asi nemám šanci... *9*
  • Modeling

Agáta je pěkná holčina ... ale proč si nechala Sámera? *8* *15*
  • raději málo upravenou matku než cokoli agátového :p Co je águš po tom že některé matky nevypadají podle jejích představ? že si synáček prohlédne fotky maminky, jak si dává sklenku vína v těhotenství - protože ona se u toho chtěla INTELIGENTNě vyfotit - tak své matičce asi pěkně poděkuje. Aguš zjevně nedochází že se mu budou děti smát (synovi). Opravdu milující matka :D Tyhle fakty mě přesvědčily,že agáta má IQ maximálně na bodě mrazu. V jednom kuse chce bejt pryč,sama říkala že do zahraničí si syna brát nemůže takjže ho bude hlídat maminka/chůva. Takhle si synáčka neužije když bude v jednom kuse pryč. A ještě šem předhazuje,aby volili Karla Schvanzenberga nebo jak se to píše, ano já taky volila karla a nikoho nenutim aby ho volili taky. Čechy sou prej n hovn* říkala, tak at se sklidní. Čechy jsou nádherný stát a to že je na hovn* zavinila ona protože ze sebe dělá modelku a uráží náš stát:p Syna nemůže brát do zahraničí takže se sním vlastně nebude moct sttýkat. A já vím, co to je, protože mám taky dítě. A agáta určitě nebude na svoje těhotenství vzpomínat ráda, až bude synovi vysvětlovat ten incident s vínem v těhotenství...:p stydím se, takhle urážet náš stát!!!!!
    • Ostatní matky třeba nevypadají tak načančaně jako ona,ale na rozdíl od ní se svým dětem věnují a to se cení daleko víc. K čemu je matka, která vypadá jak barbína, když jí kluka musí neustále hlídat cizí chůva. Kryšpín je chudák, je to pravda. Ona na něj nemá čas a až bude dospělý,tak mu to už nebude moct nahradit. A to kožní onemocnění mu beztak způsobila ona tím chlastem a kouřením během těhotenství. Za to ji bude Kryšpín určitě strašně milovat, až ty fotky uvidí. Je blbá jak necky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší