Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • agata

Opravdu si myslíte, že Agáta je herečka, když hrála v jednom filmu? A co všechno v životě dokáyala natolik, aby se o ní mluvilo jako o celebritě?

Studuje Vysokou v Opavě- institut tvůrčí fotografie, chápu , že kvůli takovejm protekčním dětičkám nemají statní šanci
    • larka

Re: agata

Tak to je jasný kdo má prachy může studovat cokoliv a je dno zda na to má předpoklady nebo ne! *16*
  • Je pěkná,otom nemůže být řeč,ale jak může mít IQ 137,když ani nedokáže spočítat příklady pro nižší třídy ZŠ.
  • Agátko,začínáš být příliš vulgární.
    • Souhlasím, ale malinko poupravím - Agáta je vulgární už od počátku své "kariéry". Nebýt fakáčů,které ukazuje na fotografy, vulgárních póz, nahatých fotek, tak si neškrtne,protože inteligencí a krásou by se neuživila. Tímhle způsobem si zatím jakžtakž udržuje sledovanost, ale její popularita asi hodně klesá,tak musí vyrukovat s takovými vulgaritami jako nahatým zadkem. Jde to s ní hodně rychle z kopce.
    • Začíná???
    • To ona odjakživa nebo aspoň od té doby,co exhibuje na internetu
  • Tahle osoba která chodí pro sociální dávky na dítě a přitom uráží např. velmi schopnou podnikatelku Miss ČR Doležalovou že je kráv.. atd..mě vážně rozesmála teď se jen ukázalo jak moc Doležalové závidí její úspěšnou existenci *1*
  • Agáto seš trapná s tím jak se poslední dobou navážíš do Jany Doleželové.
    asi ji zavidíš úspěch v lékarenství a podnikání , protože sama umíš jenom ukazovat kozy a zadek nic jinýho. SEŠ UBOHÁ prober se *2*
  • Agáto, chtěla jsem se tě zeptat, jaký pocit máš, když si představíš, že si tvoje nahatý fotky prohlíží tvůj táta nebo třeba tvůj syn za 10 let?
    • Tý to nedojde. Stejně tak Ajchmanová Dekastelová, nebo jak se ta zeleninová ště.ka jmenuje momentálně.
  • neřešte to

neřešte to ona JE a DYCKY bude NEJLEPČÍ! *14* a VY VŠICHNI co NANI nadáváte ste UBOHÝ!jenom jí ZÁVIDÍTE!když ji tak nesnášíte tak PROČ se zdržujete TÍM že oní NĚCO píšete!Ztráta času ne!?SI nej nej nej nej nej nej
  • ...

Mě by zajímalo kolik uživatelů, co jí tady uráží jí zná doopravdy. Nemůžete člověka soudit podle bulvárního plátku.

A jinak: doplňte někdo fil CrashRoad - kde ztvárnila hl.roli Veroniky
  • AGÁTĚNKA MOJE :)

MILUJU AGÁTKU A KDO JÍ TAKY MILUJE, AŤ TO NAPÍŠE NA TYHLE STRÁNEČKY!

HTTP://WWW.PROSTEMU LLUJU.CZ !!!

*14* *5* *7* *10* *4* *14* *14* *5* *9* *3* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Já se divím Žilkové, že se k ní ještě vůbec hlásí. Za takovou dceru, která svým chováním zesměšňuje i svoji rodinu, bych se na výsost styděla. To by se styděl ale asi každý slušný člověk. Hanychová, byť jsi údajně "česká celebrita", nevyměnila bych si s tebou ani fusekle a nevzala bych si z tvé ruky ani párek v rohlíku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší